2024.augusztus.01. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A világ legvékonyabb táblagépei a Samsungtól – Megjelent a GALAXY Tab 10.1 és GALAXY Tab 8.9

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/48658"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/8_4.thumbnail.jpg" border="0" alt="GALAXY Tab 8.9" title="GALAXY Tab 8.9" width="100" height="60" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>GALAXY Tab 8.9</strong></span></span> <p>Az Android<sup>TM</sup> alapú mobileszközök egyik gyártója, a Samsung Electronics  bejelentette, hogy két új termékkel bővíti a GALAXY termékcsaládot. A mindössze 8,6 mm vékony, 10,1" képátlójú GALAXY Tab 10.1 és 8,9"-os GALAXY Tab 8.9 kategóriájukban a legvékonyabb táblagépek jelenleg a piacon. A Samsung saját fejlesztésű, Android<sup>TM</sup> 3.0 „Honeycomb" platformra épülő készülékei emellett az elérhető legjobb képminőséget nyújtják ma a piacon. </p><p>

 galaxy tab 8.9GALAXY Tab 8.9

Az AndroidTM alapú mobileszközök egyik gyártója, a Samsung Electronics  bejelentette, hogy két új termékkel bővíti a GALAXY termékcsaládot. A mindössze 8,6 mm vékony, 10,1" képátlójú GALAXY Tab 10.1 és 8,9"-os GALAXY Tab 8.9 kategóriájukban a legvékonyabb táblagépek jelenleg a piacon. A Samsung saját fejlesztésű, AndroidTM 3.0 „Honeycomb" platformra épülő készülékei emellett az elérhető legjobb képminőséget nyújtják ma a piacon.

 galaxy tab 8.9GALAXY Tab 8.9

Az AndroidTM alapú mobileszközök egyik gyártója, a Samsung Electronics  bejelentette, hogy két új termékkel bővíti a GALAXY termékcsaládot. A mindössze 8,6 mm vékony, 10,1" képátlójú GALAXY Tab 10.1 és 8,9"-os GALAXY Tab 8.9 kategóriájukban a legvékonyabb táblagépek jelenleg a piacon. A Samsung saját fejlesztésű, AndroidTM 3.0 „Honeycomb" platformra épülő készülékei emellett az elérhető legjobb képminőséget nyújtják ma a piacon.

A mindössze 8,6 mm vékony GALAXY Tab 10.1 és 8.9 mindkét képernyőméretben a legvékonyabb táblagépek a piacon. Az új készülékeket a Samsung kristálytiszta képet nyújtó WXGA TFT LCD kijelzőjével látták el, amelynek köszönhetően a ma elérhető legkiválóbb képminőségét nyújtják. Az innovatív formatervezés jegyében a tervezők megnövelték a készülékek képernyőméretét, de a táblagép mérete összességében csökkent a vékony kivitelnek köszönhetően. A Samsung szakemberei a tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a könnyű hordozhatóságra is hiszen a GALAXY Tab 10.1 súlya mindössze 589 g, a GALAXY Tab 8.9-é pedig 490 g.

„A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 bizonyítják elkötelezettségünket a legkülönfélébb vásárlói igényeket célzó prémium táblagépek tervezése iránt. Olyan termékcsaládot hoztunk létre, amely piacvezető szerepet tölt majd be a táblagépek területén." – mondta JK Shin, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának elnök-vezérigazgatója.

A Samsung TOUCHWIZ felhasználói élményt egy olyan „live panel menü" biztosítja, amelynek segítségével a kezdőképernyőn személyre szabhatók a megjelenő tartalmak, legyen szó filmekről, fényképekről, kedvenc webes tartalmainkról vagy közösségi oldalainkról. Ezen felül a felhasználói felületen találunk még egy mini alkalmazás-tálcát is a leggyakrabban használt funkciókkal, mint például a feladatkezelő, a naptár, vagy zenelejátszó. ezek az alkalmazások más applikációkkal (pl. nagyméretű fájlok letöltése és a dokumentumszerkesztés) párhuzamosan is elindíthatóak, így több feladat egyidejű futtatása válik lehetővé. 

A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 a Readers Hub és Music Hub funkciói révén azonnali hozzáférést biztosít egy 2 millió könyvből, 2000 újságból (49 nyelven elérhető), 2300 magazinból (22 nyelven elérhető), valamint 13 millió zeneszámból álló gyűjteményhez. Az eszközre telepített Samsung Social Hub segítségével ugyanazon a felületen jeleníthetők meg a felhasználó kapcsolatai, naptárja, valamint a közösségi hálózatokon kialakított ismeretségei. A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 Full HD Video lejátszóval, 5 megapixeles első és 2 megapixeles hátsó kamerával rendelkezik. A táblagépekre optimalizált 1GHz-es duplamagos processzorral ellátott GALAXY Tab 10.1 és 8.9 zökkenőmentes Full HD videó- és Flash lejátszást biztosít. A készülék támogatja a Bluetooth, Wi-Fi a/b/g/n, valamint a HSPA+ technológiákat is.

A GALAXY Tab 10.1 és 8.9 olyan szolgáltatáscsomagot is magában foglal, amely jobban megfelel a vállalati ügyfelek és informatikai vezetők elvárásainak. Az iparágvezető partnerekkel (például a Cisco, Citrixc, SAP és Sybase vállalatokkal) együttműködésben kifejlesztett vállalati mobilmegoldások nagyfokú rugalmasságot és szabadságot biztosítanak a mobil munkaerő számára, így a felhasználók mozgás közben is hatékonyan dolgozhatnak.

A GALAXY Tab 10.1 hüvelykes WXGA TFT LCD kijelzőjével (1280×800) és 1GHz-es duplamagos alkalmazás processzorával együtt is csupán 8,6 mm vékony, súlya pedig mindössze 599 gramm, így tökéletes eszköz a médiatartalmak megosztására, lejátszására akár. Emellett térhatású hangzást biztosít sztereó hangszórói és a Flash 10.2 támogatása révén.

A GALAXY Tab 8.9 csupán 8,6 mm vékony, súlya pedig mindössze 450 gramm. A GALAXY Tab 8.9 könnyen kézben tartható, a Samsung egyedülálló ujjlenyomat- és karcmentes Hyperskin borításának köszönhetően kiválóan megfelel e-mail írására, vagy könyvolvasásra a kanapén.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.