2024.július.26. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

PokerStars hírek a nagyvilágból

2 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/48839"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/ps.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>Nem emlékszem mikor adtunk hírt utoljára a poker világából, de szokták volt mondani, ami késik, nem múlik. Megérkeztek a heti hírek.</p><p>

 

ps.thumbnailNem emlékszem mikor adtunk hírt utoljára a poker világából, de szokták volt mondani, ami késik, nem múlik. Megérkeztek a heti hírek.

 

ps.thumbnailNem emlékszem mikor adtunk hírt utoljára a poker világából, de szokták volt mondani, ami késik, nem múlik. Megérkeztek a heti hírek.

Isildur1 kiütéssel győzött az első körben. A pókertörténet egyik leginkább várt összecsapása zajlott múlt vasárnap a PokerStars SuperStar Showdownban, ahol két PokerStars Pro, Daniel Negreanu és Viktor "Isildur1" Blom feszült egymásnak egy izgalmas párbajban. Az összecsapás, melyet ezrek kísértek figyelemmel, végül Isildur1 győzelmét hozta, aki 1439 leosztás alatt teljesen kifosztotta neves ellenfelét. Az eredeti koncepció egy négyasztalos, 2500 leosztásos No Limit Hold'em párbaj, 50/100 dolláros alapon.

A párbaj első fejezetében látszólag Negreanunak nem kedvezett a szerencse, hiszen Viktor Blom alig négy óra alatt nyerte el minden pénzét. Azt, hogy több nagy leosztást is csak a szerencsének köszönhetett Blom, ő maga is elismerte, és reméli a következő küzdelem legalább olyan izgalmas lesz, mint az első összecsapás.

Magyar bajnokot avatnak az IPT Grand Finalon. Tovább folytatódik a PokerStars Italian Poker Tour, melynek legutóbbi állomását IPT Nova Goricát Mustapha Kanit nyerte meg, nyereménye 200.000 euró volt. A versenyre 395 játékos nevezett, így a nyereményalap 768.240 euróra nőtt. Kanit első helyét követte egy PokerStarsos nevező Marco Mancini, aki második helyezettként 122.000 euróval lett gazdagabb. De még csak most jön a finálé, ugyanis az IPT következő állomása San Remo lesz, ahol az idei nagydöntőt, illetve a European Poker Tour soron következő állomását rendezik meg, április 27. és május 4. között. Az eseménynek lényeges magyar vonatkozása is van, ugyanis egy hazai játékos, Lendvai Tamás áll az összesített IPT tabella élén. Mivel Tamás több mint 300 pont előnyre tett szert, így most már biztos, hogy ő lesz a 2010-2011-es IPT bajnoka.

További információkat az IPT weboldalán, a Nova Gorica-i állomás összefoglalóját pedig a PokerStars blogon találhatják meg az érdeklődők.

Német Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.