2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Már előrendelhető az új Nokia E7 a T-Mobile webshopjában

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/48903"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/NokiaE7.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="55" /></a></span>A Magyarországon most debütáló Nokia E7 készülék, a finn gyártó legújabb modellje már előrendelhető a T-Mobile webshopjában. </p><p>

nokiae7.thumbnailA Magyarországon most debütáló Nokia E7 készülék, a finn gyártó legújabb modellje már előrendelhető a T-Mobile webshopjában.

nokiae7.thumbnailA Magyarországon most debütáló Nokia E7 készülék, a finn gyártó legújabb modellje már előrendelhető a T-Mobile webshopjában.

Az exkluzív kivitelű okostelefon praktikus felbillenő kijelzője alatt egy kicsúsztatható QWERTZ billentyűzet lapul. A készülék a legújabb Symbian ^3 OS operációs rendszerrel van felszerelve, valamint beépített GPS-vevővel és a Nokia saját navigációs szoftverével, az Ovi Maps-szel rendelkezik. Utóbbi használatához csak le kell tölteni számítógép segítségével a megfelelő térképeket és a hangot. 8 megapixeles kamerája kétszeres digitális zoommal és kettős LED vakuval egészül ki. Videofelvevője és -lejátszója HD minőséget  (720p) tud produkálni, emellett videostreaming lejátszására is alkalmas. A médialejátszó mellett sztereó RDS FM-rádió szolgálja a minőségi szórakoztatást. Az elektronikus levelezést e-mail kliens könnyíti, illetve az OnTheGo USB csatlakozó segítségével akár egy pendrive is  ráköthető a készülékre, ami lehetővé teszi az egyszerű és gyors adatátvitelt.

A Nokia E7 új előfizetéssel, az előfizetésre és a MédiaMánia XL díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal a T-Mobile-nál már 34 990 Ft-ért megvásárolható. Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése is szükségessé válhat.

Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.

A további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján olvashatók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.