2024.augusztus.22. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Május 1-jén több mint 2,1 millióan kapcsolódtak be a közvetítésekbe

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/60438"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_0_14.thumbnail.jpeg" border="0" width="77" height="100" /></a></span>A teljes lakosság csaknem negyede, több mint 2,1 millió néző kapcsolódott be legalább egy percre május 1-jén az m1 műsorába a Vodafone Belvárosi Nagydíj, valamint a Koncert Majális közvetítése alatt - tájékoztatta az MTI-t a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatósága szerdán.</p> <p> 

images 0 14.thumbnailA teljes lakosság csaknem negyede, több mint 2,1 millió néző kapcsolódott be legalább egy percre május 1-jén az m1 műsorába a Vodafone Belvárosi Nagydíj, valamint a Koncert Majális közvetítése alatt – tájékoztatta az MTI-t a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatósága szerdán.

 

images 0 14.thumbnailA teljes lakosság csaknem negyede, több mint 2,1 millió néző kapcsolódott be legalább egy percre május 1-jén az m1 műsorába a Vodafone Belvárosi Nagydíj, valamint a Koncert Majális közvetítése alatt – tájékoztatta az MTI-t a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatósága szerdán.

 

    Közlésük szerint a Forma-1-es sztárpilóta, Jenson Button bemutatójához kapcsolódó mintegy háromórás helyszíni összeállításba 1,3 millióan néztek bele, míg a budapesti, Erzsébet téri színpadon, a Dal előadóival megrendezett Koncert Majálisba szintén ennyi néző tekintett bele legalább egy percre. A programokat az MR1-Kossuth Rádió is közvetítette.

    Kedd délután kettő és este fél nyolc között 10,2%-os közönségarányt ért el az m1 a 18-49 évesek körében, ami duplája az általában szokásos részaránynak. A két eseményre összesen több mint 800 ezer fiatal felnőtt (18-49 éves) kapcsolt oda.

    A Vodafone Belvárosi Nagydíj közvetítését az AGB Nielsen adatai szerint átlagosan 323 ezren nézték végig, a televíziózók 12,8 százaléka, a legnézettebb percekben a nézőszám meghaladta a 450 ezret. A két és félórás Koncert Majális átlagos nézettsége 226 ezer fő volt, amely 7,4 százalékos közönségarányt jelent.

    A Kossuth Rádióban a négynapos pihenésről hazautazók a Közelről című műsorban  élő riportokkal és beszámolókkal követhették figyelemmel a közmédia majális programjait a nemrég átadott Thália Látványstúdióból – közölte az MTVA.

 

bet \ btz

 

MTI 2012. május 2., szerda 17:35

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.