2024.augusztus.22. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ipari és bolti eszközök kalapács alatt — A Tesco árverésre bocsátja használt eszközeit

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/60549"><img class="image image-preview" src="/files/images/www.intergavel.hu%20screen%20capture%202012-5-5-6-33-25.preview.jpg" border="0" width="447" height="80" /></a></span> </p><p>Tavalyi, hasonló lépéseinek sikerére alapozva ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit a magyarországi Tesco. Az ezúttal 139 tételt kínáló aukciót 2012. május 10-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten.

www.intergavel.hu%20screen%20capture%202012 5 5 6 33 25.preview

Tavalyi, hasonló lépéseinek sikerére alapozva ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit a magyarországi Tesco. Az ezúttal 139 tételt kínáló aukciót 2012. május 10-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten.

www.intergavel.hu%20screen%20capture%202012 5 5 6 33 25.preview

Tavalyi, hasonló lépéseinek sikerére alapozva ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit a magyarországi Tesco. Az ezúttal 139 tételt kínáló aukciót 2012. május 10-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten.

Újra internetes árverésen értékesíti használt eszközeit és berendezéseit a Tesco – nyilatkozta a nagy volumenű kiárusításról a projekt vezetője. Mozga László elmondta, eddig már öt hasonló, nagy sikerű aukciót tartottak, amelyekkel mind az eszközök új tulajdonosai, mind a vállalat elégedettek voltak. A Tesco az online értékesítés átláthatóságának és gyorsaságának örült, míg a vevők olyan berendezésekhez juthattak így, amelyekből használtan kevés van a piacon, az újra pedig gyakran nincs pénze egy-egy kisebb vállalkozásnak – tette hozzá a vezető.

Mozga László rámutatott, a Tesco – a vásárlók megtartása érdekében – a hazai gazdasági helyzet ellenére is folyamatosan fejleszt, valamint csúcstechnológiás eladótéri és más eszközöket használ, szigorú csereperiódusokkal. Kifejtette, az áruházlánc számára fontos ökológiai kérdés, hogy a csereérett, ám funkcionálisan teljes értékű berendezések ne hulladékként végezzék. A most összegyűlt 139 tétel értéke kikiáltási áron mintegy 35 ezer euró.

A közép-kelet-európai országokban kihirdetett árverés virtuális kalapácsa alá a Tesco üzletekből a vállalat két eszközraktárába összegyűjtött berendezési tárgyak és gépek kerülnek. A hosszú aukciós listán többek között habtálcás csomagoló, szeletelőgép, monitorok, ipari vasalók, varrógép, sütőipari gépek és eszközök, kemencék, hűtő- és melegen tartó pult, számos mosogató, irodakonténer és több bálázógép is szerepel. Az árverésen május 10-én, kizárólag online formában lehet licitálni.

A tételekről már most fényképes leírás érhető el az árverést lebonyolító Intergavel Aukciószervező Kft. honlapján (www.intergavel.hu). Emellett a tárgyak személyesen is megtekinthetők az áruházlánc győri és budapesti eszközraktárában május 8-án, 10 és 14 óra között, illetve május 8. és 9. között az egyes Tesco áruházakban.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.