2024.augusztus.22. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

AEG ProTex – energiatakarékos szárítógépek

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/60769"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/AEG_PROTEX_termekfoto_T76484AIH.thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span>Az AEG a Neue Kollektion termékcsalád részeként mutatta be a ProTex szárítógépeket. Az új modellek, a piacon egyedülálló módon akár 50 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint egy A energiaosztályú modell. Az új készülékek Woolmark Gold illetve Silver minősítést kaptak, így a legfinomabb anyagból készült holmikat is biztonságosan lehet szárítani bennük.</p> <p><strong> </strong>

aeg protex termekfoto t76484aih.thumbnailAz AEG a Neue Kollektion termékcsalád részeként mutatta be a ProTex szárítógépeket. Az új modellek, a piacon egyedülálló módon akár 50 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint egy A energiaosztályú modell. Az új készülékek Woolmark Gold illetve Silver minősítést kaptak, így a legfinomabb anyagból készült holmikat is biztonságosan lehet szárítani bennük.

 

aeg protex termekfoto t76484aih.thumbnailAz AEG a Neue Kollektion termékcsalád részeként mutatta be a ProTex szárítógépeket. Az új modellek, a piacon egyedülálló módon akár 50 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint egy A energiaosztályú modell. Az új készülékek Woolmark Gold illetve Silver minősítést kaptak, így a legfinomabb anyagból készült holmikat is biztonságosan lehet szárítani bennük.

 

A ProTex szárítógépek is magukon viselik az AEG Neue Kollektion termékcsalád stílusjegyeit. Az új szárítók tökéletes összhangban vannak Neue Kollektion ProTex mosógépekkel, így harmonikus képet mutatnak akár egymás mellett, akár egymásra építve használják őket a fogyasztók.

 

A ProTex szárítógépek professzionális technológiával, kíméletesen és egyenletesen szárítják meg akár a legfinomabb gyapjúból készült ruhákat is. A felső kategóriás modellek gyapjúprogramjai Woolmark Gold minősítést kaptak, ezért a kézzel mosható gyapjú holmikat is lehet az adott programon szárítani, akkor is, ha a ruhacímke szerint a gépi szárítás nem engedélyezett.

 

Az extra méretű dobban hatékonyan kering a levegő, ami kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan szárítja meg a ruhákat. Az új modellek, a hőszivattyús technológia miatt alacsony hőmérsékleten is képesek dolgozni, ezért a selyem és gyapjú holmik is biztonságosan száríthatók bennük. A tágas, 118 literes dobban a ruhák nem gyűrődnek és nem tekerednek össze, így nem nyúlnak ki vagy deformálódnak el. Ezért az elegáns darabok hosszú idő után is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

 

A ProTex szárítógépek kiváló teljesítményt nyújtanak akkor is, ha a készülékek automata programjára bízzuk az irányítást, és akkor is, ha egyesével állítunk be minden paramétert. A készülékek nedvességérzékelője, folyamatosan figyeli, hogy mennyire vizesek a ruhák. Amint megszáradnak, a szárítógép kikapcsol. Ugyanakkor módosíthatjuk is a gép által javasolt paramétereket, így minden programot teljes mértékig az adott töltethez igazíthatunk. Ezért a készülékek minden töltetet tökéletesen és egyenletesen szárítanak meg, függetlenül attól, hogy 8 kg ruha vagy egy szál selyemblúz vagy gyapjúpulóver van a dobban.

 

A felső kategóriás modellek AutoOff funkciója a program végén automatikusan kikapcsolja a készüléket, így az nem fogyaszt több energiát. Az új AEG szárítógépek energiafogyasztása lényegesen alacsonyabb, mint egy A energiaosztályú készüléké. Van olyan modell, amely 50 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy A energiaosztályú szárítógép.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.