2024.augusztus.22. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

“AZ IPAR NAPJAI” elnevezéssel három ipari kiállítás a HUNGEPO

<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/60789"><img class="image image-preview" src="/files/images/noname.jpeg" border="0" width="154" height="40" /></a></span>2012. május 15-én, kedden nyílik „AZ IPAR NAPJAI" elnevezéssel három ipari kiállítás a HUNGEPO-n. A három kiállítás között új névvel és új tartalmi elemekkel jelentkezik most először az INDUSTRIAUTOMATION. Mellette az ÖKOTECH kommunális és környezetvédelmi, valamint a Ligno Novum- WOODTECH faipari szakkiállítások zajlanak.

noname2012. május 15-én, kedden nyílik „AZ IPAR NAPJAI" elnevezéssel három ipari kiállítás a HUNGEPO-n. A három kiállítás között új névvel és új tartalmi elemekkel jelentkezik most először az INDUSTRIAUTOMATION. Mellette az ÖKOTECH kommunális és környezetvédelmi, valamint a Ligno Novum- WOODTECH faipari szakkiállítások zajlanak.

noname2012. május 15-én, kedden nyílik „AZ IPAR NAPJAI" elnevezéssel három ipari kiállítás a HUNGEPO-n. A három kiállítás között új névvel és új tartalmi elemekkel jelentkezik most először az INDUSTRIAUTOMATION. Mellette az ÖKOTECH kommunális és környezetvédelmi, valamint a Ligno Novum- WOODTECH faipari szakkiállítások zajlanak.

Magyarország legjelentősebb ipari kiállítás együttesét rendezi a HUNGEXPO május 15-18. között a Budapesti Vásárközpontban. Ezúttal közel 300 kiállító mutatja be a legmodernebb technikákat a fejlesztéseket és a piacra szánt termékeket, szolgáltatásokat.

Az Ipar Napjai keretében most először találkozhatnak azokkal az új rendezési elvekkel, amely ezeket a gyorsan fejlődő, egymással egyre több szálon összefonódó, de mégis önálló szakterületeket fogják össze.

Az INDUSTRIAUTOMATION Nemzetközi ipari és automatizálási szakkiállítás az új struktúra szerint az INDUSTRIAL FACTORY gyártásautomatizálási, az INDUSTRIAL PROCESS folyamatautomatizálási és az ELECTROcom ipari elektronikai szegmenst foglalja magában.

Az INDUSTRIAL FACTORY-ban a gépgyártásban, szerszámkészítésben és beszállítóiparban tevékenykedő kiállítók kapnak helyet: mach&weld, tooltech, robotika és subcon nevű témacsoportokban. Az INDUSTRIAL PROCESS szegmensben többségében a korábbi CHEMEXPO jelenik meg: chem-tech, a bio-tech, a plast&rubber és a fluid-tech kiállítási csoportok a vegyipart mutatják be. A felsorolások nem teljesek, hiszen újabb tematikai elágazások is szerepelnek a kínálatban.

A SECUREX szakkiállítás témakörei is visszaköszönnek az új koncepció szerinti tematikában. A minőségmenedzsment és a biztonságtechnika mindhárom szegmens közös pontjaként kiemelt szerepet kap az idei rendezvényen.

A harmadik pillére a kiállításnak az ELECTROcom, amelynek kínálata szintén speciális terület – ide tartozik az automatizálás, ipari elektronika, elektrotechnika és kommunikációtechnika-, de alkalmazása általános. A gyártósorokon, akár csapágy készül, akár műanyag flakon, mindenütt szükség van a folyamatok irányítására. A kiállítás ebben a körben való megrendezésének hatalmas előnye, hogy a különféle szakterületek képviselői karnyújtásnyira találhatnak a termelési folyamatokhoz, a logisztikai elvárásokhoz, de akár a biztonsági berendezések beállításához értő szakembereket és technológiai megoldásokat, s ezzel egyben üzleti lehetőségeket.

A kiállítást szervező HUNGEXPO ebben az évben különleges tematikai kiemelésekkel segít a szakembereknek a tájékozódásban. Május 15-én, kedden az élelmiszer- és, italgyártás, valamint gyógyszeripar, május 16-án, szerdán a vegyianyag gyártó-, feldolgozó-, olaj- és gázipar bemutatkozó napja lesz. Május 17-én, csütörtökön az elektronikai gyártó- és összeszerelő ipar, s végül pénteken az autó,- és járműgyártó beszállítóipar kerül a konferenciák és előadások fókuszába.

Az ipari seregszemlét több mint hatvan szakmai előadás kíséri, amelyeknek központi témája az innováció, a környezettudatosság, és az energiatakarékosság.

Az Ipar Napjainak további szereplői az ÖKOTECH és a Ligno Novum A környezetvédelmi és kommunális szakkiállítás, valamint a faipari szakkiállítás további kapcsolódási pontokat és üzleti lehetőségeket kínál a szakembereknek.

A szakkiállítások keddtől péntekig, tartanak nyitva és egy közös belépőjeggyel tekinthetők meg a HUNGEXPO-n.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.