2024.augusztus.22. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

3 az 1-ben, és csak zene az ajánlatom június első felére

6 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/60799"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/k_25.thumbnail.jpg" border="0" width="57" height="100" /></a></span>Fiataloknak BRAVO OTTO és VIVA Comet, minden korosztálynak pedig a FilMharmonikusok 2. rész.</p> <p> 

k 25.thumbnailFiataloknak BRAVO OTTO és VIVA Comet, minden korosztálynak pedig a FilMharmonikusok 2. rész.

 

k 25.thumbnailFiataloknak BRAVO OTTO és VIVA Comet, minden korosztálynak pedig a FilMharmonikusok 2. rész.

 

A '90-es évek legnagyobb előadói a mai sztárokkal együtt lépnek színpadra a 20 éves BRAVO OTTO-n. Napjaink legkedveltebb könnyűzenei előadói mellett a 90'-es évek sztárjai is színpadra lépnek az idei BRAVO OTTO gálán. A BRAVO OTTO Díjátadó mellett a Ringier fiataloknak szóló havi magazinja, a BRAVO is idén lett 20 éves.
A szavazás 5+1 kategóriában zajlik: Az év női előadója, Az év férfi előadója, Az év felfedezettje, Az év együttese és Az év dala mellett idén is kiosztják a BRAVO Idol díjat. Újdonság az eddigi évekhez képest a televíziós támogató, a Music Channel által meghirdetett Az év videóklipje kategória. Az utóbbi esetében a voksokat a Music Channel honlapján lehet leadni, míg a többi kategóriában továbbra is a www.bravootto.hu – oldalon várják a szavazatokat a szervezők.
A BRAVO a jubileum alkalmából időutazásra invitálja a rendezvény látogatóit.

Nagyszabású show keretében fellép az Emergency House 2012, a Hip Hop Boyz, a Happy Gang, az Apollo23, a V-Tech, a Kozmix, Vastag Csaba, Zoltán Erika, SP, Tóth Gabi, a Stereo 2.0, Fluor, a Fresh, Muri Enikő, Bagosi Alexa, Kovács Vera és a Bestiák. A rajongók ugyanakkor találkozhatnak további kedvenceikkel is a díjátadón, hiszen ott lesz az Anti Fitness Club, a Children Of Distance, a Carbonfools, a The Kolin, Baricz Gergő, Lola, Caramel, Wolf Kati, Puskás Peti, Muri Enikő, Gyurcsík Tibi, a The [Hated] Tomorrow és Janicsák Veca.

A díjátadó gála helyszíne ezúttal is a WestEnd City Center tetőterasza lesz, időpontja pedig június 2. szombat este. A show házigazdái Dukai Regina és Steiner Kristóf.
A díjátadó főszponzora a MyAudio egy igazán nagy durranással készül. Exkluzív, csak a díjátadó alkalmából limitált darabszámban gyártott MyAudio – BRAVO OTTO MP3 lejátszó kerül a boltokba májusban, amelyen BRAVO OTTO jelöltek legújabb dalai lesznek hallhatóak eredeti vagy remixelt változatban. Ezzel az MP3 lejátszóval a szerencsések ráadásul belépőjegyet nyerhetnek a BRAVO OTTO díjátadóra, a Golden Circle-be.

2012. június 2.

WestEnd City Center tetőterasz

www.bravootto.hu

 

Összeállt a VIVA Comet legjobb klipjéről döntő szakmai zsűri. Ők már tudják, melyik az év legjobb klipje.

Kiderült, kik bírálják a 12. VIVA Comet gála Legjobb klip kategóriájának jelöltjeit. Az eredményre június 14-ig várnia kell a rajongóknak, azonban Karányi Dani, Lakatos Márk, Szabó Győző és Török Ferenc már tudják, hogy melyik jelöltnek osztják majd ki a Comet-gömböt a Papp László Budapest Sportarénában.

Május 7-én ült össze a 12. VIVA Comet gála Legjobb klip kategóriájának zsűrije. A bírálók között ott van a DJ és reklámszakember Karányi Dani, a stylist Lakatos Márk, Szabó Győző színész és Török Ferenc filmrendező. A klipek megtekintésekor a hangsúlyt nem a zenére, hanem magára a filmre, annak szereplőire helyezték, valamint arra, hogy a film mennyire illeszkedik a zenére. Ezek alapján a szempontok alapján választották ki, hogy melyik klip kapja június 14-én egy nagyszabású show keretében a Legjobb klipnek járó Comet-gömböt.

A kategóriában nagy a verseny, hiszen már a jelöltségig is olyan sikeres klipek jutottak, mint a Punnany Massif Pécs Aktuál X című számához készült lokálpatrióta kisfilmje és Varga Viktor az ötvenes éveket idéző videója a Szőkével álmodtam című slágerhez. Versenyben van SP is komoly érzelmeket átadó, Maradnék című számához készített klipjével, de ott van a The [hated] Tomorrow talán legsikeresebb dalához, a Krisztához felvett, az élet nagy elhatározásairól szóló videója, valamint a békásmegyeri DSP Már megint című, egy fiatal férfi kitörési kísérletét bemutató filmje is.

„A pályám kezdetén magam is klipekkel, azok rendezésével foglalkoztam, úgyhogy nem áll tőlem távol ez a világ – mesélte Török Ferenc filmrendező. – A legfontosabb szempontom zsűrizés közben az volt, hogy vizuálisan melyik a legegységesebb. Nem a zenére koncentráltam, inkább a film megvalósítására és arra, hogyan illeszkedik össze a számmal. Szoros verseny volt, de a győztest természetesen nem árulhatom el."

Az, hogy melyik klip kapja az év egyik legfontosabb zenei eseményének, a 12. VIVA Comet gálának díját, alig több mint egy hónap múlva, június 14-én derül ki a Papp László Budapest Sportarénában, ahol egy minden eddiginél látványosabb show keretében ünnepli majd a zenei világ az elmúlt 12 hónap legjobb magyar előadóit.

2012. június 14.

Papp László Budapest Sportaréna

http://www.vivatv.hu/specials/comet/2012

 

FilMharmonikusok 2. rész – Új filmek, új dimenziók. A Budafoki Dohnányi Zenekar rendhagyó koncertje június 8-án, pénteken, 20:30. Margitszigeti Szabadtéri Színpad.

Közreműködnek: Kocsis Tibor, az X-Faktor 2012 győztese és Szirota Jennifer, a Csillag Születik 2012 kiscsillaga.

A Budafoki Dohnányi Zenekar az elmúlt két évben több alkalommal is – legutóbb például februárban a Papp László Budapest Sportarénában – hatalmas sikert aratott a világ legismertebb filmzenéinek előadásával.

A rendhagyó sorozat újabb állomásaként a június 8-án, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon FilMharmonikusok 2. rész – Új filmek, új dimenziók címmel Hollerung Gábor zeneigazgató vezényletével ismét rendkívül széles zenei kínálattal, megújult programmal és technikai háttérrel várják a film, a zene és a filmzenék rajongóit.

A műsorban ezúttal olyan ismert, kasszasikereket hozó filmek zenéi csendülnek fel, mint a Die Hard II, a Gladiátor, a Forrest Gump, a Vissza a jövőbe, valamint a korábbi koncerteken is elmaradhatatlan Indiana Jones és a Volt egyszer egy vadnyugat muzsikája. A magyar filmek zenéi közül a Kell még egy szó (Honfoglalás), A koppányi aga testamentuma, Szerelem első vérig, Szabadság, szerelem és A Tenkes kapitánya hangzik majd el.

Az RTL Klub új kiscsillaga, Szirota Jennifer a Házibuli világhírű betétdalát, a Realityt, míg – a februári koncerten az Oroszlánkirállyal nagy sikert arató – X-Faktor győztes Kocsis Tibor, ezúttal a Szerelem első vérig slágerét énekli. A Honfoglalás című film Kell még egy szó című dalt duettben adják elő.

2012. június 8., 20:30.

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.