2024.augusztus.22. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mi kell a jó Pincefesztiválhoz? Finom borok, izgalmas programok… és ingyen Wifi

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/60879"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_707.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="58" /></a></span>Elindult az idei fesztiválszezon, az egyre melegebb nappalokat és kellemes estéket mind gyakrabban kísérik szabadtéri programok. Az ACE Telecom szokásához híven idén sem maradhat ki a pezsgésből: elsők között az <a href="http://pincefesztival.hu/">Etyek Pincefesztivál</a> látogatói élvezhetik a vállalat által biztosított díjmentes Wifi szolgáltatást. </p> <p> 

images 707.thumbnailElindult az idei fesztiválszezon, az egyre melegebb nappalokat és kellemes estéket mind gyakrabban kísérik szabadtéri programok. Az ACE Telecom szokásához híven idén sem maradhat ki a pezsgésből: elsők között az Etyek Pincefesztivál látogatói élvezhetik a vállalat által biztosított díjmentes Wifi szolgáltatást.

 

images 707.thumbnailElindult az idei fesztiválszezon, az egyre melegebb nappalokat és kellemes estéket mind gyakrabban kísérik szabadtéri programok. Az ACE Telecom szokásához híven idén sem maradhat ki a pezsgésből: elsők között az Etyek Pincefesztivál látogatói élvezhetik a vállalat által biztosított díjmentes Wifi szolgáltatást.

 

2003-ban rendezték meg először Etyeken a Pincefesztivált, amely azóta Magyarország egyik legsikeresebb bor- és gasztronómiai eseményévé nőtte ki magát. Az idei, jubileumi fesztiválra május 19-20-án látogathatnak el az érdeklődők, hogy különleges borokkal, ízletes ételekkel és változatos kulturális programokkal ismerkedjenek meg.

 

Az itt szerzett élményeket pedig minden bizonnyal érdemes lesz megosztani: ennek legkönnyebb és legkényelmesebb módját az ACE Telecom által biztosított Wifi hotspot szolgáltatás kínálja. A Búcsú téren felállított vezeték nélküli hozzáférési pontra ingyen csatlakozhatnak a fesztivál látogatói mobiltelefonjaikkal vagy egyéb mobil eszközeikkel, hogy e-mailben vagy akár közösségi oldalakra feltöltött fotók formájában számolhassanak be a Pincefesztivál eseményeiről.

 

„Korábbi fesztiválos szerepvállalásainkhoz hasonlóan az Etyek Pincefesztiválra is megfelelően felkészített, folyamatosan felügyelt szolgáltatással érkezünk. A rendezvény központi helyszínén létesített Wifi hotspothoz díjmentesen csatlakozhatnak a látogatók, és oszthatják meg élményeiket barátaikkal, ismerőseikkel" – mondta el Strelisky Ádám, az ACE Telecom ügyvezető igazgatója.

 

A Pincefesztivál végeztével sem költözik el teljesen Etyekről az ACE Telecom által biztosított internet, a vállalat ugyanis két éves szerződést írt alá a Rókusfalvy Birtok internetszolgáltatásáról.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.