2024.július.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mi inspirálja Önt ma?

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/60986"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image38.jpg" border="0" width="445" height="129" /></a></span></p><p>A nemzetközi pályázat, amelyet az Intesa Sanpaolo Csoport a magyar leányvállalatával, a CIB Bankkal (<a href="http://www.cib.hu/">www.cib.hu</a>) együtt kezdeményezett, hivatalosan is elindult a <a href="http://www.liveinspire.com/">www.liveinspire.com</a> oldalon. Az a felhasználó, aki feltölti erre a platformra a leginspirálóbb képeit, részt vesz a világ legnagyobb, felhasználók által összerakott bannerének megalkotásában, és egyben esélyt szerez arra, hogy egyike legyen azoknak, akik egy exkluzív hatnapos utazást nyernek Észak-Olaszországba.</p> <p> 

 image38

A nemzetközi pályázat, amelyet az Intesa Sanpaolo Csoport a magyar leányvállalatával, a CIB Bankkal (www.cib.hu) együtt kezdeményezett, hivatalosan is elindult a www.liveinspire.com oldalon. Az a felhasználó, aki feltölti erre a platformra a leginspirálóbb képeit, részt vesz a világ legnagyobb, felhasználók által összerakott bannerének megalkotásában, és egyben esélyt szerez arra, hogy egyike legyen azoknak, akik egy exkluzív hatnapos utazást nyernek Észak-Olaszországba.

 

 image38

A nemzetközi pályázat, amelyet az Intesa Sanpaolo Csoport a magyar leányvállalatával, a CIB Bankkal (www.cib.hu) együtt kezdeményezett, hivatalosan is elindult a www.liveinspire.com oldalon. Az a felhasználó, aki feltölti erre a platformra a leginspirálóbb képeit, részt vesz a világ legnagyobb, felhasználók által összerakott bannerének megalkotásában, és egyben esélyt szerez arra, hogy egyike legyen azoknak, akik egy exkluzív hatnapos utazást nyernek Észak-Olaszországba.

 

Az Intesa Sanpaolo Csoport így népszerűsíti új termékét, a CIB VISA INSPIRE bankkártyát, amely az Intesa Sanpaolo csoport leánybankjainak több mint 9000 készpénzkiadó automatájából (ATM-ből) biztosít díjmentes készpénzfelvételt 11 külföldi országban. Az Inspire bankkártya bármilyen vásárlásra felhasználható, miközben egy nemzetközi bankcsoport, az Intesa Sanpaolo biztonságát nyújtja a birtokosának.

 

Hasonlóan a "Mi inspirálja Önt ma?" szlogenhez, amely a mindennapokat feldobó, a korlátokkal mit sem törődő inspirációt hirdeti, a pályázat is tizenegy különböző országban fut egyszerre, így a projekt egy valódi nemzetközi inspiráló kezdeményezés. Magyarországon kívül Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Romániában, Oroszországban, Szerbiában, Szlovákiában, Ukrajnában és Egyiptomban fut a kampány – valamennyi olyan országban, ahol jelen vannak az Intesa Sanpaolo Csoport leányvállalatai.

 

Ha egy magyar felhasználó részt kíván venni a nemzetközi pályázaton, regisztrálnia kell a www.liveinspire.com oldalon: ezzel egy személyes fiókot hoz létre, amelyen keresztül akár havi 10 inspiráló fotót is feltölthet, növelve ezzel is a nyerési esélyeit.

 

A nemzetközi pályázat 2012. július 31-ig tart, így a résztvevőknek három hónapjuk van arra, hogy népszerűsítsék a képeiket, azokat megosszák a barátaikkal, és szavazatokat gyűjtsenek. Ez a módja annak, hogy minél nagyobb esélye legyen valakinek arra, hogy Magyarországról ő nyerje meg az „Inspiráló Utazást" 2012-ben. A győztes képet az öt legtöbb szavazatot nyert fotóból választja ki egy szakértőkből álló zsűri, a „Live Inspire" filozófiája alapján.

 

A győztes fotó szerzője egy kétszemélyes utazást nyer Olaszországba, az Intesa Sanpaolo Csoport hazájába: az utazás hat napja alatt a győztes és társa felfedezhetik Olaszország igazi szellemét, megízlelhetik a jellegzetes ételeket, megismerhetik az ország északi részének szépségeit, és első kézből tapasztalhatják meg a helyi emberek vendégszeretetét.

 

Ezen felül a "Live Inspire" platform mobil verziója is kifejlesztésre került: a résztvevők az iPhone-jaikkal is hozzájárulhatnak a banner összeállításához, miután letöltötték a „Live Inspire" ingyenes alkalmazást az Apple Store-ból. Az alkalmazás egyszerű és szórakoztató, és hamarosan Android készülékekre is elérhető lesz.

 

Az inspiráció jelen van a Facebookon is, ahol mindenki megoszthatja a gondolatait és tapasztalatait, bárhol is él a világon. A „Live Inspire" Facebook oldalon (www.facebook.com/live.inspire) már több mint hetvenezren követik az eseményeket, az inspirációért lelkesedők kapcsolatba léphetnek egymással, megoszthatják a leginspirálóbb gondolataikat és részesei lehetnek az első olyan nemzetközi közösségnek, amely az inspiráció köré épül, és amelyet az Intesa Sanpaolo Csoport támogat.

 

Annak érdekében, hogy a figyelem az inspiráció témájára terelődjön, a nemzetközi pályázatot megelőzte egy egyhónapos verseny, amelynek résztvevői Magyarország legismertebb bloggerei közül kerültek ki. Az „Egy nap a városban", a „Manzárd Café" és az „Urbanista" blogok szerzői osztották meg inspiráló gondolataikat és meglátásaikat a www.liveinspire.com oldalon, aktivizálva az olvasóikat, hogy szavazzanak rájuk és vegyenek részt ők is az inspirációról való beszélgetésben. A magyarországi bloggerverseny győztese az „Egy nap a városban" szerzői lettek, több mint 40 ezer szavazattal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.