2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vidámpark tábor a Vidámparkban

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/61033"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/a%20%281%29_40.thumbnail.JPG" border="0" width="100" height="72" /></a></span>Nyári táborral bővíti programjait a Budapesti Vidámpark. 2012 június 25-től nyolc héten át várja a gyermekeket a Vidámpark tábor. Napközis „Vidámpark tábor" indul a Funside szervezésében a 2012-es iskolai szünetben a Budapesti Vidámparkban.</p> <p> 

a%20%281%29 40.thumbnailNyári táborral bővíti programjait a Budapesti Vidámpark. 2012 június 25-től nyolc héten át várja a gyermekeket a Vidámpark tábor. Napközis „Vidámpark tábor" indul a Funside szervezésében a 2012-es iskolai szünetben a Budapesti Vidámparkban.

 

a%20%281%29 40.thumbnailNyári táborral bővíti programjait a Budapesti Vidámpark. 2012 június 25-től nyolc héten át várja a gyermekeket a Vidámpark tábor. Napközis „Vidámpark tábor" indul a Funside szervezésében a 2012-es iskolai szünetben a Budapesti Vidámparkban.

 

Az 5-12 éves iskolások 5 napos turnusokban élvezhetik majd a park nyújtotta játékok örömeit, miközben a Funside által biztosított kiscsoportos angolórákon fejleszthetik nyelvtudásukat.

 a%20%282%29 41.thumbnail

A heti 5 napos, napi 9 órás programban a táborozók koruknak és magasságuknak megfelelő játékok között tölthetik a turnus nagy részét; például a frissen bemutatott roller és gördeszka ötvözetére hasonlító egykerekű Gauswheelt is kipróbálhatják, valamint hetente egyszer a Budapesti Állatkertbe is ellátogatnak majd. A 4-7 fős csoportokban, játékos és kreatív formában tartott angolórák és a teljes program lebonyolításáról hazánk legdinamikusabban növekvő táborszervezője, a Funside gondoskodik. Táboraik hagyományaihoz híven az idegen anyanyelvű gyermekeket is szeretettel várják: számukra angol helyett szintén kiscsoportos magyar, mint idegen nyelv oktatást biztosít a Funside csapata.

 

Az új nyári tábor mellett, a Budapesti Vidámpark május 21-től elindítja születésnapi zsúr szolgáltatását is a Funside Events gyermek-rendezvényszervező csapatának segítségével. Az ünnepelt és barátai egy 3 órás zsúr keretében, a Funside animátorainak vezetése mellett felülhetnek kedvenc játékaikra, kipróbálhatják a park legújabb attrakcióit, a rendezvényteremben pedig tortával, üdítővel és igazi szülinapi hangulattal ünnepelhetik meg a nagy napot. A születésnapi zsúr csomaghoz kézműves programok, arcfestés, lufihajtogatás, sőt nagyobbaknak Xbox Kinect bajnokság és tini disco is rendelhető.

 a%20%283%29 29.thumbnail

Fehér Mariann, szóvivő, Vidámpark Zrt.elmondta, hogy „a Vidámpark egyik központi törekvése, hogy az egészséges kikapcsolódás mellett a közösség élményét is nyújtsa minden gyermek számára. Fontosnak tartjuk, hogy biztosítsunk minden szülőt a parkba látogató gyerekek biztonságáról és szeretnénk felhívni figyelmüket a játszva tanulás erejére is. A Vidámpark és a Funside közös nyári tábora nem csak egész napos elfoglaltságot jelent az aprónépnek, de nyelvtudását és kommunikációs készségét is fejleszti. A programsorozat emellett privát rendezvényeknek is helyet ad, hiszen mi lehetne értékesebb ajándék, mint egy születésnapi zsúr a Vidámparkban?"

 

Farkas Eszter, táborvezető, Funside

„Táboraink egyik filozófiája, hogy a tanulást a játékkal és a testmozgással kapcsoljuk össze, ezért minden táborunkban törekszünk a lehető legszínesebb program kialakítására és ebbe a Vidámpark tábor is kiválóan illeszkedik. A vakáció alatt nehéz tanulásra bírni a gyerekeket és a figyelmüket lekötni is nagyobb kihívást jelent. Azáltal, hogy igyekszünk minél nagyobb hangsúlyt fektetni az oktatás és a játék kombinációjára, meghozzuk a gyerekek kedvét a tanuláshoz és ezt az eredmények is jól tükrözik."

A Funside nemzetközi nyári táborok idén Budapesten 5-féle napközis táborral, a Balatonon pedig 11-féle ottalvós nyári táborral várják a gyermekeket és fiatalokat, köztük angol, német, francia és magyar nyelvtáborral, valamint sport-, tenisz-, tánc-, szörf-, lovas- és médiatáborokkal. A Funside egyéni kombinációs lehetőségeivel egy gyermek akár egyszerre két programot is választhat, így a Funside Balaton táborok esetében immár 41-féle lehetséges program közük csemegézhetnek idén a 7-17 éves táborozók.

 

További információk a Vidámpark táborról elérhetőek a Budapesti Vidámpark, valamint a Funside Budapest weboldalain. Jelentkezni a május 18-tól a Funside Budapest villányi úti központjában, valamint online lehet a www.funside.hu oldalon.

 

Budapesti Vidám Park Zrt.
1146 Budapest, Állatkerti krt. 14-16.
www.facebook.com/budapestividampark

www.vidampark.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.