2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az A.M. Hungary veszi át az EST MEDIA indoor portfoliójának üzemeltetését

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 544x376 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/61059"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image42.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>Három évre szóló együttműködési szerződést kötött az EST MEDIA és az A.M. Hungary Kft. az EST MEDIA indoor portfoliójának menedzselése, értékesítése és fejlesztése tárgyában.</p> <p><strong> </strong>

image42.thumbnailHárom évre szóló együttműködési szerződést kötött az EST MEDIA és az A.M. Hungary Kft. az EST MEDIA indoor portfoliójának menedzselése, értékesítése és fejlesztése tárgyában.

 

image42.thumbnailHárom évre szóló együttműködési szerződést kötött az EST MEDIA és az A.M. Hungary Kft. az EST MEDIA indoor portfoliójának menedzselése, értékesítése és fejlesztése tárgyában.

 

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett EST MEDIA Nyrt. (BÉT, ESTMEDIA) leányvállalata, az EMG Médiacsoport Kft. a mai napon az A.M. Hungary Kft-vel az EST MEDIA Nyrt. ESTIndoor Üzletágának tevékenységét rendező együttműködési szerződést írt alá.

 

Ennek értelmében változatlanul az ESTIndoor márkanév alatt az A.M. Hungary veszi át az EST MEDIA indoor portfoliójának menedzselését, értékesítését és üzleti fejlesztését, amelyért az EMG részére rendszeres márkahasználati díjat fizet. Az indoor tevékenységhez tartozó logisztikai munkát az A.M. Hungary részére ezután az EMG végzi külön szolgáltatási díj ellenében. A megállapodás három évre szól, és meghosszabbítható.

 

Ezzel a megállapodással az indoor piacnak eddig csak bizonyos szegmensében jelen levő A.M. Hungary Kft. kiszélesített hálózathoz, és egy patinás márkanévhez jut, amelyek segítségével maximalizálhatja üzleti eredményét, míg az EST MEDIA Nyrt. úgy rendezi a tavalyi évben elhatározott reorganizációja során átalakított üzleti koncepciójába már nem organikusan illeszkedő, a reorganizációs tervben a nem feltétlenül megőrzendő tevékenységek közé sorolt, ámde értékes üzleti területének sorsát, hogy azzal a cégcsoport számára állandó árbevételt teremt, és a jelentős értéket képviselő márkanevet megtartja.

 

„Cégünk '99 óta foglalkozik az Indoor piac egy szegmentált részével. A medical területre fókuszáló termékekkel teljes körűen szolgáljuk ki a gyógyszeripari direkt ügyfeleket és az ügynökségeket is. A folyamatos fejlesztés és piac bővítés meghatározó eleme stratégiánknak, így két éve mozgó Outdoor eszközökkel bővült a portfóliónk. A fejlesztések során kimondottan prémium minőségű termékekben gondolkozunk. Így esett a választás az EST MEDIA Indoor üzletágára. Egy jól fejlesztett, kipróbált országos hálózat, amely az utóbbi időben kissé háttérbe szorult az átalakítások kapcsán, de méréseink szerint a mai napig erős márka. Izgalmas kihívás ezt az üzletágat átvenni és újra prémium szintre hozni a piacon." – mondta el Várnai Tamás, az A.M. Hungary Kft. ügyvezetője.

 

„Hosszú előkészítő munka után zártuk le ezt a szerződést. A reorganizáció elindításakor egyértelművé vált, hogy az indoor tevékenység jelenleg nem illeszkedik szervesen az EST MEDIA új termékkoncepciójába, és üzleti modelljébe. A legjobb döntésnek az tűnt, ha úgy értékesítjük az üzletágat, hogy közben a vállalatcsoport megtartja azt a márkanevet, amely a reklámpiac olyan sok szereplője számára jelentett megbízható minőséget a múltban. Ezért olyan partnert kerestünk, akinél biztosítva látjuk a márka jövőjét. Az A.M. Hungary indoor piaci tapasztalatával, magas szintű professzionalizmusával, és az EST menedzsmentjéhez hasonló dedikált, progresszív üzleti mentalitásával véleményem szerint a legjobb választás volt." – mondta el Pankotai Csaba, az EST MEDIA Nyrt. vezérigazgatója.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.