2024.augusztus.22. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Afrojack is érkezik a Soundra

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/61277"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image10_53.thumbnail.jpg" border="0" width="80" height="100" /></a></span>A Heineken Balaton Sound nulladik napi "bemelegítő" programját - Ákos szintirock produkciója mellett - napjaink legnagyobb és legtrendibb elektro house indulóit jegyző előadőja, Afrojack teszi teljessé. Erre a napra érkezik még a feltörekvő holland house DJ-producer, Apster, majd a "rendes" Sound napokon fellép - a fergeteges forgatagban - a Booka Shade, Dizzee Rascal, a Mouse on Mars és a MiniCoolBoyz.</p> <p> 

image10 53.thumbnailA Heineken Balaton Sound nulladik napi "bemelegítő" programját – Ákos szintirock produkciója mellett – napjaink legnagyobb és legtrendibb elektro house indulóit jegyző előadőja, Afrojack teszi teljessé. Erre a napra érkezik még a feltörekvő holland house DJ-producer, Apster, majd a "rendes" Sound napokon fellép – a fergeteges forgatagban – a Booka Shade, Dizzee Rascal, a Mouse on Mars és a MiniCoolBoyz.

 

image10 53.thumbnailA Heineken Balaton Sound nulladik napi "bemelegítő" programját – Ákos szintirock produkciója mellett – napjaink legnagyobb és legtrendibb elektro house indulóit jegyző előadőja, Afrojack teszi teljessé. Erre a napra érkezik még a feltörekvő holland house DJ-producer, Apster, majd a "rendes" Sound napokon fellép – a fergeteges forgatagban – a Booka Shade, Dizzee Rascal, a Mouse on Mars és a MiniCoolBoyz.

 

Az már ismeretes, hogy az idei Heineken Balaton Sound egy nappal korábban indul: már 11-én délutántól birtokba vehetik a rajongók a Balaton-parti helyszínt, ahol igazi kultúrtörténeti ritkaság, a nyáron csak három fesztiválon látható, Ákos legújabb, "2012-es szintirock" produkciója melegíti be a közönséget a Nagyszínpadon. A programban a Bonanza Banzai és Ákos legfontosabb dalai szólalnak meg, 21. századi hangszereléssel. Mára az is biztossá vált, hogy a Nulladik napon, az Arénában, a Grammy-díjas holland elektronikus zenész, világhírű DJ és producer, napjaink legnagyobb és legtrendibb elektro house indulóit jegyző előadőja, Afrojack tölti majd be a teret.  És ne feledkezzünk meg Apsterről. A feltörekvő holland house DJ-producer, Afrojack kiadója, a Wall Recordings felfedezettje, aki mesterének fellépésére várhatóan szédületes live szettel készíti fel a közönséget az idei Heineken Balaton Soundon. Mindezt mindössze 8500 forintos "bemelegítő-napi áron".

 

A korábbi hírek óta több új név is bejelentkezett az idei Soundra. Így például Németország egyik legrégebb ideje óta aktív techno-pop alakulata: az igényes és hiperintelligens elektronikus zenék kevesek által magas szinten művelt tudományának két szakavatott nagymestere, Arno Kammermeier és Walter Merziger irányította Booka Shade. Érkezik Dizzee Rascal, a géppuskanyelvű brit rapper, akinek eddig négy hihetetlenül sikeres albuma jelent meg, melyek kivétel nélkül vagy arany- vagy platinalamezek. Jön Zamárdiba továbbá Andi Toma és Jan St. Werner formabontó elektronikus zenei produkciója, a Mouse on Mars, mely lassan húsz éve látja el a glitch és az IDM rajongókat rafinált e-zenei anyagokkal. Végül Itália földjéről érkezik a MiniCoolBoyz, akik a progresszív tech house tudományok legújabb kutatási eredményeit felhasználva keverik ki formabontó techno anyagaikat.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.