2024.augusztus.21. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Gubás Gabi szépségnagykövet lett

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/61493"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/GG.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Nemrégiben óriási megtiszteltetés érte a gyönyörű színésznőt: egy legendás arcápolási márka választotta őt szépségnagykövetül. Az immár 60 éves Olay termékek, amelyeket korábban Oil Of Olaz néven ismerhettünk Magyarországon, mostantól ismét széles közönség számára elérhetőek a legnagyobb magyar drogéria-hálózatban, és meglepetésként néhány termék csomagolásán Gubás Gabi mosolyog majd a leendő vásárlókra.</p> <p> 

gg.thumbnailNemrégiben óriási megtiszteltetés érte a gyönyörű színésznőt: egy legendás arcápolási márka választotta őt szépségnagykövetül. Az immár 60 éves Olay termékek, amelyeket korábban Oil Of Olaz néven ismerhettünk Magyarországon, mostantól ismét széles közönség számára elérhetőek a legnagyobb magyar drogéria-hálózatban, és meglepetésként néhány termék csomagolásán Gubás Gabi mosolyog majd a leendő vásárlókra.

 

gg.thumbnailNemrégiben óriási megtiszteltetés érte a gyönyörű színésznőt: egy legendás arcápolási márka választotta őt szépségnagykövetül. Az immár 60 éves Olay termékek, amelyeket korábban Oil Of Olaz néven ismerhettünk Magyarországon, mostantól ismét széles közönség számára elérhetőek a legnagyobb magyar drogéria-hálózatban, és meglepetésként néhány termék csomagolásán Gubás Gabi mosolyog majd a leendő vásárlókra.

 

„Gyakran felteszik nekem a következő kérdést interjúk, vagy egyszerű beszélgetések közben: „Áruld el, van-e valami különleges szépségtitkod?" – mondja mosolyogva Gubás Gabi. Aki ilyenkor mindig elgondolkodik, vajon mit is kéne mondania, mivel elsősorban abban hisz, hogy a szépség belülről fakad. Ha az ember tisztában van önmagával, harmónia van a lelkében, helyén van az értékrendje, tudja, mi a legfontosabb számára az életben és azt is sejti, hogy ezt hogy érheti el, akkor a színésznő szerint ezek a pozitív gondolatok szépséget sugároznak minden arcra.

 

 

Az újonnan megválasztott szépségnagykövet emellett természetesen nagyon hisz abban, hogy azok vagyunk, amit megeszünk, megiszunk. Gabi a tudatos, végiggondolt táplálkozás híve, de azt is vallja, hogy  ki kell kísérletezni, hogy kinek mi a tökéletes megoldás, mit képes huzamosabb ideig betartani, életmóddá változtatni. „Szerencsés helyzetben vagyok, mert a párom, Attila természetgyógyász, és az ő javaslatai, az én személyemre szabva, folyamatosan alakítva kitűnően működnek. A szépség megőrzéséhez szükség van időről időre vitaminokra, ásványi anyagokra is. Nagyon fontos dolognak tartom a hidratálást is. Kívül-belül. Belül természetesen a megfelelő folyadékbevitelre gondolok, hiszen én sem indulok el sehová ásványvizes palack nélkül, és ügyelek rá, hogy legalább 2,5-3 liter vizet megigyak napközben."

 

De természetesen a bőr ragyogásához egy jó krémre is szükség van. Gabi szerint a jó krém ne legyen nehéz, zsíros, hanem könnyen felszívódó, amelytől a bőr nem zsírosan fénylik, hanem mattá válik, de egész nap kitart a hidratáltság érzése.

„Évekkel ezelőtt volt szerencsém már találkozni a nagyszerű Oil Of Olaz termékekkel, de aztán sajnos eltűntek a magyar üzletekből. Így most, amikor megtudtam, hogy Olay néven visszatér ez a márka Magyarországra, ráadásul megkaptam ezt a megtisztelő felkérést, nagyon boldog voltam, és szinte gondolkodás nélkül mondtam igent a megkeresésre."

Az Olay története nagyon érdekes. Hatvan esztendővel ezelőtt egy johannesburgi birtokon Graham Wulff dél-afrikai feltaláló és vegyész megalkotta imádott feleségének az első hidratáló készítményt. Graham olyan krémet kívánt létrehozni, amely – szemben a kor viaszos, zsíros kencéivel – könnyed, természetes érzést kölcsönöz viselőjének. Ezt a krémet tehát a szeretet ihlette, így indult el világhódító útjára, hogy aztán nagymamák, anyák, lányok adják tovább a hírét generációról generációra. „Beleborzongtam, mikor olvastam ezt a szép történetet – mondja Gabi – hiszen én számtalanszor elmondtam már, hogy könnyen viselt állapotosságaimat, szülés után regenerálódásomat a férjem tanácsainak, javallatainak köszönhetem, amit az ő végtelen tudása mellett a szeretete is formálta nekem. Úgyhogy szívvel-lélekkel a márka mellé tudok állni, ráadásul az  új termékcsalád hatása nagyszerű élmény volt a bőrömnek."

 

A Gubás Gabi által is kipróbált és ajánlott új termékcsalád, a Total Effects rendkívül meggyőző hatásokkal bír, hiszen egyszerre veszi fel a harcot az öregedés 7 jele ellen. Minimalizálja az apró ráncokat, táplálóan hidratál, javítja a bőr tónusát, miközben gyengéden hámlaszt is, segít láthatatlanná tenni a pórusokat, ellátja a bőrt antioxidánsokkal és közben finoman feszesít. Nappali és éjszakai arcápoló, szemkörnyékápoló és egy reggel csodát tévő Wake Up Wonder szérum a négy termék, amely májustól már a magyar hölgyek számára is elérhető, a szépségnagykövet, Gubás Gabi ajánlásával:„Nekem bevált, fedezzétek fel ti is magatoknak az Olay új termékeit, ha van kedvetek valami nagyon jót kipróbálni"

Németh Krisztina

www.olay.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.