2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Továbbfejlődik a Hévíz Card+ kedvezményrendszer a Hévíz Passport bevezetésével

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/61537"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image4_172.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="97" /></a></span><em>2012. június 1-től hévízi ajándékcsomagokkal és jutalompihenésekkel kedveskedik Hévíz a vendégeinek! A Hévíz Card+ felhasználói között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, hónapról hónapra.</em>

image4 172.thumbnail2012. június 1-től hévízi ajándékcsomagokkal és jutalompihenésekkel kedveskedik Hévíz a vendégeinek! A Hévíz Card+ felhasználói között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, hónapról hónapra.

image4 172.thumbnail2012. június 1-től hévízi ajándékcsomagokkal és jutalompihenésekkel kedveskedik Hévíz a vendégeinek! A Hévíz Card+ felhasználói között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, hónapról hónapra.

A 2011-es évben útjára indított Hévíz Card+ már az első évben közel 6000 példányban fogyott a fürdővárosban. Ha figyelembe vesszük, hogy a kártyát átlag 3 fős családok igényelték, akkor nem túlzás, hogy legalább 18.000 vendég élvezhette a kedvezményes szolgáltatásokat. Ez már közel az éves vendégforgalom 10%-át felöleli – tudtuk meg Gallai Renátától, a kártyát szervező Hévíz TDM Egyesület projekt manager-étől. Az idei cél, hogy növeljük a kártyák példányszámát és emellett a gyakoribb használatra is ösztönözzük a vendégeket.

Tavaly a kártyát legnagyobb arányban a hazai vendégek használták, ezért a belföldi igényeknek megfelelően fejlesztettük tovább. Idén már több mint 40 szolgáltató kedvezményes ajánlatai közül válogathatnak a Hévízre érkezők. Jelentősen nőtt a résztvevő éttermek, wellness részlegükbe belépőt kínáló szállodák és az aktív programokat kínáló szolgáltatók száma, így a fiatalabb korosztályoknak is csábító szolgáltatásokkal bővült. A kártyával kedvezményes tófürdő jegyek mellett, számos wellness és kozmetikai kezelés is igénybe vehető. A tavalyi tapasztalatok alapján a vendégek által kedveltebb, jobban kihasználható kedvezményekkel készültek a kedvezményt nyújtó partnerek.

Újdonság, hogy a kártya használatok során „Hévíz pontokat" gyűjthetnek a vendégek a Hévíz Passport füzetükbe. Az összegyűjtött pontokat – a Hévízi Tourinform Irodában – értékes helyi ajándékokra válthatják (pl. csak 5 pont egy bögre, 10 pont egy üveg Hévíz Város Bora) és egyúttal nevezhetnek a nyereménysorsolásokra is. Havonta ajándékcsomagok, év végén pedig egyszerre 8 db 2 éjszakás, 2 fős „Hévízi Álompihenés" kerül kisorsolásra!

A Hévíz Card+ továbbra is minden vendég számára ingyenes, aki legalább 2 éjszakát eltölt Hévízen, ezért nagy érdeklődésre számítanak a szervezők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.