2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magyarország legújabb lakberendezési üzlete

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/61543"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/f_13.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>A Flairspring 2012. május 23-tól várja látogatóit az V. ker. Szabadság tér 14. szám alatt. Elérhető árakkal, kimagasló minőséggel, egyedülálló ügyfélszolgálattal és az otthonteremtés legkényelmesebb módjának ígéretével nyílt meg a Flairspring bútorbolt, melyet másfél hónap múlva egy nagyobb, budai üzlet is követ majd.</p> <p> 

f 13.thumbnailA Flairspring 2012. május 23-tól várja látogatóit az V. ker. Szabadság tér 14. szám alatt. Elérhető árakkal, kimagasló minőséggel, egyedülálló ügyfélszolgálattal és az otthonteremtés legkényelmesebb módjának ígéretével nyílt meg a Flairspring bútorbolt, melyet másfél hónap múlva egy nagyobb, budai üzlet is követ majd.

 

f 13.thumbnailA Flairspring 2012. május 23-tól várja látogatóit az V. ker. Szabadság tér 14. szám alatt. Elérhető árakkal, kimagasló minőséggel, egyedülálló ügyfélszolgálattal és az otthonteremtés legkényelmesebb módjának ígéretével nyílt meg a Flairspring bútorbolt, melyet másfél hónap múlva egy nagyobb, budai üzlet is követ majd.

 

A magyar tulajdonosi körrel rendelkező Flairspring rövid távú üzleti célja a piaci térnyerés és stabil jelenlét a legszélesebb értelemben vett hazai fogyasztói szegmensben, amely számára az árérték arány és a megfizethetőség elsődleges vásárlási szempont.

 

Ennek érdekében a hétvégén megnyilt V. kerületi, közel 300 négyzetméteres  üzletünk mellett hamarosan budán, a Déli Pályaudvar közelében is nyitunk egy Flairspring kirendeltséget, ahol hatalmas árukészletünk kényelmesen áttekinthető, kipróbálható és megvásárolható lesz." – közölte Czirják Eszter, a Flairspring marketing igazgatója.

 

Az amerikai világmárkákat forgalmazó Flairspring által célzott bútorpiaci rés az olcsó kategóriás, összeszerelhető skandináv lakberendezési láncok és a magasan pozicionált, rendkívül drága, de nem mindig kényelmes high end bútorok közötti mező. A tulajdonosok célja, hogy termékeikkel és ügyfélszolgálatukkal kényelmet, biztonságot, kiszámíthatóságot nyújtsanak vásárlóiknak reális, megfizethető áron. A kimagasló színvonalon elkészített, minőségi és értékálló bútorok mellett az amerikai kereskedelemben már megszokott gyakorlatot szeretnék itthon is természetessé tenni, ahogyan a cég vietnámi származású magyar operatív igazgatója, Do Hong Nam fogalmazott:

Értéket adunk a vásárlók pénzéért. Azt és annyit, amit és amennyit vásárlóként magunk is kapni szeretnénk. A kényelmet nem csak bútorainkkal és kiegészítőinkkel, de vásárlóbarát értékrendünkkel is képviseljük."

 

A 85 éves múltra visszatekintő, több szintre dönthető komfort foteleiről világszerte ismert

La-Z-Boy és az UTTERMOST, 36 éves, ugyancsak világszerte jelen lévő, lakberendezési kiegészítőkkel foglalkozó családi vállalkozás kizárólagos magyarországi importőreiként a Flairspring tulajdonosai megbízható, és hosszú távú értékeket képviselő márkák hazai meghonosítása mellett kötelezték el magukat. Az előbbi komfort fotelei olyannyira ikonikus darabokká értek, hogy a márkanév összeolvadt a funkcióval, így ma már a dönthető fotelt magát is köznevesítve 'La-Z-Boy'-nak hívják.

Az UTTERMOST amellett, hogy az Egyesült Államok legnagyobb választékú, keretezett tükör gyártójaként ismert, a Flairspring-hez hasonlóan kiemelt értéknek tartja a házikedvencekkel együtt kialakított harmonikus élettér képviseletét. A márkatulajdonos Cooper család maga is mintegy 30 megmentett kutyáról gondoskodik, akik gyakran szerepelnek az egyes bútorkollekciók lookbook fotóin számos kutyáknak készült alkalmatosság és lakáskiegészítő megszületésének inspirálói voltak.

 

Jótékonysági sorsolással nyitott az amerikai bútorokat forgalmazó Flairspring Budapesten.

A teltházas megnyitó esemény jótékonysági sorsolásán a vendégek jóvoltából 190.000 forintnyi adomány gyűlt össze, amelyet a Hermann Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület (HEROSZ) Budapesti Állathotthonának ajánlottak fel. A mintegy 90 állat gondozását ellátó intézmény egyik volt bentlakója, jelenleg a tulajdonosok hűséges családtagja, Tökmag, kétlábra állva köszönte meg az adományt.

A szombati megnyitó eseményei közöt volt az idén fennállásának 20. évét ünneplő Junior Art Center Lakberendezési Iskola születésnapi prezentációja. Kate Endresz-Roberts lakberendező, akit a Viasat Álomépítők című műsorából is ismerhetünk, az angol enteriőr-stílust mutatta be, Zólyomi Zsolt parfümőr pedig a terek illatosításáról tartott rövid előadást. Az esemény különleges díszvendégeiként Nagy Judit  kézműves csokoládékollekciója, illetve Nagy Gertrúd Magyar Menyegző fantázianevű ékszerkollekciója is bemutatkozott.

 

Flairspring Lakberendezés

1054 Budapest, Szabadság tér 14.

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.