2024.július.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

GO 4 TRAVEL iroda a 2B Terminálon

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/61813"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/IMG_3500.thumbnail.JPG" border="0" width="67" height="100" /></a></span>Átköltözött az 1. Terminálról és egyben bővítette is repülőtéri jelenlétét a GO 4 TRAVEL utazási iroda, amelynek új irodáját ma avatták fel ünnepélyes körülmények között a 2B terminálon. A GO 4 TRAVEL látja el a Wizz Air magyar diszkont légitársaság képviseletét a repülőtéren.</p> <p> 

img 3500.thumbnailÁtköltözött az 1. Terminálról és egyben bővítette is repülőtéri jelenlétét a GO 4 TRAVEL utazási iroda, amelynek új irodáját ma avatták fel ünnepélyes körülmények között a 2B terminálon. A GO 4 TRAVEL látja el a Wizz Air magyar diszkont légitársaság képviseletét a repülőtéren.

 

img 3500.thumbnailÁtköltözött az 1. Terminálról és egyben bővítette is repülőtéri jelenlétét a GO 4 TRAVEL utazási iroda, amelynek új irodáját ma avatták fel ünnepélyes körülmények között a 2B terminálon. A GO 4 TRAVEL látja el a Wizz Air magyar diszkont légitársaság képviseletét a repülőtéren.

 

A jól ismert lila-pink színkombinációról már messziről felismerni a GO 4 TRAVEL utazási iroda kioszkját a Budapest Airport 2B Termináljának indulási szintjén. Az új helyszínen a korábbinál kétszer tágasabb alapterületen immár három munkatárs látja el a legfontosabb idegenforgalmi- és légitársasági feladatokat. Ők képviselik a Wizz Air hazai diszkont légitársaságot a terminálon, közvetlenül értékesítenek repülőjegyet, lehet náluk szállást foglalni és utasbiztosítást kötni valamint számos egyéb szolgáltatást is igénybe lehet venni. Az utóbbi időben más, a repüléssel kapcsolatos kereskedelmi tevékenységet is folytattak, náluk lehetett a különféle légitársaságok gépeinek méretarányos makettjeit megvásárolni, méghozzá eredeti festéssel.

 img 3543.thumbnail

Az ajándéktárgyak értékesítése természetesen csak hab a tortán, a GO 4 Travel fő tevékenysége elsősorban a légitársasági képviseletben rejlik. Így például a repülőtér közelében lakóknak ezentúl nem kell majd a XVIII. kerületből vagy Vecsésről  a városba utazniuk, ha repülőjegyet vagy nyaralást szeretnének vásárolni, elég, ha útba ejtik a ferihegyi 2B Terminált. A GO 4 TRAVEL egyéb meglepetéseket is tartogat: a tervek szerint felújítják az ultra-last-minute nyaralások értékesítését is. Ennek értelmében az indulás előtt 48 órával, de akár csak másfél órával is lehet majd náluk komplett utakat vásárolni, természetesen az ultra-last-minute elveknek megfelelően jelentős kedvezményért. A jövőben, ha valaki hirtelen kap egy kis váratlan szabadságot és némi pénzjutalmat is hozzá, akár csomagolhat és indulhat a repülőtérre, a GO 4 TRAVEL-nél bizonyosan találnak neki tengerparti pihenést és utazást az utolsó pillanatban is.

 

A GO4 TRAVEL még egy további fontos feladatot is ellát a repülőtér termináljain. A 2. Terminálra költözés után az iroda munkatársai állnak az utasok rendelkezésére kérdés vagy érdeklődés esetén, az iroda ugyanis információs pultként is üzemel.

 

„Számunkra igazi sikertörténet a GO 4 TRAVEL elmúlt négy éve itt a repülőtéren." – hangsúlyozta Alan Bork, a repülőtér fogyasztói üzletágának igazgatója, majd hozzáfűzte: „Nemcsak egyik legfontosabb partnerünk, a Wizz Air képviseletét látják el itt a terminálon, hanem fokozatosan bővítették a szolgáltatásaikat, olyannyira, hogy most már az irodájuk területét is a duplájára kellett bővíteniük. Sok sikert kívánunk partnereinknek itt a 2B Terminálon is!"

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.