2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Los Vivancos a Szigeten

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/61836"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/l_1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="50" /></a></span>Világszenzáció a Margitszigeten, megérkezett Budapestre a Los Vivancos extreme flamenco formáció. A spanyol jazz-tánc virtuózainak legnépszerűbb csapata, a Los Vivancos. A hét testvér vérpezsdítő látvány-tánc-show-ja a világ 30 országának 70 városa után június 15-én, pénteken este a magyar közönséget is meghódítja a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.</p> <p> 

l 1.thumbnailVilágszenzáció a Margitszigeten, megérkezett Budapestre a Los Vivancos extreme flamenco formáció. A spanyol jazz-tánc virtuózainak legnépszerűbb csapata, a Los Vivancos. A hét testvér vérpezsdítő látvány-tánc-show-ja a világ 30 országának 70 városa után június 15-én, pénteken este a magyar közönséget is meghódítja a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

 

l 1.thumbnailVilágszenzáció a Margitszigeten, megérkezett Budapestre a Los Vivancos extreme flamenco formáció. A spanyol jazz-tánc virtuózainak legnépszerűbb csapata, a Los Vivancos. A hét testvér vérpezsdítő látvány-tánc-show-ja a világ 30 országának 70 városa után június 15-én, pénteken este a magyar közönséget is meghódítja a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

 

Szenvedély, erotika, érzelmek és fantasztikus tánctudás – a Los Vivancos világsikerű nagyprodukciója először látható Magyarországon, június 15-én 20:30-tól a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A fiúk nem csak táncolnak, hanem egy-egy hangszeren is játszanak. A tánc, muzsika és a flamenco életérzés újragondolásával alkotják szenzációs koreográfiáikat, amelyekben a hagyományos elemek keverednek a harcművészetek, a modern tánc, a hip-hop és a klasszikus balett elemeivel.
Öttagú zenekaruk és női szólóénekesük közreműködésével olyan fergeteges hangulatot varázsolnak a színpadra, amely már eddig is közel egymillió nézőt kápráztatott el a világ 30 országának 70 városában.

 

A másfél órás látvány-tánc-show plusz eseménnyel folytatódik a Víztoronynál, amelyen a

Vivancos-fiúk is részt vesznek. Az ő kérésükre a szervezők egy igazi, magyaros zenét játszó zenekart hívtak meg, hogy fokozzák (és levezessék) a show végére felforrósodó hangulatot. A színház néhány héttel ezelőtti madridi látogatása során kiderült, hogy a társulat nem ismeri a magyar népzenét és néptáncot, ezért a meglepetés zenekar egyik legismertebb száma, a Csárdás az ő kedvükért szól.

 

A „7 sötét ördög" vérpezsdítő koncert- és látvány tánc-show-ja újraértelmezi a flamencót.

 

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: www.szabadter.hu, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) és a helyszínen.

Rendelés telefonon: 06 1 / 301-0147, E-mail-ben: jegyiroda@szabadter.hu

 

Los Vivancos

2012. június 15. 20:30

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

 

www.szabadter.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.