2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kamera Korrektúra, Veszprémben — Ellepik a várost a tévések

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/61901"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/kkk_8.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="43" /></a></span>2012. június 25-26-án Veszprém ad otthont a Kamera Korrektúra elnevezésű nagyszabású, számos közönségtalálkozóval és szórakoztató programmal színesített televíziós seregszemlének. A fesztivál második napján a Petőfi Színház kertjébe kivetített élő adásban kísérhető figyelemmel a televíziós seregszemle díjátadó gálája. Az érdeklődők megismerkedhetnek televíziós személyiségekkel és közreműködői lehetnek a televíziózás érdekes műhelytitkainak.

kkk 8.thumbnail2012. június 25-26-án Veszprém ad otthont a Kamera Korrektúra elnevezésű nagyszabású, számos közönségtalálkozóval és szórakoztató programmal színesített televíziós seregszemlének. A fesztivál második napján a Petőfi Színház kertjébe kivetített élő adásban kísérhető figyelemmel a televíziós seregszemle díjátadó gálája. Az érdeklődők megismerkedhetnek televíziós személyiségekkel és közreműködői lehetnek a televíziózás érdekes műhelytitkainak.

kkk 8.thumbnail2012. június 25-26-án Veszprém ad otthont a Kamera Korrektúra elnevezésű nagyszabású, számos közönségtalálkozóval és szórakoztató programmal színesített televíziós seregszemlének. A fesztivál második napján a Petőfi Színház kertjébe kivetített élő adásban kísérhető figyelemmel a televíziós seregszemle díjátadó gálája. Az érdeklődők megismerkedhetnek televíziós személyiségekkel és közreműködői lehetnek a televíziózás érdekes műhelytitkainak.

 Nagy hagyománya van Magyarországon a televíziós fesztiváloknak. A Korrektúra Kft. arra vállalkozott, hogy újjáélesztve ezt a népszerű rendezvénysorozatot 2012. június 25-26-án Veszprémben megrendezi a Kamera Korrektúra Televíziós Fesztivált, amelyen a hazai és a határon túli televíziós alkotások versengenek

 Az első nap, június 25-én, hétfőn a Petőfi Színház kertjében,  veszprémi és környékbeli fellépőké (zenekaroké, tánccsapatoké) – s az őket interjúvoló, a Duna Kultikon című műsorának műsorvezetőié – a színpad. Fellép a Winner Versenytánc Egyesület, a Veszprémi Táncegyüttes, a Silverado zenekar, Sub Bass Monster. Közönségtalálkozók teszik  egyedivé a délutáni programot, ahol a közmédia műsorainak népszerű szereplőivel: televíziósokkal és rádiósokkal, valamint az általuk meginvitált meglepetésvendégekkel lehet személyesen is megismerkedni. A Városi Művelődési Központban a "Titokszobák – elvarázsol a trükkmester!" című program elemeit (zörej-, szinkron- és animációs stúdió) próbálhatják ki a vállalkozó kedvű látogatók.  Este 19.00 órai kezdettel a Petőfi Színházban  Udvaros Dorottya, Básti Juli, Holecskó Orsolya, Für Anikó, Cserhalmi György, Nagy Péter, Szegezdi Róbert, Kálloy Molnár Péter, Hrutka Róbert és zenekarának közreműködésével látható a „Születtem Magyarországon"című Cseh Tamás emlékelőadás*.

 A második napon, június 26-án, kedden a Petőfi Színház kertjében  közönségtalálkozókkal (a Balatoni nyár műsorvezetőivel és más közszolgálati műsorok szereplőivel) folytatódnak a lakossági programok. Az ünnepélyes díjátadó gála 18.30-kor veszi kezdetét  a Petőfi Színházban. Köszöntőt mond: Szalai Annamária, az NMHH elnöke és Vitézy László Balázs Béla-díjas rendező, a zsűri elnöke. A gála – azok számára, akik nem jutottak be a színházterembe – élőben lesz követhető a színházkerti kivetítőn.  20.00 órától a Színházkert szabadtéri színpadán az idei év Megasztárosai – Radics Gigi, Farkas-Jenser Balázs, Talán Attila, Nagy Adrienn „Adri" – lépnek fel, majd nyilvános zenés-táncos parti zárja a rendezvénysorozatot.

 A fesztivál mindkét napján a Városi Művelődési Központban tekinthetik meg az érdeklődők a Kamera Korrektúra televíziós seregszemle kategóriánkénti három legjobb alkotását.

 A televíziós fesztivál minden programja ingyenesen látogatható, amely alól egyetlen kivétel a "Cseh Tamás emlékelőadás"*.

A fesztivál a Nemzeti Kulturális Alap és a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság támogatásával jön létre.

 A részletek a www.korrektura.hu  vagy a http://kamera.korrektura.hu  oldalon találhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.