2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szentivánéji tüzek és szerelmek éjszakája

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/62067"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/sZ.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Pénteken színpadra lép a magyar előadó művészet krémje, eddig soha nem látott összeállításban. Nem véletlen, hogy A Szentivánéji tüzek és szerelmek éjszakája című előadás a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egyik nyári szenzációja, hiszen a fellépő hét boszorka soha nem énekelt még együtt, egy színpadon.</p> <p> 

sz.thumbnailPénteken színpadra lép a magyar előadó művészet krémje, eddig soha nem látott összeállításban. Nem véletlen, hogy A Szentivánéji tüzek és szerelmek éjszakája című előadás a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egyik nyári szenzációja, hiszen a fellépő hét boszorka soha nem énekelt még együtt, egy színpadon.

 

sz.thumbnailPénteken színpadra lép a magyar előadó művészet krémje, eddig soha nem látott összeállításban. Nem véletlen, hogy A Szentivánéji tüzek és szerelmek éjszakája című előadás a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egyik nyári szenzációja, hiszen a fellépő hét boszorka soha nem énekelt még együtt, egy színpadon.

 

A boszik gőzerővel készülnek a pénteki előadásra. A Margitszigeten már az utolsó simításokat végzik a „szerelem ligetén". A koncert rendezője, Puskás Tamás a színpadra egy szerelem ligetet álmodott, ahol a boszik a különböző szerelem varázslatokba avatják majd be a nézőket. Az előadás repertoárja, az elhangzó világ- és magyar slágerek kivétel nélkül a szerelemről szólnak. Az élményt – a különböző látvány és pirotechnikai elemek mellett – Bozsik Yvette tánckara és Horgas Eszter kiváló zenészekből álló zenekarának közreműködése teszi felejthetetlenné az év legrövidebb éjszakáján.

 

A péntek esti előadáson olyan kiváló és elismert művészek szórakoztatják majd a közönséget, mint a Kossuth-díjas színművészünk Básti Juli, a világhírű fuvolista Horgas Eszter, a Megasztár zsűrijéből az aranytorkú Falusi Mariann, valamint az idei győztes, a mindössze 15 éves Radics Gigi. Egy valamirevaló szentivánéji előadáson azonban boszorkányból legalább hét kell, így ez nem lesz másképp június 22-én sem, a szerelem ligetében világ- és magyar slágereket énekel majd Botos Éva, Polyák Lilla és Tompos Kátya is.

 

A rendező, aki a szereplők kiválasztásában is nagy segítségére volt a koncert megálmodójának, Horgas Eszternek, egy olyan megjelenést álmodott a színpadra, amely a boszorkányos rituálék és szerelem varázslás szent helye. Ebbe a csodás ligetbe érkezik majd meg a 6 boszorka, szépen sorban, hogy végül a legfiatalabb boszorkányt, Radics Gigit is beavassák. A rendezői koncepcióban, ahogyan a látványelemek használatában is minden azt a célt szolgálja, hogy a boszorkányok soha nem látott „gyűlése" egyszeri és megismételhetetlen élményt jelentsen a nézők számára. Természetesen, ha már vérbeli, ízig-vérig boszorkányokról van szó, nem maradhat el a tűz sem, a koncert alatt többször is varázslatos pirotechnika teszi lenyűgözővé a színpadképet.

 

Horgas Eszter, a boszik közül elsőként lép majd színpadra és csodálatos fuvolamuzsikával hívja majd a szerelmi varázslat helyszínére társait. Eszter még egy izgalmas kulisszatitkot is megosztott velünk: „Az előadás közeledtével már tényleg mindenki teljes gőzzel a péntek estére készül. Én például az utolsó héten még a kedvenc esti nasimról, az étcsokoládéról is hajlandó vagyok lemondani, hiszen a táncosok majd többször fel fognak emelni az előadás alatt, és szeretném, ha ez könnyedén menne nekik!"

 

Jegyek még korlátozott számban kaphatók a Concerto Grande oldalán és az ismert jegypénztárakban.

2012. június 22. 20.30 óra.

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Szentivánéji tüzek és szerelmek éjszakája – koncert-show

Közreműködik: Horgas Eszter, Falusi Mariann, Básti Juli, Radics Gigi, Botos Éva, Tompos Kátya, Polyák Lilla és Bozsik Yvette tánckara.

Rendező: Puskás Tamás

 

www.szabadter.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.