2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kapcsolj ki az EFOTT-on

5 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/62172"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/EFOTT.thumbnail.jpg" border="0" width="84" height="100" /></a></span>Péterfy Bori új számokkal, a Quimby más színpadképpel, a Vad Fruttik fényoszlopokkal jön Velencére. Brains, 30Y, Punnany Massif, Subscribe, Ocho Macho - csak néhány név azok közül, akikre szeretnek bulizni a felsőoktatás hallgatói. Kapcsolj ki az EFOTT-on!</p> <p> 

efott.thumbnailPéterfy Bori új számokkal, a Quimby más színpadképpel, a Vad Fruttik fényoszlopokkal jön Velencére. Brains, 30Y, Punnany Massif, Subscribe, Ocho Macho – csak néhány név azok közül, akikre szeretnek bulizni a felsőoktatás hallgatói. Kapcsolj ki az EFOTT-on!

 

efott.thumbnailPéterfy Bori új számokkal, a Quimby más színpadképpel, a Vad Fruttik fényoszlopokkal jön Velencére. Brains, 30Y, Punnany Massif, Subscribe, Ocho Macho – csak néhány név azok közül, akikre szeretnek bulizni a felsőoktatás hallgatói. Kapcsolj ki az EFOTT-on!

 

Az EFOTT fellépői elárulták, milyen újdonságokat terveznek. Péterfy Bori hosszú kihagyás után cseréli vissza a cumisüveget mikrofonra. A karizmatikus énekesnő kisfia születése után most veti bele magát újra a fesztiválok világába, az EFOTT-ot olyan különleges programlehetőségnek tartja, amelyet sosem hagyna ki. A Quimbyt többezres közönsége évek óta alig engedi le a nagyszínpadról. A zenekar ismét nagy bulival készül, ám a tervek szerint a jellegzetes katartikus-quimbys hangzás mellett megújult színpadképet is hoznak magukkal Velencére, akárcsak a Vad Fruttik zenekar tagjai, akik két és fél méteres fényoszlopokkal osztoznak majd a színpadon.

 

Hosszú ideje nem láthattuk-hallhattuk Péterfy Borit, aki várandóssága és szülése után idén tért vissza a színpadra, most pedig arra készül, hogy ismét meghódítsa a fesztiválközönséget. Az énekesnő energikusabb, mint valaha, ennek mentén pedig remek bulinak ígérkezik a július 6-i velencei koncertje.

„Nagyon várom már az EFOTT-ot, lévén, hogy a közönség egészen speciális. Mindig nagy élmény egyetemisták előtt fellépni. Érdekes azt látni, ahogyan változnak a fiatalok. Ami a koncertet illeti, tervezzük, hogy új számokat is viszünk Velencére" – árulta el pár mondatban a legnagyobb hallgatói rendezvényhez fűződő gondolatait az éppen kisfiát etető gyönyörű színész- és énekesnő, aki külön üdvözölte a kezdeményezést, miszerint minden este lesznek színházi előadások a fesztiválon.

 

A Quimby az óriási fesztiválközönséget alaposan megmozgató örökzöld dalokkal érkezik Velencére július 7-én, ám a tavaszi fellépések során olyan újításokat is teszteltek, amik frissítik a színpadi látványt.

„Mindenképpen szeretnénk, ha többlet-tartalommal tudnánk megtölteni EFOTT-os fellépésünket. Azt akarjuk, hogy Velencén a színpadi látvány több legyen, mint egy átlagos fesztiválos koncerten. A tavaszi fellépéseinken próbálgattuk lehetőségeinket, a tervek már kezdenek összeállni a fejünkben" – mondta Kiss Tibi és hozzátette, vendégzenészeket is terveznek hívni Velencére.

 

Az egyetemista közönség egyik legnagyobb kedvence, a Vad Fruttik, érdekes fényshow-val lepi meg a fesztiválozókat, amelyet maga az énekes, Likó Marcell tervezett meg.

„Tulajdonképpen két koncertet is kap tőlünk a velencei közönség. Egyrészről a zenei koncertet, másrészről pedig egy dalokra komponált fényelőadást. Ezt úgy kell elképzelni, hogy alkotóelemeire bontottunk egy ledfalat, így tizenkét darab két és fél méter magas fényoszlop veszi majd körül a zenekart. Az oszlopokon a zenére megtervezett fények villannak majd fel" – mesélte a gyönyörű dalszövegeikről is ismert zenekar énekese, aki nagyon várja már a július 7-i velencei fellépésüket.

 

Legnagyobb kedvenceikre lazulhatnak az egyetemisták Velencén. Pár hét múlva vége a vizsgaidőszaknak, startolhat az EFOTT! Az örökzöld slágerekkel érkező retrósztárok és az ütős külföldi fellépők mellett olyan bandák is fellépnek, akik a leginkább hasítanak most a főiskolások, egyetemisták körében.

Kitartást a vizsgaidőszakra, utána kapcsolj ki az EFOTT-on!

 

Brains, 30Y, Punnany Massif, Subscribe, Ocho Macho- csak néhány név azok közül, akikre szeretnek bulizni a felsőoktatás hallgatói. Ők mind ott lesznek Velencén július 3. és 8. között, hogy kiszabadulva a klubok falai közül, szabadtéren még nagyobb őrülettel várják a fesztiválozókat! Míg este a zenekaroké a főszerep, a délutáni pihegést a legjobb stand up-osok dobják fel.    

 

Beck Zoliék tavaly hatalmas koncertet adtak Szolnokon, és a fellépők sorából idén sem maradhat ki a nagy kedvenc, a 30Y. A zenekar tagjai július 6-án fogják igazán megtudni, mennyire viszi a hangot a tó.

Az EFOTT évről-évre markánsan képviseli a változás és az állandóság kettősségét a hazai fesztiválpalettán. Mindig ugyanaz, mégis mindig teli van meglepetésekkel. Pont olyan, mint bármelyik valamirevaló rockzenekar. Minket idén lemezkészítés közben ér a fesztivál, amit nagyon szeretünk – úgyhogy valószínűleg őrült nagy vigyorral láttok majd játszani minket a színpadon" – árulták el a fiúk.

 

A Brains július 4-én érkezik Velencére. A magyar drum&bass banda tagjai már örülnek, hogy kitörhetnek a klubokból és a szabadban szabadíthatják el a poklot. Azt már tudjuk, hogy legújabb dalaikból is hoznak ízelítőt, de hogy pontosan mivel készülnek, arról a következőket nyilatkozták a srácok:

Örömmel értesültünk róla, hogy idén az EFOTT a Velencei-tónál kerül megrendezésre, mert nagyon szeretünk víz közelében és szabad ég alatt játszani. Tavaly nem játszottunk ezen a fesztiválon, így idén kétszer akkora várakozással tekintünk rá. Mostanában igencsak felpörögtek az események a házunk táján: készül az ősszel megjelenő új nagylemezünk, amiből már az EFOTT-on is szeretnénk ízelítőt adni – nekünk is tanulságos, milyen hatást váltanak ki a számok élőben. Nem titok, hogy a zenekar szereti bevonni a közönséget is a dolgaiba, ezért örömmel értesítünk minden kedves fesztiválozót, hogy készül egy "mini road movie" a Brains idei fesztiválszezonjából, amiben reményeink szerint jó pár jelenet látható lesz az EFOTT-on ránk váró élményekből!"

 

Délutánonként a legmenőbb szószátyárok poénjain alapozhatunk az esti őrületre.

A Rauch aREna-ban a fesztivál ideje alatt egy-egy stand up-ost csíphetünk el: Kiss Ádám, Felméri Péter, Dombóvári István és Aranyosi Péter szórják majd a fricskákat Velencén.

 

www.efott.hu

http://www.facebook.com/efott

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.