2024.július.26. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A GTS hangszolgáltatást és nemzetközi VPN szolgáltatást nyújt a Penziasnak

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/62221"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image4_174.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="59" /></a></span>A GTS Central Europe (GTS), Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú integrált távközlési és adatközpont szolgáltatója VPN és hangszolgáltatásokat nyújt Lengyelországban, Romániában és Magyarországon, az irodaházak távközlési rendszereivel foglalkozó angol Penzias vállalatának. </p> <p><strong> </strong>

image4 174.thumbnailA GTS Central Europe (GTS), Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú integrált távközlési és adatközpont szolgáltatója VPN és hangszolgáltatásokat nyújt Lengyelországban, Romániában és Magyarországon, az irodaházak távközlési rendszereivel foglalkozó angol Penzias vállalatának.

 

image4 174.thumbnailA GTS Central Europe (GTS), Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú integrált távközlési és adatközpont szolgáltatója VPN és hangszolgáltatásokat nyújt Lengyelországban, Romániában és Magyarországon, az irodaházak távközlési rendszereivel foglalkozó angol Penzias vállalatának.

 

A GTS, a jövőben a Penzias alvállalkozójaként irodaházak IT feladatainak működtetését végzi Közép-Kelet Európában, továbbá a fent említett három országban VPN szolgáltatást épít ki. A VPN hálózat 3000 üzleti felhasználót, elsősorban a Penzias által felügyelt irodák bérlőit fogja majd kiszolgálni. A GTS által biztosított SIP Trunk megoldás pedig hanghívások kezdeményezésére nyújt majd lehetőséget Lengyelországban, Magyarországon és Romániában egyaránt.

 

„Örömmel várjuk a Penzias-szal való együttműködésünket. Teljes egészében a saját infrastruktúránkon tudunk biztonságosan, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek, amivel jelentős előnyre teszünk szert a régióban. Reméljük, a mostani megállapodás is egy hosszú távú kapcsolat kezdete lesz. " – mondta Piotr Sieluk, a GTS Poland vezérigazgatója.

 

„A GTS volt az egyetlen olyan szolgáltató, aki teljes körű szolgáltatást tudott nyújtani azokban a közép-kelet-európai országokban, ahol már jelen vagyunk.  Emellett a költséghatékony megoldásokat kínáló, rugalmas Ethernet technológia is fontos szempont volt a kiválasztás során." – mondta Randy Williamson a Penzias képviseletében.

 

A legmagasabb szintű biztonság elérése érdekében az összes, a GTS által nyújtott szolgáltatás további mentési lehetőségekkel rendelkezik. Az internet-hozzáférés a GTS modern, piasecznoi adatközpontján keresztül érhető el.

A Penzias Európa vezető IT és távközlési szolgáltatója irodaházak számára. A Penzias kulcsfontosságú infrastruktúrák tulajdonosa és üzemeltetője, amelyek IT és távközlési szolgáltatásokat nyújtanak Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Hollandiában, Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Írországban és Franciaországban. Hang- és adatszolgáltatásaik széles választékát a legmodernebb, megbízható telekommunikációs technológiával látják el, annak érdekében, hogy tökéletes rugalmasságot és költséghatékony megoldást biztosítsanak irodaházakat üzemeltető ügyfeleinknek.

www.penzias.co.uk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.