2024.július.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nyári szépségtippek – Tundökölj mindenhol

6 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/62672"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image17_17.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="91" /></a></span>Izgatottan számolod már a napokat, hogy beköszöntsön az egész éves kemény munkát megkoronázó vakáció, és egy pálmafa árnyékában hűsölhess végre távol a város zajától? Bármelyik úticél is szerepel a terveid között, készülj fel a nyárra, és vakító szépségeddel ejts ámulatba mindenkit a strandon! A lázas csomagolás közepette se maradjanak ki bőröndödből a feledhetetlen nyári élmények és a perzselő hőség túlélésének kellékei. A The Body Shop néhány hasznos tippjével segítünk eldönteni, mi az, amit semmiképp se hagyj otthon.</p> <p> 

image17 17.thumbnailIzgatottan számolod már a napokat, hogy beköszöntsön az egész éves kemény munkát megkoronázó vakáció, és egy pálmafa árnyékában hűsölhess végre távol a város zajától? Bármelyik úticél is szerepel a terveid között, készülj fel a nyárra, és vakító szépségeddel ejts ámulatba mindenkit a strandon! A lázas csomagolás közepette se maradjanak ki bőröndödből a feledhetetlen nyári élmények és a perzselő hőség túlélésének kellékei. A The Body Shop néhány hasznos tippjével segítünk eldönteni, mi az, amit semmiképp se hagyj otthon.

 

image17 17.thumbnailIzgatottan számolod már a napokat, hogy beköszöntsön az egész éves kemény munkát megkoronázó vakáció, és egy pálmafa árnyékában hűsölhess végre távol a város zajától? Bármelyik úticél is szerepel a terveid között, készülj fel a nyárra, és vakító szépségeddel ejts ámulatba mindenkit a strandon! A lázas csomagolás közepette se maradjanak ki bőröndödből a feledhetetlen nyári élmények és a perzselő hőség túlélésének kellékei. A The Body Shop néhány hasznos tippjével segítünk eldönteni, mi az, amit semmiképp se hagyj otthon.

 

 

Jártál már Ecuadorban, Guatemalában, Kamerunban, Szamoán, vagy az amazóniai őserdőkben? Az ideális kikapcsolódáshoz olyan The Body Shop termékeket válogattunk össze számodra, melyek története ezekre a tájakra nyúlik vissza. E szépítő- és ápolószerek hatóanyagai, mint az aloe vera, a méhviasz, a szűz olíva- és kókuszolaj, a kamu-kamu bogyó, a cukor és a bioalkohol nagy része organikus gazdálkodási módszerekkel készül. Amellett pedig, hogy a nyaralás során a szépségápolásnak hódolsz, biztos lehetsz abban, hogy a méltányos közösségi kereskedelem jóvoltából egyúttal kedves emberekből álló helyi közösségeket is támogatsz.

 

Akár trópusi helyekre utazol akár a francia riviérán vagy a magyar tenger partján készülsz süttetni a hasadat, ügyelj arra, hogy csak a reggeli és a késő délutáni órákban szívd magadba az öröm sugarait. Óvd a bőröd, és kend be magad magas faktorszámú naptejjel, az arcodra, főként az érzékenyebb területekre pedig használj legalább 30-as UVA/UVB-fényvédelemmel ellátott arckrémet. A The Body Shop könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó Vitamin C nappali hidratáló arckréme amellett, hogy természetes ragyogást kölcsönöz bőrödnek, ideális védelemmel látja el, élénkíti, simává és puhává varázsolja azt. A városban való csatangoláskor se feledkezz meg az arcbőr megóvásáról, hiszen a szalmakalap karimája nem nyújt garanciát bőrpír ellen. Kíméld meg magad a leégéstől, ami a bőr idő előtti öregedéséhez vezethet, és a krémezést a biztonság kedvéért kétóránként ismételd meg. Bőven elég, ha a bőröd akkor kezd el ráncosodni, amikor valóban itt az ideje. Aranyszabály továbbá, hogyha strandra vagy egész napos városnézésre mész, mindig legyen nálad egy üveg ásványvíz, hiszen amellett, hogy ilyenkor hamarabb kiszáradsz, a bőröd számára is elengedhetetlen a hidratáltság.

 

Ha a káros sugarakat elkerülve inkább az árnyékban maradnál, akkor sem kell Hófehérke bőrébe bújnod. Igazítsd a bőrszínedet is a nyári trendekhez, és bronzosíts! A Honey Bronze Shimmering szárazolajos testápolóval azonnali bronzhatást érhetsz el. A legjobb, ha úgy használod, mint egy testápolót, napozás előtt vagy után. Hatóanyagai, az etióp méz és a kameruni méhviasz tökéletes hidratálók, szárazolaj jellegének köszönhetően pedig egyáltalán nem zsírosít, hanem könnyen kezelhető és egyenletes színt kölcsönöz a bőrnek. Édes illata azonnal rabul ejt, az apró csillámoktól pedig ragyogni fogsz egész nap, úgyhogy készülj fel rá, hogy az esti buliban mindenki téged csodál majd.

 

Miután a parton begyűjtötted az összes felhevült férfitekintetet és a kedvenc regényedet is kiolvastad, a napfürdőzést követően kiemelten fontos, hogy hűsítsd és hidratáld a megpirult bőrt: vegyél egy langyos zuhanyt, majd kényeztesd magad a tápláló aloe vera testvajjal. Az aloe vera csökkenti az érzékeny bőr reakcióit és megnyugtatja a megpirult bőrt, továbbá kiváló hidratáló is egyben.

 

 

Az egyenletesen napbarnított, tündöklő bőrszín mellett érdemes figyelmet fordítanod a hajkoronádra is. Bár a hőségben a tenger nyugtató morajlása állandóan fürdőzésre csábít, nem csak a nap szívhatja ki tincseidet, a víz – főleg a sós tengervíz – is szárazzá teheti. Ráadásul a magas páratartalom hatására könnyedén megsérül a haj keratinállománya, ami durva tapintáshoz és gubancokhoz vezet. Megóvhatod fürtjeidet a pracaxi, camelina és olívaolajat, valamint aloe verát tartalmazó Rainforest Shine samponnal, amely egészségessé és gyönyörűen fényessé varázsolja a hajad. Mindemellett a termék teljes mértékben környezetbarát, hiszen lebomlik az élővizekben, így nem károsítja a tengert sem, amiben oly önfeledten fürdőzöl. A szőlőmagolajos fényesítő hajszérum használatával megfeledkezhetsz a hajkárosodásról, hajad selymes tapintású és csillogó lesz. Az egzotikus Szamoáról származó, szűz kókuszolajjal ápoló, balzsamos hajkondicionáló táplálja a hajat, fantasztikus illata pedig képzeletben bármelyik tengerpartra elrepít.

 

Fülledt nyári napokon üdítő és légies felfrissülést kínálnak bőrödnek az esszenciális olajokat tartalmazó, 8 lágy illatban elérhető új The Body Shop testpermetek. Az egész testen és bármely napszakban használható, könnyű permetek igéző illattal vonják be a tested. Ha a belvárosi sétákhoz és az esti bulikhoz tartósabb illatra vágysz, három trópusi nyarat idéző parfüm közül is választhatsz. A Love Etc…TM Sun Kiss a jázmin és a friss nektarin keverékével megtestesíti a nyári szerelem pikáns illatát, a Dreams UnlimitedTM Sun Fresh-sel pedig elmerülhetsz a hűs, pezsdítő illattengerben és feltöltheted magad pozitív energiával. Ha hódításra készülsz, válaszd a csábító nyáréji kalandok illatát, a White Musk® Sun Glow-t.

 

A fenti szépítő- és ápolószereket a természet ihlette, hiszen hatóanyagainak nagy része organikus gazdálkodási módszerek útján kerül a The Body Shop logót viselő tégelyekbe. Így amellett, hogy a nyaralás során a szépségápolásnak hódolsz, biztos lehetsz abban is, hogy a méltányos közösségi kereskedelemnek köszönhetően kedves emberekből álló helyi közösségeket is támogatsz.

 

Nincs más hátra, készülj fel a jól megérdemelt vakációra a fenti szépségtippekkel, és már csak azzal törődj, hogy eldöntsd, idén a Föld melyik pontjára húz a szíved. Látod már magad előtt az úticélt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.