2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Már forgatják a Move On című film első epizódját – nemsokára Magyarországra érkezik a stáb

4 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/62703"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/AL%20MM%20GM%20-%20Move%20On%20-%20Photo%20by%20Nick%20Wall.thumbnail.jpg" border="0" alt="Move On - Photo by Nick Wall" title="Move On - Photo by Nick Wall" width="100" height="67" /></a><font size="1"><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Move On - Photo by Nick Wall</strong></span></font></span></p><p>Rotterdamban megkezdődött az első, valóban a közönség részvételével készülő road movie, a Move On forgatása. A magyar forgatási helyszín a negyedik a nyolc országban forgó nemzetközi produkció ütemtervében. A gyártási folyamat során folyamatos a fogyasztókkal folytatott kapcsolattartás, a résztvevők a forgatás helyszínének meglátogatása során figyelemmel kísérhetik, amint ötleteiket megvalósítják. A szlovák színésznő, Gabriela Marcinkova lett Mads Mikkelsen partnere. </p> <p> 

move on - photo by nick wallMove On – Photo by Nick Wall

Rotterdamban megkezdődött az első, valóban a közönség részvételével készülő road movie, a Move On forgatása. A magyar forgatási helyszín a negyedik a nyolc országban forgó nemzetközi produkció ütemtervében. A gyártási folyamat során folyamatos a fogyasztókkal folytatott kapcsolattartás, a résztvevők a forgatás helyszínének meglátogatása során figyelemmel kísérhetik, amint ötleteiket megvalósítják. A szlovák színésznő, Gabriela Marcinkova lett Mads Mikkelsen partnere.

 

move on - photo by nick wallMove On – Photo by Nick Wall

Rotterdamban megkezdődött az első, valóban a közönség részvételével készülő road movie, a Move On forgatása. A magyar forgatási helyszín a negyedik a nyolc országban forgó nemzetközi produkció ütemtervében. A gyártási folyamat során folyamatos a fogyasztókkal folytatott kapcsolattartás, a résztvevők a forgatás helyszínének meglátogatása során figyelemmel kísérhetik, amint ötleteiket megvalósítják. A szlovák színésznő, Gabriela Marcinkova lett Mads Mikkelsen partnere.

 

Asger Leth filmrendező megkezdte a "Move On" című film, az első, valóban a közönség részvételével létrejövő alkotás forgatását. Az első helyszín Rotterdam, amit Amszterdam követ, s a csapat a következő hat hétben beutazza egész Európát.  A negyedik helyszín Magyarország – hazánkat megelőzően  Ausztriában, Szlovákiában, illetve később Horvátországban, Montenegróban, Macedóniában és Németországban dolgoznak a filmen.

 

A női főszerepet – Mads Mikkelsen oldalán – a szlovák Gabriela Marcinkova játssza, aki már korábban a nemzetközi filmes világ érdeklődésének középpontjába került, és olyan neves rendezőkkel dolgozott együtt, mint Neil Jordan és Fernando Meirelles.

 

Az elkövetkezendő hetekben a holland nyertesek működnek majd közre a legfontosabb jelenetek statisztáiként a Mads Mikkelsen részvételével zajló, nyolc epizódos film első részének forgatásán. Eközben Ausztriában jelentkezők százai válhatnak részeseivé a történetnek, csatlakozva sztárunkhoz a következő epizódban, a Bécsi Operaházban zajló forgatáson. A Bécsi Operaház jegyárusának mellékszerepét egy bolgár jelentkező kapta.

 

A "Move On" csapata jelenleg is dolgozik a produkció legfontosabb interaktív részeire érkezett javaslatok értékelésén, mint például a Magyarországon forgó esküvői jelenetben szereplő együttes megtalálása, valamint egy graffiti művész felkutatása, akinek munkáit a nyolcrészes film németországi epizódjában mutatják be. További kihívások várhatóak majd a forgatás során, amikor a nyerteseket meghívják, hogy személyesen is követhessék, miként kelnek életre, válnak valósággá elképzeléseik és ötleteik.

 

"Nagyszerű hogy Gabriela is csatlakozott a "Move On" családhoz. E nagyon különleges projekt egyik legfontosabb célja a most bemutatkozó, kreatív tehetségek reflektorfénybe állítása, és nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen kiváló, felfutóban lévő sztár csatlakozik hozzánk. Nagy várakozással tekintünk a forgatás megkezdése elé, az ügyfelek részvétele a produkcióban nagyon ösztönző számunkra, és örömmel haladunk tovább ezen az úton." mondta a forgatással kapcsolatban Asger Leth

 

A dolog a szponzornak is megéri, hiszen Wolfgang Kampbartold a Deutsche Telekom nemzetközi marketingért, kommunikációért és szponzorálásért felelős alelnöke szerint:  A "Move On" már bizonyította, hogy milyen nagyszerű lehetőséget teremt arra, hogy ügyfeleinkkel teljességgel újszerű módon kommunikáljunk. A változatos ügyfél-visszajelzések és ötletek láttán nagy izgalommal tapasztaljuk, hogy a technológia fejlődése milyen határtalan lehetőségeket kínál az együttműködésre."

 

 

Most első alkalommal készül olyan film, amely az ügyfelet eddig nem látott mértékben vonja be a filmkészítés kreatív folyamatába.  A közönség az előkészítő munkálatoktól kezdve a film befejezéséig befolyásolhatja a film helyszínét, a szereplők nevét vagy a filmzenét, sőt akár szerepelhet is a filmben. A különböző országokban a kijelölt feladatokra a Move On dedikált weboldalán lehetett jelentkezni, a magyar jelentkezők például a www.move-on-film.hu oldalra tölthették fel kreatív videóikat.

 

A Deutsche Telekom életre kelti a "Life is for sharing" márka-ígéretét: 11 európai országban élő ügyfeleit vonja be a "Move On" történetének alakításába. A forgatásban résztvevő DT országok: Albánia, Ausztria, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Németország, Magyarország, Macedónia, Montenegró, Hollandia és Szlovákia.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.