2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magyar modell a Sony legkisebb fényképezőgépének arca

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/62705"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/SonyEvo_Generic_HU_nagyobbszoveggel.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="50" /></a></span>A magyar Keindl Dávid lett a Sony reklámkampányának arca Európa 20 országában. A modell a világ legkisebb 10x-es optikai zoommal felszerelt fényképezőgépét reklámozza.

sonyevo generic hu nagyobbszoveggel.thumbnailA magyar Keindl Dávid lett a Sony reklámkampányának arca Európa 20 országában. A modell a világ legkisebb 10x-es optikai zoommal felszerelt fényképezőgépét reklámozza.

sonyevo generic hu nagyobbszoveggel.thumbnailA magyar Keindl Dávid lett a Sony reklámkampányának arca Európa 20 országában. A modell a világ legkisebb 10x-es optikai zoommal felszerelt fényképezőgépét reklámozza.

 A WX100 a Sony és – a termék hivatalos bejelentésekor –  a világ legkisebb, legkönnyebb 10-szeres optikai zoommal felszerelt fényképezőgépe. A magyarországi boltokban már kapható fényképezőgép kampányát a 20 országot irányító budapesti Sony központban dolgozták ki, így kerülhetett sor arra, hogy magyar modellek közül válasszanak főszereplőt.

 sonyevo w020301.thumbnailA kampány kreatív anyaga a fényképezés evolúciójának témakörére épül, bemutatva, hogy mindaz a technológia, melyhez korábban súlyos felszereléseket kellett magunkkal vinnünk, ma már akár egy gyermek tenyerében is könnyedén elfér. A Sony által kifejlesztett ExmorR szenzor segítségével gyenge fényviszonyok mellett is éles képeket készíthetünk, de a rendkívül vékony ultrazoomos készülék FullHD minőségben rögzít videofelvételeket is.

 A válogatáson az ArtModels ügynökség jelöltjére, Keindl Dávidra esett a választás. A kreatív koncepciót és a fotót az Artificial Group Boutique Creative készítette.

 A WX100-ról termékleírás a következő linken tekinthető meg:

http://www.sony.hu/product/dsc-w-series/dscwx100w.cee8

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.