2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Adatbiztonság elérhető áron – bemutatkozik a második generációs Kingston DataTraveler Locker+

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/62708"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image21_9.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="63" /></a></span>A Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette a népszerű és biztonságos DataTraveler Locker+ USB flash meghajtó második generációjának megjelenését. Az új, kedvező árú <a href="http://www.kingston.com/en/usb/personal_business#dtlplusg2">DataTraveler Locker+ G2</a> Mac OS X és Windows rendszereken egyaránt használható, az adatokat pedig hardveralapú titkosítással védi. </p> <p> 

image21 9.thumbnailA Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette a népszerű és biztonságos DataTraveler Locker+ USB flash meghajtó második generációjának megjelenését. Az új, kedvező árú DataTraveler Locker+ G2 Mac OS X és Windows rendszereken egyaránt használható, az adatokat pedig hardveralapú titkosítással védi.

 

image21 9.thumbnailA Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette a népszerű és biztonságos DataTraveler Locker+ USB flash meghajtó második generációjának megjelenését. Az új, kedvező árú DataTraveler Locker+ G2 Mac OS X és Windows rendszereken egyaránt használható, az adatokat pedig hardveralapú titkosítással védi.

 

A felhasználók egyszerűen csak beállítják az elérést lehetővé tevő jelszót az első használatkor, így a meghajtó a csatlakoztatás után azonnal használható anélkül, hogy további szoftverre vagy partícióra lenne szükség. A DataTraveler Locker+ G2 egy jelszókezelővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára nevek és jelszavak tárolását akár 20 fiókhoz is. Az elegáns és tartós fémburkolaton található kulcskarikával az eszköz könnyen erősíthető hátizsákhoz, táskához vagy pénztárcához.  

 

„A fogyasztók számára egyszerűen és megfizethető áron biztosítjuk adataik védelmét az új DataTraveler Locker+ G2 meghajtóval. A hardver alapú adattitkosításnak köszönhetően az USB-meghajtón akkor is biztonságban és illetéktelen hozzáféréstől védetten tudhatja adatait, ha a meghajtó esetleg elveszne. A felhasználók egyszerűen vihetik át adataikat a Mac és PC rendszerű számítógépek között, a beépített jelszókezelővel pedig biztonságosan tárolhatják az egyes webhelyekhez tartozó bejelentkezési információkat"- nyilatkozta Kaszál Norbert a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 

A DataTraveler Locker+ G2 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os kapacitással érhető el. A meghajtóhoz ötéves jótállás és ingyenes technikai támogatás jár. További információért látogasson el a www.kingston.com/europe webhelyre.

 

 

 

A Kingston DataTraveler Locker+ G2 jellemzői és műszaki adatai:

  • Hardveres titkosítás: a legjobb a személyes biztonság területén az adatok védelméhez
  • Kiváló jelszavas védelem: a felhasználó által beállított jelszó megakadályozza az illetéktelen hozzáférést
  • Sokoldalú: Mac OS X és Windows rendszereken egyaránt használható
  • Biztonságos: a meghajtó 10 érvénytelen bejelentkezési kísérlet után zárolja és újraformázza önmagát
  • Egyszerűen használható: nincs szükség alkalmazások telepítésére
  • Jelszókezelő: akár 20 fiók felhasználónevének és jelszavának tárolása, illetve elérése
  • Elegáns: tartós fémburkolat beépített kulcskarikával
  • Személyre szabható1: Külön program biztosítja a vállalati embléma elhelyezését
  • Támogatott rendszerek: Windows® 7, Vista®, XP és Mac OS X
  • Jótállás: öt év jótállás ingyenes műszaki támogatással
  • Kapacitás2: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB
  • Sebesség3: 10 MB/mp olvasási és 5 MB/mp írási sebesség
  • Kompatibilitás: megfelel az USB 2.0 specifikációnak
  • Nincs szükség rendszergazdai jogosultságokra
  • Minimális rendszerkövetelmények:

–        USB 2.0-kompatibilis, támogatja a 3.0 szabványt

–        Használatához kettő (2) egymást követő, szabadon felhasználható meghajtó-betűjelnek kell rendelkezésre állnia a rendszerben

  • Méretek: 58,00 mm x 18,60 mm x 9,75 mm
  • Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 60 °C között
  • Tárolási hőmérséklet: -20 °C és 85 °C között

Kompatibilitási táblázat

 

DataTraveler Locker+ G2

Windows® 7 (SP1)

Igen

Windows Vista® (SP1, SP2)

Igen

Windows XP (SP3)

Igen

Mac OS X v. 10.5.x + (kizárólag Intel®)

Igen

 

Kingston DataTraveler Locker+ G2 USB

Rendelési szám

Kapacitás és jellemzők

Javasolt végfelhasználói ár

DTLPG2/4GB

4GB DataTraveler Locker+ G2 USB

3.445 Ft

DTLPG2/8GB

8GB DataTraveler Locker+ G2 USB

3.990 Ft

DTLPG2/16GB

16GB DataTraveler Locker+ G2 USB

7.110 Ft

DTLPG2/32GB

32GB DataTraveler Locker+ G2 USB

15.970 Ft

 

1  Bizonyos feltételek mellett. További információért lépjen kapcsolatba helyi forgalmazójával.

2 A flash tárolóeszközökhöz megadott kapacitás egy része a formázáshoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. Az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás így kisebb a terméken feltüntetett kapacitásnál. További információt a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában talál, a kingston.com/flash_memory_guide webcímen.

3 A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és terhelésétől függően változhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.