2024.július.26. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Németh Krisztina: A kis-Nagyfőnök (Hazaváró – Babaváró 9.)

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/62795"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/OriBa9.thumbnail.jpg" border="0" width="76" height="100" /></a></span>Drága Kicsim! Nyaralni voltunk. Persze, lehet, hogy ez kicsit túlzó szó, de két éjszakára, három napra Siófokra mentünk pihenni. Nagyon élvezted a környezetváltozást, bár az ágyadat igencsak hiányoltad. </p> <p> 

oriba9.thumbnailDrága Kicsim! Nyaralni voltunk. Persze, lehet, hogy ez kicsit túlzó szó, de két éjszakára, három napra Siófokra mentünk pihenni. Nagyon élvezted a környezetváltozást, bár az ágyadat igencsak hiányoltad.

 

oriba9.thumbnailDrága Kicsim! Nyaralni voltunk. Persze, lehet, hogy ez kicsit túlzó szó, de két éjszakára, három napra Siófokra mentünk pihenni. Nagyon élvezted a környezetváltozást, bár az ágyadat igencsak hiányoltad.

 

Kinéztünk egy part menti hotelt, egy hozzá tartozó akciós csomaggal, gondolván beavató nyaralásnak tökéletesen megfelel. Napokig azon gondolkodtam, miket vigyek Neked az útra, hogy semmiben ne szenvedj hiányt. Mivel fogalmam nem volt arról, hogy lesz-e valahol babavíz, vagy az általad szeretett ételek, így mind a kettővel leterhelve a táskát – és apa hátát – indultunk el. Persze nem volt ez ennyire egyszerű, mert emellett betettem Neked a cumisüveged, a kedvenc táladat, konyharuhádat, törölköződet, játékaidat… Vittem meleg ruhát is – ennek hasznát is vettük, hisz a forró két nap után, esőben érkeztünk haza.

 

A vonatozást nagyon élvezted, bár nem először mentünk már ezzel a járművel. A hotel egy óriási meglepetés volt, pedig nagyon féltem tőle, hiszen anya és apa az elmúlt években számos szállással próbálkozott már, több-kevesebb (leginkább kevesebb) sikerrel. Megérkeztünk a Hotel Lido-ba. Te a babakocsira feltett lábbal, a Tőled megszokott babás lazasággal fogadtad új lakhelyünket. A hotelben kedves emberek a bejelentkezésnél, gyönyörű lift, csodálatos tisztaság, a harmadik emeleten játszósarok (jövőre is megyünk, azt is kipróbáljuk), a szobába lépve megvetett ágy anyáéknak, és Neked. A vendégágyad pillanatokon belül birtokba vetted, mintha érezted volna, hogy Neked tették oda.

 

Jó nagyot csavarogtunk még aznap, majd fürdés, vacsora, de késő este kezdődtek a problémák. Jó-jó…kaptál egy ágyat kölcsönbe, de hol a Tied? Nagyon nehezen aludtál el, idegen hely, idegen fekhely, idegen hangok, szombati siófoki bulizajok, borzalmas hegedűszó…

 

Másnap a kiadós, finom reggeli után csavarogtunk egy óriásit. Hajóztunk, kirándultunk, étteremben voltunk, majd fáradtan hazaestünk a hotelbe. Kis pihenés után lementünk a partra, majd bementünk a vízbe. Mivel még nagyon apró vagy, így nem teljesen merítettünk bele a tóba, de pancsolhattál benne, taposhattad, rúghattad, anyáék hintáztattak a tetején. Annyira élvezted, olyan boldog voltál, hogy egy néni, aki a parton napozott azt mondta, a pancsolásod látványa volt aznap a legcsodálatosabb élménye, és Ő bizony köszöni ezt.

Mindent összevetve Drága Kicsi Kincsünk, az első nyaralásunk sikeresnek volt mondható.

 

Szép volt, jó volt, rövidke volt. Apával megbeszéltük, hogy jövőre ugyan ebbe a hotelbe elmegyünk, ha sikerül, néhány nappal többre, és akkor már majd óriási nagyokat fogunk fürdeni is a Balcsiban.

 

Drága Kincsünk! Nagyon-nagyon szeretünk!

Anya és Apa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.