2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Jövőre ismét együtt a Construma és a Hungarotherm

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/62838"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_815.jpeg" border="0" width="338" height="149" /></a></span>Már most, az előjelentkezés időszakában több mint 3.000 m2-re jelentkeztek kiállítók a HUNGEXPO jövő évi építőipari kiállításaira. A 2013. évi CONSTRUMA és HUNGAROTHERM fókuszába a megújuló energiaforrások és az energiatakarékosság kerülnek.

images 815Már most, az előjelentkezés időszakában több mint 3.000 m2-re jelentkeztek kiállítók a HUNGEXPO jövő évi építőipari kiállításaira. A 2013. évi CONSTRUMA és HUNGAROTHERM fókuszába a megújuló energiaforrások és az energiatakarékosság kerülnek.

images 815Már most, az előjelentkezés időszakában több mint 3.000 m2-re jelentkeztek kiállítók a HUNGEXPO jövő évi építőipari kiállításaira. A 2013. évi CONSTRUMA és HUNGAROTHERM fókuszába a megújuló energiaforrások és az energiatakarékosság kerülnek.

 A jövő év áprilisában sorra kerülő kiállítások iránt már most nagy az érdeklődés. Az ingatlanpiac – a legfrissebb adatok szerint – túl van a mélyponton a 110 ezres lakáseladással, s lehetséges, hogy a kereslet lassú növekedése, illetve a változásban lévő adótörvényi környezet majd tovább javít az építőipar kilátásain.

A tény, hogy a kiállító cégek érdeklődése már most konkrét számokba önthető azt jelenti, hogy már többen bíznak a jövőben, s ezzel együtt a kiállítások jelentőségében.

 Intenzív látogatói magatartás jellemezte a 2012 tavaszi CONSTRUMA kiállítást, amely évtizedek óta az építőipar legjelentősebb vására Magyarországon. Sokaknak konkrét vásárlási szándékai voltak, és ez – a kiállítók elmondása szerint – meglátszott a vásári eladások statisztikájában.  A CONSTRUMA – az ismert nehézségek ellenére – élénk vásárlói fórumnak bizonyult, amellett, hogy a szakma tavaszi nagy találkozója volt.

 A folytatásban, 2013 áprilisában a CONSTRUMA és HUNGAROTHERM mellett ismét lesz OTTHONDesign lakberendezési vásár és az önkormányzatok kiállítása az URB:ICON.

 A jövő év slágertémája a megújuló energiák lehetséges alkalmazása és az energiatakarékosság. Mindamellett emlékezetes, hogy a RIO+20 konferencián épp a magyar köztársasági elnök felvetése volt a vízgazdálkodás kérdése. Az energiaügy mellé erre is hangsúlyt fektetnek a szakmai konferenciák szervezői. Az építőipari kiállításokat 2013. április 10-14. között rendezi a HUNGEXPO.

 A kiállítói részvétel feltételeiről a www.construma.hu , www.hungarotherm.hu , www.otthon-design.hu  és a www.urbicon.hu  oldalakon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.