2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Budapesti kalandok. Kincskeresés a Belvárosban

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/62894"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/blkll.thumbnail.jpg" border="0" width="92" height="100" /></a></span>A Uniquebudapest - nevéhez méltóan - egyedi kincskereső idő- és térutazásokat szervez a Sziget vendégei számára Budapest belvárosában, illetve a fesztivál helyszínén, az Óbudai Szigeten. Két bulizás között a magyar és külföldi fiataloknak olyan urbánus kalandokban lesz részük, amit még biztos nem próbáltak.

blkll.thumbnailA Uniquebudapest – nevéhez méltóan – egyedi kincskereső idő- és térutazásokat szervez a Sziget vendégei számára Budapest belvárosában, illetve a fesztivál helyszínén, az Óbudai Szigeten. Két bulizás között a magyar és külföldi fiataloknak olyan urbánus kalandokban lesz részük, amit még biztos nem próbáltak.

blkll.thumbnailA Uniquebudapest – nevéhez méltóan – egyedi kincskereső idő- és térutazásokat szervez a Sziget vendégei számára Budapest belvárosában, illetve a fesztivál helyszínén, az Óbudai Szigeten. Két bulizás között a magyar és külföldi fiataloknak olyan urbánus kalandokban lesz részük, amit még biztos nem próbáltak.

A Budapest Code, a Da Vinci Kód mintájára felépített titokzatos, misztikus kincskereső játék a pesti Belváros legérdekesebb pontjain. A résztvevők kalandos utazáson vesznek részt a kontinens legpatinásabb földalattiján, nyomokat keresnek körgangos, „tipikus pesti" bérházakban, kipróbálják a város legkreatívabb bringáját. Mindeközben kriptexek, anagrammák, QR kódok könnyítik (vagy nehezítik) meg a dolgukat. És nem mellékesen sok érdekes információt tudnak meg a városról, ahol fesztiváloznak!  

A „kincses Sziget" játék során egy kincsesládába rejtett fantasztikus nyereményt kell megtalálniuk a játékosoknak. Öt napon keresztül napi egy, egyszerűen megoldható rejtvény, próba, feladat várja a bátor kincskeresőket. Az ötödik nap pedig az ügyes, és szerencsés nyertesé lesz a főnyeremény!  

Aki nyugalmasabb, unique városnézésekre vágyik, az pedig az alábbi túrák közül választhat:  

A Belváros kincsei – kalandozás Pest belvárosában, ahol titkos helyeken rakódik egymásra múlt és  jelen.  

 

Unique DeLuxe túra – barangolás a mai magyar cool világában: divat, design, parfüm, csoki. Varázslatos utazás az érzékek birodalmában, Budapest szívében.  

 

Budavári misztérium – a Várhegy csodás és titkos világa. Múlt, ahogy még sosem látták, történetek, amik örökké a résztvevőkkel maradnak.

 

Jelentkezni a Uniquebudapest sátrában lehet a Szigeten, 2012. augusztus 5-12 között.

 www.uniquebudapest.com/sziget-2012

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.