2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hat új TakarékPont fiók a volt Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezetek területén

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63018"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/2012_07_23_FokuszTakarek_sajtofoto.thumbnail.JPG" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Az ország legnagyobb bankfiók hálózatát működtető TakarékPont Hálózat egyik alapító tagja, a Fókusz Takarék hat új fiókja nyílt meg a volt Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet kirendeltségeinek helyén, Bócsán, Császártöltésen, Kaskantyún, Kecelen, Kiskunhalason és Tázláron 2012. július 23-án.

2012 07 23 fokusztakarek sajtofoto.thumbnailAz ország legnagyobb bankfiók hálózatát működtető TakarékPont Hálózat egyik alapító tagja, a Fókusz Takarék hat új fiókja nyílt meg a volt Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet kirendeltségeinek helyén, Bócsán, Császártöltésen, Kaskantyún, Kecelen, Kiskunhalason és Tázláron 2012. július 23-án.

2012 07 23 fokusztakarek sajtofoto.thumbnailAz ország legnagyobb bankfiók hálózatát működtető TakarékPont Hálózat egyik alapító tagja, a Fókusz Takarék hat új fiókja nyílt meg a volt Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet kirendeltségeinek helyén, Bócsán, Császártöltésen, Kaskantyún, Kecelen, Kiskunhalason és Tázláron 2012. július 23-án.

A Fókusz Takaréknak, a Takarékszövetkezeti Integráció egyik legnagyobb pénzintézeteként, és a legnagyobb, magyar pénzintézeti hálózat,- a TakarékPont Hálózat – alapító tagjaként, alapvető stratégiai célkitűzése a magyar pénzügyi kultúra fejlesztése és az emberek pénzügyi igényeinek korrekt, hosszú távú kiszolgálása. A Fókusz Takarék 55 éve stabilan működő, egyrészről igen konzervatív pénzpiaci magatartást folytató, másrészről igen innovatív pénzintézet, melynek vonzáskörzete Bajától – Csepelig terjed. A pénzintézet története során eddig hat sikeres fúziót bonyolított le, és ezzel a komoly tapasztalati háttérrel folytatja a munkát az említett hat új településen is.

„Miután a volt Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet fiókértékesítési folyamatairól értesültünk, személyesen jártam körbe valamennyi helyszínt. A leendő fiókok jól felszerelt, ügyfélbarát környezete azonnal megnyerte tetszésünket. Ezután az események gyorsan követték egymást, így lehetséges, hogy 10 nappal a szerződések aláírása után ma megnyitottuk 6 új fiókunkat. Tudjuk, hogy mostantól nagy munka vár ránk, hiszen csupán fiókokat vásároltunk, állományokat nem, de bízunk abban, hogy az átvett 11 korábbi munkatárs és a segítő, gyakorlott Fókusz Takarékos munkatársaink szorgalmukkal, szaktudásukkal, rövid időn belül bizonyítanak a helyi embereknek" – nyilatkozta Józsa Zsigmond, a Fókusz Takarék ügyvezető igazgatója.

 „Stratégiánk legfontosabb építőköve, a leendő és a meglévő Ügyfeleink komplex pénzügyi igényeinek, korrekt kiszolgálása, hiszen a XXI. századi pénzpiaci világ legfontosabb értéke a bizalom és a biztonság.  Ennek a bizalomnak az alapja a Fókusz Takarék múltja, tisztessége és a munkatársak szaktudása. Hiszünk szakmai felkészültségünk folyamatos fejlesztésében, és mindent megteszünk, hogy ügyfeleinket lehető legnagyobb körültekintéssel és odafigyeléssel szolgáljuk ki."- nyilatkozta Sebestyén István, a Fókusz Takarék ügyvezetője.

A zökkenőmentes átállás a Takarék hatékony, helyi, gyors döntési folyamatainak, valamint az Igazgatóság alapos megfontolást követő, kivételesen rövid idő alatt meghozott határozatának köszönhető. A pénzintézet kiemelten fontosnak tartotta, hogy a helyben élők mielőbb a megszokott környezetben intézhessék pénzügyeiket a már régóta megkedvelt ügyintézőknél, akik közül a pénzintézet többüket is alkalmazza. A zökkenőmentes kezdeti időszakot a Fókusz Takarék területén régebben működő fiókokból áthelyezett munkatársak is segítik. A Fókusz Takarék a klasszikus betéti- és hiteltermékek mellett, fokozatosan bővíti szolgáltatásait a hat új fiókban, hogy a településeken élők valamennyi pénzügyi igényét egy helyen ki tudják szolgálni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.