2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az [origo] a Szallas.hu-val utaztat

3 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/63050"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/logo_53.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="59" /></a></span><em>Az [origo] a Szallas.hu-t választotta Utazás rovatának szolgáltató partneréül. Az együttműködés keretében egy új, közösen üzemeltetett oldal jött létre a </em><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--><a href="http://szallas.origo.hu/">http://szallas.origo.hu/  </a><em>címen.</em>

logo 53.thumbnailAz [origo] a Szallas.hu-t választotta Utazás rovatának szolgáltató partneréül. Az együttműködés keretében egy új, közösen üzemeltetett oldal jött létre a http://szallas.origo.hu/  címen.

logo 53.thumbnailAz [origo] a Szallas.hu-t választotta Utazás rovatának szolgáltató partneréül. Az együttműködés keretében egy új, közösen üzemeltetett oldal jött létre a http://szallas.origo.hu/  címen.

Az [origo] felfrissített Utazás rovata bővített tartalommal várja mindazokat, akik még nem döntöttek a nyaralás helyszínéről, s ehhez ötleteket, tippeket gyűjtenek. Ezzel párhuzamosan az Origo Zrt. tendert írt ki, hogy a kedvcsináló tartalmak mellé egy partner bevonásával az online szállásfoglalás lehetőségét is biztosítsa. A választás a Szallas.hu-ra esett, így mostantól az [origo] olvasói közvetlenül intézhetik foglalásaikat hazánkban, Ausztriában, Bulgáriában, Lengyelországban, Szlovéniában és Ukrajnában összességében mintegy 8500 szálláshelyen úgy, hogy fizetniük csak a szálláshely elfoglalásakor kell.

„Az Origo.hu és a Szallas.hu együttműködésével létrejövő szolgáltatással a még konkrét úti céllal nem rendelkező, egyelőre a keresgélés, utazási ötletgyűjtés fázisában lévő embereket szeretnénk elérni. A közös oldaltól azt várom, hogy sikerül a papír alapú keresgélésre egy jó minőségű, 21. századi alternatívát adni, amely egyszerre kínál úti tippeket, ötleteket, miközben közvetlen szállásfoglalási lehetőséget is nyújt, ráadásul a legjobb árakon, amit a szálláshelyek maguk garantálnak. A Szallas.hu eddig is a legnépszerűbb magyar szállásfoglalási rendszer volt, a szallas.origo.hu oldal indulásával most a legnépszerűbb 'utazási élmény pláza' lehet" – mondta Rácz István, a Szallas.hu csoport marketing vezetője.

A Szallas.hu kényelmi funkciókat és egyedi tartalmat biztosít az együttműködés keretében, így az [origo] olvasói könnyen és gyorsan foglalhatják le a kiválasztott szálláshelyet. A Szallas.hu által működtetett magyar foglalórendszeren keresztül nem csak szobák, de a szállodák által garantált legjobb nyaralási csomagajánlatok, wellness hétvégék is elérhetők.

„Az [origo] célja, hogy a hasznos, illetve szórakoztató tartalmak mellett az interneten történő vásárlást is ösztönözze. Az utazás rovatunk, hasonlóan a nyáron elindult [origo] stéghez vagy a szintén friss Táfelspicchez, a cikkek mellett praktikus, azok tartalmához kapcsolódó, könnyen használható szolgáltatásokat is kínál. Az [origo] utazásra látogatók ezután a felülten maradva, az online rendszeren keresztül azonnal megtehetik a foglalásukat" – mondta Kozári István, az Origo Zrt. kereskedelmi igazgatója.

http://szallas.origo.hu/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.