2024.július.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Adóterror ellen társadalmi összefogás: Újra szól a sziréna ? Ismét mûködik a Gyermekmentõ Szolgálat

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/3032"><img class="image thumbnail" src="/files/images/kep.thumbnail_2.jpg" border="0" alt="Szemem fénye" title="Szemem fénye" width="100" height="68" /></a></span>Majdnem 3 hónapos szünet után június 25-tõl jelképesen és a valóságban is újra szól a Szemem Fénye Alapítvány extra felszereltségû gyermekmentõ autójának a szirénája. <p>

szemem fényeMajdnem 3 hónapos szünet után június 25-tõl jelképesen és a valóságban is újra szól a Szemem Fénye Alapítvány extra felszereltségû gyermekmentõ autójának a szirénája.

szemem fényeMajdnem 3 hónapos szünet után június 25-tõl jelképesen és a valóságban is újra szól a Szemem Fénye Alapítvány extra felszereltségû gyermekmentõ autójának a szirénája.

A pécsi Gyermekklinka kérésének megfelelõen, egy zalaegerszegi gyermek áthelyezését vállalta el a szervezet.

Bár az APEH felé a köztartozások még továbbra is fennállnak, azokat a közelmúltban meghirdetett ?2 liter üzemanyag árával a gyermekélet szolgálatában" indított akciójából szeretné kifizetni a gyermekmentõ szolgálat. Az akcióhoz magánemberek és cégek, önkormányzati vagy országgyûlési képviselõk is csatlakoztak.

?Amennyiben sikerülne az akciót széles körben elterjeszteni, hamar megoldódhatna minden problémánk. Az emberek szívesen támogatják munkánkat 2 liter üzemanyag árával, sok esetben pedig ennél jóval többet szánnak rá. Nagy támogatóink nincsenek, nagyobb céges, önkormányzati vagy kormányzati szintû segítség továbbra sem érkezett. Az emberektõl, érintett szülõktõl érkezõ bíztató levelekbõl úgy tûnik, hogy a lakosságból egyre többen állnak mögénk és bíztatnak, kitartásra sarkallnak minket, ami erõt ad a napi küzdelmekhez. Szerencsére az adóhivatal is pozitívan áll az ügyünkhöz, és a törvényesség keretein belül méltányol, nyomást nem gyakorol szervezetünkre, ami nagy segítség ebben az állapotban. Mintegy 30.000 ember egyszeri segítségére lenne szükségünk, hogy egyenesbe jöjjünk, és adótartozás nélkül már hozzáférhetnénk olyan céges vagy pályázati forrásokhoz, amelyeket a gyermekmentési munkánkra kaphatnánk. – tájékoztatott Gyura Barbara, a mentõszolgálat vezetõje, az alapítvány kuratóriumának elnöke.

A ?2 liter üzemanyag árával a gyermekélet szolgálatában" nevû akcióról bõvebben a szervezet honlapján olvashatnak bõvebben: www.szememfenye.hu . Aki tud segitsen!

Szemem Fénye Alapítvány/ MK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.