2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Táblagép a tárgyalóban

6 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/70776"><img class="image image-preview" src="/files/images/HP_Elitepad_2.preview.jpg" border="0" width="489" height="416" /></a></span>Egyre több vállalat és vállalkozás használ kimondottan üzleti célokra tervezett táblagépeket. A tavaly ősszel bemutatott <a href="http://www8.hp.com/hu/hu/ad/elitepad/overview.html?jumpid=reg_r1002_huhu_c-001_title_r0003">HP ElitePad 900</a> üzleti táblagép biztonságos, megbízható, nagy teljesítményű, egyszóval megfelel a legfontosabb vállalati követelményeknek és már itthon is elérhető.</p> <p> 

hp elitepad 2.previewEgyre több vállalat és vállalkozás használ kimondottan üzleti célokra tervezett táblagépeket. A tavaly ősszel bemutatott HP ElitePad 900 üzleti táblagép biztonságos, megbízható, nagy teljesítményű, egyszóval megfelel a legfontosabb vállalati követelményeknek és már itthon is elérhető.

 

hp elitepad 2.previewEgyre több vállalat és vállalkozás használ kimondottan üzleti célokra tervezett táblagépeket. A tavaly ősszel bemutatott HP ElitePad 900 üzleti táblagép biztonságos, megbízható, nagy teljesítményű, egyszóval megfelel a legfontosabb vállalati követelményeknek és már itthon is elérhető.

 

A tulajdonosok 63 százaléka használja munkára és magáncélokra is táblagépét, ami jól mutatja, fontos, hogy üzleti funkciókat is ellásson az eszköz.

A Forrester 2012-es felmérése szerint az alkalmazottak azért használják munkára is táblagépeiket, mert bármikor, könnyen hozzáférhetőek, 68 százalékuk szerint kényelmesebben hordozhatók a laptopoknál és 60 százalékuk szereti, hogy rugalmasan lehet vele dolgozni. A felhasználók sokféle célra használják az eszközt munkájuk során: legtöbben e-mailt olvasnak (85%), a naptárukat alakítják vele (64%), a hatékonyságot segítő alkalmazásokat használnak (46%), intraneteznek (44%) dokumentumokat kezelnek és szinkronizálnak (40%).1

 hp elitepad 4.thumbnail

A Morgan Stanley és az Alphawise közös kutatásából2 az is kiderül, hogy a Windows operációs rendszer kulcsfontosságú a táblagép vásárlásakor, mert a válaszadók 61 százaléka gondolja úgy, hogy ez a legfontosabb szempont üzleti táblagép választásakor.

 

A fentiekből egy közelgő paradigmaváltás rajzolódik ki, amivel felhasználó és nem eszköz központú lesz a számítástechnika felhő alapú dokumentumtáro-lással, szinkronizálással, streaminggel és keresési funkcióval.

 

A HP üzleti táblagépe, az ElitePad 900 a fentiek szellemiségében készült. Ez egy ultravékony (9,2 mm), pillekönnyű (0.68 kg) Microsoft Windows 8-al futó táblagép3, vonzó megjelenéssel és funkciók széles tárházával. A HP ElitePad működése energiahatékony, egyszerre találhatók meg benne az okostelefonok praktikuma és jól futtatható hagyományos Windows alkalmazások, miközben könnyen beilleszthető a meglévő informatikai rendszerekbe.

 

Az eszközt üzleti, kormányzati, egészségügyi és kereskedelmi használatra tervezték: a HP ElitePad Smart Jacket4 kiegészítőkkel egyedi használati igényekre szabható, például további kapcsolódási lehetőségekkel ruházhatjuk fel az ElitePad-et vagy üzemidejét hosszabbíthatjuk meg.

 

  • HP ElitePad Productivity Jacket – beépített billentyűzetet, csatlakozókat és SD kártyaolvasót tartalmaz. A táblagép dőlésszöge változtatható a kényelmes használat érdekében.
  • HP ElitePad Expansion Jacket – USB, HDMI és más csatlakozási lehetőségeket biztosít. A HP ElitePad Jacket akkumulátorral kiegészítve alkalmas az üzemidő meghosszabbítására is.5
  • HP ElitePad Rugged Jacket – megerősíti a táblagép védelmét.
  • HP ElitePad Docking Station – az asztali számítógép-használat kényelmét biztosítja billentyűzetével, monitorával; és a táblagépet is tölti. Beállítható úgy is, hogy a táblagép másodlagos megjelenítőként működjön segítve a többfeladatos munkavégzést.
  • HP Executive Tablet Pen – lehetővé teszi kézírásos üzenetek és jegyzetek készítését a táblagép képernyőjén, amelyek aztán elmenthetők vagy gépelt szöveggé alakíthatók, hogy más alkalmazásokban is használhassuk feljegyzéseinket.

 

 

Specifikáció:

  • 16:10-es képarány az üzleti alkalmazásokhoz, videókhoz
  • CNC-eljárással készült alumíniumborítás és Corning Gorilla Glass 2 kijelző
  • Intel új generációs mobil processzor a PC-ken megszokott termelékenységhez és Intel x86-kompatibilis támogatás az üzleti alkalmazásokhoz
  • Windows 8 operációs rendszer
  • Érintéssel, tollal és hanggal is vezérelhető a készülék
  • HP Client Security6: biztonsági, hitelesítő, jelszó- és készülékaktiválási menedzser, Computrace7, Sparekey8, meghajtó titkosítás, HP BIOS beállítások
  • LANDesk Management Suite9 szintén növeli a biztonságot: védi az adatokat az elveszett eszközökön, távolról begyűjti a SIM kártya információkat tömeges WWAN aktiváláshoz10 és földrajzi alapú szabályok segítségével távolról lezárhat eszközöket és részben vagy egészében törölheti a tárolt adatokat.
  • Egyszerű információkezelés az Evernote-tal: információk rögzítése, és szinkronban tartása több különböző eszközön is. A tárolt információk meglepően gyorsan kereshetők.
  • A Skitch alkalmazással képekre könnyen helyezhetünk el megjegyzéseket, szabadkézi vázlatokat, kiegészítéseket.
  • Közvetlen nyomtatás e-Print-képes, vagy hálózati HP nyomtatóra, meghajtó programok telepítése nélkül, akár szállodákból, üzleti szolgáltatóktól.11

 

A HP ElitePad-et hosszú élettartamra tervezték, 3 éves jótállással érkezik és a HP Global Series támogatással, az IT menedzserek elvárásainak megfelelően. A HP ElitePad házon belül is szervízelhető külön rendelhető, egyedi szerszámkészlettel, így az érzékeny adatok nem kerülhetnek házon kívülre. A szerszámkészlet használatával hozzáférhetővé válik a kijelző, az akkumulátor és az alaplap is.12

 

(1)                  Forrester Workforce Employee Survey, Q2 2012 http://www.forrester.com/search?sort=1&range=504005&fromSearch=true&everything=true&N=20073+10004&source=#/Forrsights+Workforce+Employee+Survey+Q2+2012/-/E-SUS1251

(2)                  Tablet Landscape Evolution. Windows of Opportunity"

(3)   A rendszer Windows 8 minősítésű és támogatja az új Windows Store felhasználói felületet. Az integrált kijelzőfelbontás alább Snap küszöbén belül van, azaz lehetővé teszi azt a Windows Store felület funkcionalitást, ami két alkalmazás egyidejű nézetét biztosítja. 1366 * 768 vagy nagyobb felbontású külső megjelenítő használata szükséges.

(4)                   Külön vagy opcióként vásárolható meg.

(5)   Opcionális HP Smart Jacket és másodlagos akkumulátor szükséges.

(6)   Microsoft Windows és kezdeti felhasználói beállítás szükséges hozzá

(7)   A Computrace-t kikapcsolva szállítjuk, és az ügyfélnek kell aktiválnia az előfizetés megvásárlásakor. Előfizetést akár több évre is lehet vásárolni. A szolgáltatás korlátozott, ellenőrizze az Absolute-nál az Egyesült Államokon kívüli elérhetőséget.

(8)   Kezdeti felhasználói beállítás szükséges.

(9)                  Külön vagy opcióként vásárolható meg.

(10)               A szélessáv használatához külön megvásárolt szolgáltatási szerződés szükséges. Ellenőrizze szolgáltatójánál a lefedettséget és az elérhetőséget az egyes területeken.

(11)               Szükséges hozzá egy HP web-képes nyomtató internet kapcsolatottal és HP ePrint felhasználói fiók (az alkalmas nyomtatók, támogatott dokumentumtípusok listája és egyéb részletek itt érhetők el: www.hp.com/go/eprintcenter).  A mobil eszközöknek az internetre kell kapcsolódniuk és képesnek kell lenniük email-küldésre.  Vezeték nélküli elérési pont használata szükséges.  Külön megvásárolható adatforgalmi előfizetésekre és használati díjak térítésére szükség lehet.  A nyomtatás ideje és a kapcsolat sebessége változó lehet. 

(12)               Csak HP Authorized Service Providers és HP Self-Maintainers számára érhető el. További információ: www.hp.com/partners/SMprogram.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.