2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Minden korty sör olyan, mint az első

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/70975"><img class="image image-_original" src="/files/images/b%20(1)_9.JPG" border="0" width="453" height="339" /></a></span>A Borsodi Sörgyár 2013. május 8.-án mutatta be legújabb innovációját a nyilvánosságnak, a Borsodi Super Dry sört. A hazánkban egyedülálló sör különlegessége, hogy minden kortya tökéletes sörélményt biztosít azzal az újdonsággal kiegészítve, hogy nincs hosszan tartó, kesernyés utóíze.

b%20(1) 9A Borsodi Sörgyár 2013. május 8.-án mutatta be legújabb innovációját a nyilvánosságnak, a Borsodi Super Dry sört. A hazánkban egyedülálló sör különlegessége, hogy minden kortya tökéletes sörélményt biztosít azzal az újdonsággal kiegészítve, hogy nincs hosszan tartó, kesernyés utóíze.

b%20(1) 9A Borsodi Sörgyár 2013. május 8.-án mutatta be legújabb innovációját a nyilvánosságnak, a Borsodi Super Dry sört. A hazánkban egyedülálló sör különlegessége, hogy minden kortya tökéletes sörélményt biztosít azzal az újdonsággal kiegészítve, hogy nincs hosszan tartó, kesernyés utóíze.

b%20(9) 2.thumbnailA különleges ízélmény a felhasznált speciális komlónak és az új erjesztési és sörfőzési technológiának köszönhető. A Borsodi alapvető íz karakterisztikáját hordozó új termék mindazok kedvence lehet, akik szívesen lemondanak az utóízről, és csak a friss sör ízének élményére szeretnének figyelni.

 

b%20(10) 1.thumbnailA Borsodi Sörgyár évek óta a hazai sörpiac meghatározó innovátora. A tradicionálisnak számító sörpiacon jelentős átalakulást indított el évekkel ezelőtt, amikor az un. középkategóriás, széles körben elérhető sörök között bevezette a Borsodi Frisst, az első ízesített sört. Az azóta megjelent, számos ízben hozzáférhető, kategóriát teremtő sör ma már jelentős piaci részesedéssel rendelkezik.

b%20(12) 0.thumbnailA Borsodi Super Dry szintén egy nagyon izgalmas innováció, amely kategóriateremtőként jelenik meg a piacon. A különlegessége, hogy megőrzi azt az aromát, ami a jó sört jó sörré teszi, ugyanakkor a kesernyés utóíz pillanatok alatt eltűnik, így minden korty ugyanolyan élvezetet nyújt, mint az első. Ezt az egyedi ízvilágot magával hozó sörtípus Japánban és Kanadában már óriási sikerrel debütált korábban, a Borsodi jóvoltából pedig végre elérkezett hazánkba is. Az elegáns dizájnnal bemutatkozó SuperDry új irányt mutat a söripari innovációk között.

 

b%20(11) 0.thumbnailBüszke vagyok arra, hogy a Borsodi Sörgyár összes dolgozójának nevében bejelenthetem, valami teljesen újat alkottunk ezzel a termékkel, amelynek nincs párja az országban. Nem is szaporítom tovább a szót, egészségünkre!" – emelte poharát Petr Kovarik, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója a termékbemutató sajtótájékoztatón.

 Foto:Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.