2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fröccs a Kopaszi Gáton

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/71278"><img class="image image-_original" src="/files/images/F%20(1)_6.jpg" border="0" width="456" height="640" /></a></span>2013. június 7 és 9 között a Duna-part legbarátságosabb részén, a Kopaszi gáton nyitja meg kapuit a Budai Fröccs és Barbecue fesztivál. A szervezők egy új, nyárindító, vízparti rendezvényt terveznek, ahol finom grill ételekkel, üde fröccsökkel, jazz zenével és színpadi programokkal várják a kilátogatókat.</p> <p> 

f%20(1) 62013. június 7 és 9 között a Duna-part legbarátságosabb részén, a Kopaszi gáton nyitja meg kapuit a Budai Fröccs és Barbecue fesztivál. A szervezők egy új, nyárindító, vízparti rendezvényt terveznek, ahol finom grill ételekkel, üde fröccsökkel, jazz zenével és színpadi programokkal várják a kilátogatókat.

 

f%20(1) 62013. június 7 és 9 között a Duna-part legbarátságosabb részén, a Kopaszi gáton nyitja meg kapuit a Budai Fröccs és Barbecue fesztivál. A szervezők egy új, nyárindító, vízparti rendezvényt terveznek, ahol finom grill ételekkel, üde fröccsökkel, jazz zenével és színpadi programokkal várják a kilátogatókat.

 

A helyszín ideális egy kis hétvégi piknikezésre és csobbanásra is, így mindenkit bátorítanak, hogy hozzon magával plédet és törölközőt, minden mást megtalál a helyszínen. 
Kisgyermekkel érkezőket készségfejlesztő, szórakoztató programok, játszóház várja, míg a vállalkozó szelleműeket szabadtéri grill-lap, ahol saját ízlés szerint készíthetik el a sülteket a helyszínen kapható előre pácolt húsokból.

 

Programok:
Szombat és vasárnap délelőtt 10.00-től reggeli torna.
Minden délben főzőprogramok a gáton található éttermek, a partner éttermek és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség részvételével.
Kora délután folklór programok.
Egész napos gyermek kalandpark , gyermek főzőkurzusok, sportprogramok.
Szombaton a nagyszínpadon Budai Gastrojazz Fesztivál.

Fellépők:

 

Június 7. Péntek
17.00-19.00: Vörös Niki & Vörös László

19.00: Wolf Kati élő koncert

20.00-22.00: Nédó Olga hegedűművész, és a Vöröskereszt Kulturális Nagykövetének

koncertje

Június 8. Szombat
17.00-18.00: Hajdu Klára & Neumann Balázs
18.00-20.00: Ferencz Péter Peet & Lőrincz Ádám
20.00-21.00: Duo Sunbeam – Enyedi Sugárka & Csicsák György Balázs
21.00-22.00: Bencsik Adrienn

Június 9. Vasárnap

17.00-18.00: Reviczky Balázs & Karsai Katalin
18.00-20.00: Pápai Zsanett Jazz Projects

 

Friss hírek a rendezvénnyel kapcsolatban és nyereményjátékok elérhetőek a hivatalos Facebook oldalon.

 

A Facebook oldalon minden nap egy egy barbecue recepttel kedveskednek az olvasóknak. Elsőként Jamie Oliver specialitásának receptjét osztották meg, valamint megtudhatjuk, hogy mi az a „barbecue életérzés".
„Amerikában és Ausztráliában a barbecue, azaz a kerti sütögetés a helyi élet szerves része, valószínűleg a pionírok életformájára emlékezteti őket. A tűzgyújtás és grillezés mindig a férfiak feladata, az asszonyok a húsokhoz kínált salátát készítik el.." (Jamie Oliver)

 

https://www.facebook.com/budaifroccs

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.