2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új VERTU korszak

13 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/71404"><img class="image image-_original" src="/files/images/VERTU%20(1).jpg" border="0" width="455" height="329" /></a></span>A Vertu, a világ legnagyobb luxustelefon gyártója 2013. május közepén az Andrássy úti szalonban bemutatta legújabb modelljét, az Android operációs rendszert futtató VERTU TI okostelefont. A VERTU TI az első olyan Vertu telefon, amelyen Android (Android TM 4.0, Ice Cream Sandwich) operációs rendszer fut. <strong>UPDATED:2013-05-24 01:37:59</strong></p> <p> 

 vertu%20(1)A Vertu, a világ legnagyobb luxustelefon gyártója 2013. május közepén az Andrássy úti szalonban bemutatta legújabb modelljét, az Android operációs rendszert futtató VERTU TI okostelefont. A VERTU TI az első olyan Vertu telefon, amelyen Android (Android TM 4.0, Ice Cream Sandwich) operációs rendszer fut. UPDATED:2013-05-24 01:37:59

 

 vertu%20(1)A Vertu, a világ legnagyobb luxustelefon gyártója 2013. május közepén az Andrássy úti szalonban bemutatta legújabb modelljét, az Android operációs rendszert futtató VERTU TI okostelefont. A VERTU TI az első olyan Vertu telefon, amelyen Android (Android TM 4.0, Ice Cream Sandwich) operációs rendszer fut. UPDATED:2013-05-24 01:37:59

 

Az első olyan okostelefon, amely a Vertu műhelyeiben azután készült, miután az EQT társaság a márka befektetőjévé vált. Követi az egyedi anyagok alkalmazása, az elegáns formatervezés és a kézi gyártás egyedülálló hagyományát.

A telefon háza különösen ellenálló, elegáns és egyben könnyű anyagból, titánból készül. A fémből készült elemeket kézzel varrott bőr és – elektronikus készülékeken eddig sohasem látott méretű (kb. 9,3 cm átmérőjű) zafírüveg kijelző egészíti ki. A zafírüveg kijelző karcálló. A gyártási folyamat során a készülék négy olyan vizsgálaton is átesik, amelyek garantálják, hogy a VERTU TI ütésállóbb, mint a többi okostelefon. A VERTU TI telefon titán háza kb. 5-ször erősebb, mint a többi okostelefon burkolata, 500 NM erő hatására 1 mm-nél kisebb mértékben deformálódik.

 vertu%20(3).thumbnail

Az eredmény egy olyan mobiltelefon, amely erős és gyönyörű kidolgozású is egyben.

A készüléken Android 4.0, Ice Cream Sandwich operációs rendszer fut, amelynek használata a kétmagos 1,7 GHz-es processzorral kombinálva – intuitív és rendkívül kellemes élményt biztosít.

 

A telefon további műszaki jellemzői:

– a hátlapon 8 megapixeles, autófókuszos és dupla LED-es vakuval kiegészített

  fényképezőgép,

– az előlapon 2 megapixeles kamera, Skype-hoz,

– 64  GB-os memória és NFC (Near Field Communication) technológia,

– 1 GB-os rendszermemória,

– szélesvásznú és nagy kontrasztú VGA kijelző.

 vertu%20(4).thumbnail

A Vertu nagyszerű szakmai és technológiai tudásának további példája, a telefon hangminősége. A téglalap alakú, 11×15 mm-es membrán akusztikát javító módon épül be a telefon házába, s maximalizálja a frekvencia-átvitelt és a hangerőt. Az eredmény: a Bang &  Olufsen által minősített, saját sztereó hangszórókból nyert páratlan, szimfonikus hangzás.

A telefon a környezeti zajokat is kiszűri.

Újdonság a VERTU TI telefonban az ún. Vertu key, vagyis kulcs, amely a felhasználó számára – a nap 24 órájában, a hét 7 napján, a globális ügyfélszolgálat közreműködésével – belépést biztosít az előnyök és szolgáltatások világába. A Vertu key egy gomb, s ezen keresztül érhető el a telefont, a telefon adatait, és – ha szükséges – még a felhasználó védelmét is elősegítő Vertu Certainty szolgáltatás. A Vertu Life szolgáltatás személyre szabott információkat nyújt. A már jól ismert Vertu Concierge szolgáltatással együtt olyan lehetőségeket kínál, amelyek képesek kellemesebbé tenni a telefontulajdonos életét. 

 

A Vertu Globális Formatervezés osztályának igazgatója, Ignacio Germade szerint:

"A VERTU TI a Vertu kulcsterméke. Pontosan ott található, ahol a Vertu telefonok időtálló formatervezése találkozik a kortárs technológiai trendekkel. A hűséges Vertu ügyfelek a telefon stílusát, súlyát és anyagait, míg az újdonsült Vertu vásárlók a készülék tiszta és elegáns vonalvezetését, átlagon felüli felhasználói komfortját és funkcionalitását fogják értékelni."

"Cégünk folyamatos fejlesztésével együtt, a hagyományos Signature modellünk egyszerű és tiszta vonalait kedvelő vevőink részére is új formatervezésű készüléket fejlesztünk ki. A kézi gyártású, elegáns dizájnú és inspiráló technológiákat rejtő készülékkel ugyanakkor új vevőket is megszólítunk."

 

A Vertu elnök-vezérigazgatója, Perry Oosting véleménye szerint:

"A VERTU TI az elmúlt évtizedben a legjelentősebb termékünk. Az Android 4.0 bevált és intuitív környezetet teremt a felhasználók számára, míg a telefonok míves kidolgozása és formatervezése a különleges Vertu védjegy marad. A Vertu – amióta csak a 90-es években megalapították – a luxus mobiltelefon szegmens úttörője és meghatározó gyártója. A márka know-how-ja és a felhalmozott tapasztalatok az új VERTU TI telefonban is felismerhetőek. Nincs semmi más ehhez fogható."

"A VERTU TI tulajdonosai elhagyhatják otthonaikat reggel pusztán ezzel a mobiltelefonnal a zsebükben, anélkül, hogy szükségük lenne bármilyen más készülékre."

 v%20(5).thumbnail

Minden VERTU TI telefont kézzel, egyetlen szakember állít össze, az angliai központ gyárában, Hampshire-ben. A telefont – annak alapos tesztelése után – ez a szakember aláírásával látja el. A telefon ezt követően kerül kiküldésre a világszerte több mint 500 Vertu üzlet valamelyikébe. A Vertu forgalma az elmúlt három évben növekedett. Ez a tendencia a 2002. és az azt követő évekhez csatlakozik (kivétel csak a 2009-es év volt). Az erős termék útiterv pedig arra utal, hogy ez az elkövetkezendő években sem lesz másként.

 

A Vertu által kínált szolgáltatások egyedülálló, független és tökéletesen az ügyfél konkrét szükségleteihez és kívánságaihoz igazított szolgáltatások. A luxus kategóriába tartozó Vertu telefonok részeként, a Vertu Concierge szolgáltatás kielégíti és sok esetben felülmúlja az ügyfelek elvárásait.

 

Vertu Concierge  

A Vertu Concierge egy asszisztens szolgáltatás, mely az ügyfelek számára gazdagabb életstílust kínál, egy olyan független, méretre szabott szolgáltatás, amelyet az ügyfél közvetlenül a Vertu telefonnal együtt kap. Aktiválása egy speciális nyomógombbal történik és az összeköttetés telefonbeszélgetés vagy e-mail formájában jön létre.

Abban a pillanatban, ahogy a Vertu telefon az ügyfél tulajdonába kerül, aktiválódik a Vertu Concierge szolgáltatás és az ügyfél kipróbálhat egy próbahívást. Ez történhet a telefon vásárlása vagy a telefon kiválasztása során. A próbahívásnak köszönhetően az ügyfél megszerezheti a Vertru Concierge szolgáltatással kapcsolatos információkat, és a különféle lehetőségek közül kiválaszthatja a saját szükségleteinek a leginkább megfelelőt. Saját fontossági sorrendet alakíthat ki, így testre szabhatja a szolgáltatást.

A Vertu Concierge az életstílus asszisztens szolgáltatás keretében három különböző alternatívát kínál annak függvényében, hogy az ügyfél milyen gyakran veszi majd igénybe a szolgáltatást. A Vertu Concierge azt a szolgáltatás típust ajánlja, amelyik az ügyfél igényeit a leginkább kielégíti. Mind a három szolgáltatás egyedülálló képességgel rendelkezik az ügyfél igényeinek a kielégítésében és számára a megfelelő élményeket és lehetőségeket kínálja.

A  Vertu Concierge Classic szolgáltatásnak köszönhetően az ügyfél napi 24 órán át kapcsolatban lehet a világközpontok hálózatában található életstílus menedzser csapattal, minden fő időzónát beleértve – London, Dubaj, Hongkong, Tokió és San Francisko. A Vertu Concierge menedzserek jelen vannak a fő desztinációkon is, hogy közelebbről együttműködhessenek a kizárólag Vertu ügyfelek számára speciális áruszállítás és szolgáltatás során. Mivel az adott területen mozognak, az ügyfél által kiválasztott desztinációval kapcsolatban a legfrissebb információkkal tudnak szolgálni. Szakmai ismereteiket az összes többi Vertu Concierge életstílus menedzserrel is megosztják.

Sok ügyfél választja a Vertu Concierge szolgáltatást utazás tervezéséhez és a szállás kiválasztásához, mert a Vertu a hűséges ügyfelek számára exkluzív lehetőségeket kínál.  Függetlenségének köszönhetően a Vertu Concierge hozzáférhet a legnagyobb szálloda-, étterem- és légitársaság hálózatokhoz, és ezért pontosan azt a szolgáltatást tudja kínálni, amely az ügyfelek kívánságainak és elvárásainak a legjobban megfelel.

A Vertu Concierge ügyfelek igénybe vehetik a segítséget a bevásárlás során is – a kisebb luxus cikkektől  egészen a vagyon portfóliót növelő nagyobb darabokig. A Vertu Concierge hozzáértő szakemberek segítségét veszi igénybe, akik az ügyfeleknek segítséget nyújtanak a vásárlás során és a vásárlással és kézbesítéssel kapcsolatban tanácsokkal és javaslatokkal szolgálnak. A kiskereskedelemre szakosodott csapat semmit sem hagy a véletlenre.

A klasszikus szolgáltatáson kívül azok az ügyfelek, akik gyakrabban veszik igénybe a Vertu Concierge szolgáltatást, egy életstílusra szakosodott menedzser szolgáltatásait is igénybe vehetik. A menedzser, több kollégával együttműködve, jobban meg tudja érteni és aktívabban részt tud venni az ügyfél potenciális szükségleteinek és igényeinek a kielégítésében, az állandóan fejlődő személyes kapcsolatnak köszönhetően.

A  Vertu Concierge csodálatos megoldást kínál azon ügyfelek számára, akik a szolgáltatást naponta többször veszik igénybe és nagyon pontos igényeket támasztanak az életstílus menedzserrel szemben. A Vertu  Concierge  Ultimate szolgáltatás minden ügyfél esetén testreszabott és az egy projekthez szükséges asszisztenciától kezdve egészen a meghatározott  időtartamra szóló teljes munkaidőre nyújtott személyi asszisztensig.

A Vertu Concierge független életstílus asszisztens szolgáltatást kínál napi 24 órában az egész világon, amely angol, francia, német, olasz, orosz, arab, japán, mandarin és kantoni kínai nyelven érhető el. A Vertu Classic Concierge szolgáltatás alapvetően a Vertu telefon felszereltségéhez tartozik és a telefon vásárlását követő egy évig ingyenesen igénybe vehető.

 

Vertu Select

A Vertu Select szolgáltatás eredeti cikkek forrása, amelyek a felhasználó régiója, fontossági sorrendje és kívánsága szerint kerülnek kiválasztásra úgy, hogy ösztönzőek, tájékoztató jellegűek és egyben szórakoztatók is legyenek. A cikkek szerzői az egész világból gondosan kiválasztott újságírók, szakemberek és szervezetek. A cikkek az RSS technológiával egy időben jelennek meg, miután az ügyfél telefontulajdonosként bejelentkezik. A cikkek mindegyike független forrásként szolgál speciálisan a Vertu számára, aminek köszönhetően az ügyfél a hozzáférhető legjobb információkat szerezheti meg közvetlenül a telefonjába. A  Vertu Select szolgáltatásnak köszönhetően az ügyfél információt szerezhet az adott térségben található egyedülálló lehetőségekről és élményekről, amelyek a Vertu Concierge szolgáltatáson segítségével aktiválhatók. A Vertu Select szolgáltatás hozzáférhető angol, francia, német, olasz, orosz, arab, japán és egyszerűsített kínai nyelven.

 

Vertu.me

2010 októberében a Constellation Quest kollekcióval gyütt a vertu.me szolgáltatás is bevezetésre került, amely a felhasználó számára egy e-mail fiók létrehozását és a készüléknek az üzleti eszközökkel való összehangolását nyújtja. Amennyiben az ügyfél ezt a szolgáltatást választja, e mailjei, kapcsolatai, naptára és feladatai automatikusan csatlakozhatnak egy biztonságos szerverhez, amely védelmet jelent a biztonsági mentett adatok számára.

A Vertu ügyfeleknek egyáltalán nem kell félniük az adataikat illetően. A telefon elvesztése esetén az adatokat feljátsszák egy új telefonba. A rendszer problémamentes hozzáférést biztosít a vertu.me fiókhoz a telefonból, otthonról, az irodai számítógépről (PC vagy Mac) vagy a weboldalakon keresztül, így az ügyfél mindig a legfrissebb információkat kapja.

 

Vertu Remote Assist

Jelenleg a Vertu Remote Assist szolgáltatás a Constellation Quest csomag részeként érhető el. Technikai támogatást szolgáltat a nap 24 órájában és a mobiltelefon piacon teljesen egyedülálló. Amennyiben az ügyfélnek nem sikerül a műszaki problémát megoldania a Vertu technikai asszisztens csoport utasításai alapján, a felhasználó engedélyével a technikus szakember távkapcsolatba lép közvetlenül a telefonnal és megoldja a műszaki vagy telepítési problémát.

 

Club Access

A Vertu telefontulajdonosok újabban igénybe vehetik az életstílus klubtagok és a vállalkozók

szerteágazó kapcsolatait az egész világon, amely az igényes utazási ütemtervvel összhangban kerül kialakításra. Az említett kapcsolatok együttesen teljesen egyedülálló előnyökkel járnak, amelyeket az ügyfél bárhol a világon igénybe vehet. A speciálisan kiválasztott klubok a tagjaik számára temérdek elérhető szolgáltatást kínálnak, beleértve a kitűnő bárokat, éttermeket, vállalkozói helységeket, tárgyalótermeket és a további szükséges berendezést.

A Club Access applikáció a felhasználó számára lehetővé teszi a kiválasztott klub látogatását évente legalább egyszer ingyenesen, több esetben pedig évi több alkalommal is. Az ügyfeleknek lehetőségük van a kapcsolathálózat bővítésére egy saját maguk által kiválasztott új tag meghívásával. A gazdag tapasztalatnak és az egész világon található kapcsolatainak köszönhetően a Vertu olyan klubokat tud az ügyfelek számára kiválasztani, amelyek a leginkább megfelelnek azok igényeinek. Ebbe beletartozik a legelőnyösebb hely, a minőségi szolgáltatások és a csúcsminőségű berendezés kiválasztása is. A klubok listája állandóan változik az ügyfél aktuális igényei szerint. A Vertu Concierge applikáció nemcsak a legmegfelelőbb klub kiválasztásában segít, amennyiben szükséges, a foglalást is intézi.

 

Berry Brothers and Rudd – sommelier telefonon

A Vertu telefontulajdonos igénybeveheti a legelismertebb brit bor- és szeszesital kereskedő,  Berry Brothers and  Rudd, szolgáltatásait is, ahol tapasztalt szakemberekből álló csapat egyéni hozzáállással, tanácsokkal látja el az igazán minőségi bor kiválasztásánál. Az ügyfelek számára tehát a legjobb sommelier egyetlen gombnyomással elérhető. A Berry fivérek elsősorban a leghíresebb borkóstolók és képzések rendezésével váltak ismertté, amelyeken gyakran jelen vannak a legjobb francia bortermelők képviselői is, hogy bemutassák kitűnő

termékeiket. Kizárólag a Vertu ügyfelek számára ezek a keresett rendezvények más napokon is megrendezésre kerülnek, mégpedig Britanniában, Ázsiában és az USA-ban. A Berry fivérek termelőüzemének egy másik exkluzív szolgáltatása a gyűjtők által keresett valamelyik

egyedülálló termékhez való elővásárlási jog, például a Jeroboam pezsgő vagy az egész világ legjobb borászainak a borai. A Vertu ügyfelek igénybe vehetik a következő exkluzív elemet is – az ún. „Identify a Bottle" (Állapítsd meg a palackot), amely abból áll, hogy az ügyfél lefényképezi valamelyik bor címkéjét és elküldi a Berry Bros & Rudd  csapatának,  amely degusztációs magyarázatot fűz hozzá és tanácsot ad a legelőnyösebb vétellel és az egyéb alternatívákkal kapcsolatban.

 

Protector Services Group

A testreszabott szolgáltatások és applikációk sorába tartozik pl. a Protector Services Group, amely a Vertu telefontulajdonosok személyes biztonságáról gondoskodó szakcsoport. Az exkluzív szolgáltatások közé tartozik pl. a természetes és jogi személyek kockázat-irányítása, aktívavédelem és újraszerzés, vagyonmegtartás és személyes biztonság. A telefontulajdonosnak korlátlan hozzáférése van az egész világon ismert PSG beruházási  társaság szaktanácsadóinak az információihoz, akik a szakmájukban a legjobb szolgáltatást  kínálják.

 

http://www.vertu.com/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.