2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

PharmaOnline.hu — Hírportál indul gyógyszerészek számára

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/71387"><img class="image image-preview" src="/files/images/PharmaOnline%20logo.preview.jpg" border="0" width="504" height="69" /></a></span>Új portált indít gyógyszerészek számára a MedicalOnline és a Kreatív Online kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. </p> <p> 

pharmaonline%20logo.previewÚj portált indít gyógyszerészek számára a MedicalOnline és a Kreatív Online kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft.

 

pharmaonline%20logo.previewÚj portált indít gyógyszerészek számára a MedicalOnline és a Kreatív Online kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft.

 

A PharmaOnline a közforgalmú gyógyszertárakban, kórházakban, klinikákon dolgozó gyógyszerészek számára kínál érdekes szakmai híreket, elemzéseket. A közvetlen betegforgalmat bonyolító gyógyszerészek, gyógyszertári szakasszisztensek számára pedig továbbképző cikkeket kínál, igyekszik elősegíteni a gyógyszerészi gondozás napi gyakorlattá válását. A kiadó olyan informatív, a betegekkel történő kommunikációt elősegítő tudásanyagot bocsát a honlap olvasói rendelkezésére, melyek segítik azt a kormányzati célkitűzést, miszerint a betegek alapos, körültekintő információt kaphassanak az orvosok által elrendelt terápiában alkalmazott készítményekről, az ezzel kapcsolatos tudnivalókról. A portál további célja, hogy a tára mögött álló patikust, illetve szakasszitenst segítse a generikus program megvalósításában, a patika vezetőjét támogassa abban, hogy alkalmazottai a gyógyszeres terápiával kapcsolatos szakmai kérdésekben tájékozottak legyenek. A portálon megjelenő továbbképző cikkek szerzői orvosok és gyógyszerészek.

A MedicalOnline-on regisztrált több ezer gyógyszerész automatikus hozzáférést kap a védett tartalmakhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.