2024.július.25. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Punnany Massif FEL

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/71489"><img class="image image-_original" src="/files/images/P%20(1)_14.jpg" border="0" width="188" height="374" /></a></span>Új lemezzel indítja a nyarat a Punnany Massif, megjelent a pécsi zenekar legújabb lemezének első része. A 10 éves Punnany Massif vadonatúj lemezzel örvendeztette meg közönségét.</p> <p> 

p%20(1) 14Új lemezzel indítja a nyarat a Punnany Massif, megjelent a pécsi zenekar legújabb lemezének első része. A 10 éves Punnany Massif vadonatúj lemezzel örvendeztette meg közönségét.

 

p%20(1) 14Új lemezzel indítja a nyarat a Punnany Massif, megjelent a pécsi zenekar legújabb lemezének első része. A 10 éves Punnany Massif vadonatúj lemezzel örvendeztette meg közönségét.

 

A FEL című album első harmada, az „F" nevet viselő kislemez a napokban jelent meg, amelynek alkalmából a pécsi srácok hatalmas koncertet adtak a Parkban, ahol a hatezer fős tömeg ízelítőt kapott az új számokból. Az együttes a budapesti bulit megelőző sajtótájékoztatón elmesélte, hogy miért „darabolták" fel az új albumukat három részbe, s mikorra várható a folytatás.

 

Megszületett a Punnany Massif negyedik nagylemeze, amely létrejötte a srácok munkáján túl a zenekar kiemelt támogatójának, az OTP Juniornak köszönhető. A pécsi zenekar albuma több szempontból is eltér az eddigiektől: lemezük arculata fiatal képzőművészek munkája, csomagolása pedig nem megszokott módon plakáttá hajtogatható.

A FEL címet viselő nagylemez három részben jelenik meg.

 

„Most először alkalmaztunk külső producert a zeneszerkesztési folyamatban. S bár eddig is jó volt a hangzás, ennek köszönhetően most még profibb lett a lemez. Hála Takács Zoltán Japánnak. Bízunk benne, hogy az együttes rajongóinak is tetszeni fog"- mondta Felcser Máté frontember

 

A zenekar FEL című albumának első dalait a most megjelent „F" nevet viselő kislemez tartalmazza. Az „E" névre keresztelt második rész pedig hamarosan követi elődjét, de a rajongóknak a harmadik kislemezre sem kell sokat várnia.

 „Úgy gondoljuk, egy hat-hét dalt tartalmazó album könnyebben befogadható a közönségnek, ráadásul anyagilag sem annyira megterhelő" – mondta Soltész Péter, a Punnany Massif menedzsere.

 

A Punnany Massif legújabb lemeze, a vadonatúj dalok mellett tartalmaz egy kedvezményekre jogosító kártyát és egy különleges Punnany plakátot is, amelynek következő darabja a második kislemezben lesz megtalálható.

 

A nyári, szezonnyitó buli után a zenekar valamennyi fesztiválon ízelítőt ad majd az új dalokból. A kiemelt koncertekre pedig külön készülnek a fiúk. A VOLT-on Punnany házibuli készülődik, a Balaton Soundon elektro parti lesz, a SZIGET-en pedig a hivatalos lemezbemutató koncertet láthatja és hallhatja a közönség.

 

http://www.punnanymassif.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.