2024.augusztus.24. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Innováció és üzlet az év legrangosabb ERP programján

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/71964"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image19_16.jpg" border="0" width="265" height="92" /></a></span>Sikeres volt az év legnagyobb hazai ERP eseménye, az abas Magyarország rendezésében megtartott XI. abas Vevőfórum. A balatonlellei BL Bavaria Yachtclub & Apartmentsban június 6-8-án megtartott partnertalálkozóra az abas Business Suite magyarországi felhasználóinak mintegy 140 képviselője fogadta el a meghívást, a programot az ABAS AG, az abas Románia és az abas Lengyelország magas beosztású vezetői is megtisztelték jelenlétükkel.</p> <p> 

image19 16Sikeres volt az év legnagyobb hazai ERP eseménye, az abas Magyarország rendezésében megtartott XI. abas Vevőfórum. A balatonlellei BL Bavaria Yachtclub & Apartmentsban június 6-8-án megtartott partnertalálkozóra az abas Business Suite magyarországi felhasználóinak mintegy 140 képviselője fogadta el a meghívást, a programot az ABAS AG, az abas Románia és az abas Lengyelország magas beosztású vezetői is megtisztelték jelenlétükkel.

 

image19 16Sikeres volt az év legnagyobb hazai ERP eseménye, az abas Magyarország rendezésében megtartott XI. abas Vevőfórum. A balatonlellei BL Bavaria Yachtclub & Apartmentsban június 6-8-án megtartott partnertalálkozóra az abas Business Suite magyarországi felhasználóinak mintegy 140 képviselője fogadta el a meghívást, a programot az ABAS AG, az abas Románia és az abas Lengyelország magas beosztású vezetői is megtisztelték jelenlétükkel.

 

A szakmai előadások sorát megnyitó Hoffer István, az abas Magyarország vezetője, az InterJNet Számítástechnikai Kft. ügyvezetője büszkén jelentette be: az InterJNet Kft. 2013 tavaszán jászberényi és budapesti irodája után Győrben megnyitotta harmadik magyarországi irodáját. A lépésre az abas Magyarország gyors és dinamikus Nyugat-magyarországi térnyerése miatt volt szükség.

Az országosan jelenleg több mint 110 abas felhasználó ügyféllel rendelkező abas Magyarország 2011-ben még csak 2 ügyféllel rendelkezett a Nyugat-magyarországi régióban, 2013 év elejére azonban ügyfeleinek száma a jelentős érdeklődésnek köszönhetően 11-re bővült. Ennek megfelelően a cég az éves árbevételét tekintve is optimista, a 2011-es mintegy 2 millió forinttal szemben 2013-ban csak ebből a régióból 100 milliós nagyságrendű árbevételre számítanak.

A vevőfórum másik fontos bejelentése volt, hogy az abas Business Software elnevezése a közelmúltban abas Business Suite névre változott. Az ABAS AG ezzel is jelezni szeretné, hogy az abas Business Suite napjainkra már sokkal több, mint egy megbízható ERP-rendszer: a felhasználók igényeit megelőzve a fejlesztő csapat komplett dokumentumkezelő (DMS) modullal látja el a szoftvert és prioritást élvez a mobil technológiák fejlesztése is. A folyamatos innováció mellett kiemelten fontos az adatbiztonság, ezért az InterJNet Kft. még idén tervezi a legszigorúbb informatikai adatbiztonsági szabvány, az ISO 27001 bevezetését.

Az ABAS Software AG csúcsvezetői, Peter Forscht (COO, International Partnerships), James D. Jamaleldine (International Marketing Manager) és Alexander Schwarz (International Project Coordinator) előadásaikban előrevetítették az abas hosszú távú terveit, valamint a román abas partnerek beszéltek az abas jól felépített, országhatárokon átnyúló hatékony bevezetési stratégiájáról.

Bizonyíték erre az a legújabb abas projekt, melyet Galli Miklós az ECORGAN Kft. ügyvezetője ismertetett, előadásában bemutatva azt a folyamatot, ahogyan az ECORGAN Kft. magyar és román cégeinél az abas Magyarország és az abas Románia egyedülálló módon egyszerre vezeti be az abas Business Suite-ot. Az ECORGAN projekt jelentősége miatt az előadást követően a szaksajtó képviselőinek bevonásával sajtóbeszélgetés keretében ismertették a pilot-projekt legfontosabb mérföldköveit a projket résztvevői.

Kiemelt blokkban került bemutatásra a szakmai programok között az abas projektmenedzsment modulja, mely akár másodperc alapú tervezést is lehetővé tesz, átlátható ergonomikus felületén keresztül, illetve az abas rugalmasságát jól demonstrálták a cég szakértői, amikor a magyar vevői igényekre szabott számlázási modulban bekövetkezett finomhangolásokkal ismertették meg a rendezvényen résztvevő magyar abas felhasználókat.

Az abas új irányvonalat jelölt ki az ERP világában, új, választható böngésző alapú interfésze egyedülálló a piacon. A nagy figyelmet kiváltó technológiának köszönhetően az intuitív felület könnyen testre szabható, a felhasználók kétoldalú boxok mozgatásával szabad kezet kapnak a megjeleníteni kívánt mutatók, grafikonok, modulok elhelyezésében, összeállításában.

A rendezvényen megemlékeztek a hűséges abas felhasználókról, az 5 és 10 éves évfordulót ünneplő cégek mellett akadtak olyanok is, akik a 15 éves jubileumukat ünnepelték – ennyi ideje használják elégedetten az abas Business Suite-ot vállalkozásukban.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.