2024.augusztus.30. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

VOLÁNBUSZ Zrt. közvetlen járatokat indít a horvát és szlovén fővárosba

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/72467"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image33_2.jpg" border="0" width="492" height="52" /></a></span>Az MNV Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó VOLÁNBUSZ Zrt. idén júliustól közvetlen járatokat indít Zágrábba és Ljubljanába. A társaság új szolgáltatásával lehetőség nyílik a horvát és szlovén főváros egyszerű és költséghatékony elérésére. </p> <p> 

image33 2Az MNV Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó VOLÁNBUSZ Zrt. idén júliustól közvetlen járatokat indít Zágrábba és Ljubljanába. A társaság új szolgáltatásával lehetőség nyílik a horvát és szlovén főváros egyszerű és költséghatékony elérésére.

 

image33 2Az MNV Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó VOLÁNBUSZ Zrt. idén júliustól közvetlen járatokat indít Zágrábba és Ljubljanába. A társaság új szolgáltatásával lehetőség nyílik a horvát és szlovén főváros egyszerű és költséghatékony elérésére.

 

Az MNV Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó VOLÁNBUSZ Zrt. engedélyt kapott a BUDAPEST-ZÁGRÁB-LJUBLJANA viszonylatú nemzetközi menetrendszerinti autóbuszjáratok közlekedtetésére. A társaság idén júliustól, Horvátország Európai Unióba történő 2013. július 1-jei belépését követően, egész évben hetente kétszer, csütörtöki és szombati napokon indítja menetrendszerinti járatait a horvát és a szlovén fővárosba.

 

Horvátország Európai Unióhoz történő csatlakozása megkönnyíti az üdülőhelyek és a főváros megközelítését. A társaság új szolgáltatása pedig lehetőséget nyújt arra, hogy kedvező áron utazhassanak a kirándulók.

 

„A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó társaságok folyamatosan keresik azokat a megoldásokat ahol a szolgáltatások bővítésével a lakosság igényeit minél magasabb színvonalon tudják kielégíteni. A VOLÁNBUSZ Zrt. által a mai naptól a horvát és a szlovén fővárosba induló nemzetközi menetrendszerinti autóbuszjáratok nem csak elérhetőbbé teszik ezt a két gyönyörű várost, de hozzájárulnak a külkapcsolatok gyarapodásához és ennek köszönhetően a nemzeti vagyon növekedéséhez is." – mondta Márton Péter, az MNV Zrt. vezérigazgatója.

 

A járatok 2013 júliusától indulnak a budapesti Népliget autóbusz-pályaudvarról, és Nagykanizsa érintésével érkeznek meg Zágrábba, majd Ljubljanába. Az autóbuszok hetente kétszer, csütörtöki és szombati napokon közlekednek, és ugyanezeken a napokon indulnak vissza külföldről. A menetjegyeket rendkívül kedvező áron vásárolhatják meg az utasok, Zágrábba 6.900, Ljubljanába pedig 9.900 forintba kerül egy retúr menetjegy.

 

További információ és jegyvásárlás a VOLÁNBUSZ Zrt. honlapján (www.volanbusz.hu ) és nemzetközi pénztárában, valamint a partner utazási irodákban található. Információs telefonszámaik: (06-1) 382-0888, 219-8086

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.