2024.augusztus.30. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az artcenter Budapest mobil alkalmazása a budapesti kortársművészeti életről és helyszíneiről

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/72479"><img class="image image-_original" src="/files/images/A%20(1)_19.jpg" border="0" width="462" height="640" /></a></span><strong>Letölthető Budapest kortárs képzőművészeti kalauza az „artcenter Budapest", Android és IOS operációs rendszerre.</strong> <p> 

a%20(1) 19Letölthető Budapest kortárs képzőművészeti kalauza az „artcenter Budapest", Android és IOS operációs rendszerre.

 

a%20(1) 19Letölthető Budapest kortárs képzőművészeti kalauza az „artcenter Budapest", Android és IOS operációs rendszerre.

 

Az „artcenter Budapest" az APPlication Center Kft. első alkalmazása egy komplex, web alapú, okostelefonra fejlesztett alkalmazás, amivel a felhasználó – legyen magyar vagy külföldi – teljes képet kaphat a budapesti kortárs képzőművészeti palettáról.

 

Az „artcenter Budapest"-et, azért hozták létre, mert a mai kor művészetének rajongóiként és okostelefon felhasználókként hiányoltak egy olyan alkalmazást, amely összegyűjti az összes mértékadó intézményt, művészt és kiállítást, emellett az alkotásokról is benyomást nyújt.

 

Az alkalmazás által elérhetővé válnak a kortárs művészeti galériák, a kortárs képzőművészetet bemutató múzeumok, és a kortárs non-profit kiállítóhelyek.

A felhasználó könnyedén tájékozódhat a helyszínek, művészek és programok között.

Hiszünk abban, hogy a napjaink művészetét népszerűsítő intézményeknek a weben túllépve meg kell jelenniük ezen a dinamikus platformon is, hogy növeljék a magyar kortárs képzőművészet ismertségét és elismertségét.

 

A „artcenter Budapest" magyar és angol nyelven, iOS/Apple vagy Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokon érhető el.

 

Google Play:

https://play.google.com/store/apps/developer?id=appcenter+%28APPlication+CENTER+LLC%29

iTunes:

https://itunes.apple.com/us/app/artcenter-budapest/id662165042?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

 

www.appcenter.hu

https://www.facebook.com/artcenterapp

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.