2024.augusztus.30. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ismét Krisna-völgyi Búcsú

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/72485"><img class="image image-preview" src="/files/images/bucsu.jpg" border="0" width="265" height="348" /></a></span>A Krisna-hívők mindig énekelnek, táncolnak. De miért? Mitől ilyen jó a kedvük? Mi az a fura ruha rajtuk? Mit motyognak az orruk alatt? Milyen érzés lehet füstölőt ajánlani Krisnának?</p><p>

bucsuA Krisna-hívők mindig énekelnek, táncolnak. De miért? Mitől ilyen jó a kedvük? Mi az a fura ruha rajtuk? Mit motyognak az orruk alatt? Milyen érzés lehet füstölőt ajánlani Krisnának?

bucsuA Krisna-hívők mindig énekelnek, táncolnak. De miért? Mitől ilyen jó a kedvük? Mi az a fura ruha rajtuk? Mit motyognak az orruk alatt? Milyen érzés lehet füstölőt ajánlani Krisnának?


Itt mindent megmutatnak, amire kíváncsi lehet az ember. Felvetjük a hívők ruháit, játszhatunk hangszereiken, meditálhatunk, több mint 5000 éves titkos mantrákat hallhatunk. Izgalmas időutazás ez a misztikus Indiába.

 

Biokert: az idén is megtekinthetjük saját termesztésű zöldségeiket, melyek garantáltan vegyszermentesek, napon érleltek, gondosan ápoltak. Kertészeik messze földön híresek szakértelmükről és a tradicionális gazdálkodás iránti elkötelezettségükről, ráadásul kérésre előadást is tartanak a módszereikről.

 

Öko-porta: mindent megtudhatunk a házi készítésű, antiallergén, vegyszermentes szappanokról, mosószerekről, de elkészíthetjük saját fogkrémünket is.

Gasztronómia: a Krisna tudatú hívők elénk varázsolják a mesés kelet minden kincsét, ízét. Találhatunk különleges fűszereket, szakácskönyveket, de a látványkonyhán meg is tekinthetjük hogyan készülnek az ízletes csodák.

 

A búcsúban védikus esküvő és tűzceremónia, zenés színpadi programok, gyermekfoglalkozások lesznek, valamint számtalan program, melyekről részletesebben az alábbi linken olvashatunk: http://bucsu.krisnavolgy.hu/

 

Németh Krisztina

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.