2024.augusztus.30. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A DumaFüred humorfesztivál törzsvendégei már türelmetlenek.

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/72581"><img class="image image-_original" src="/files/images/Du%20(1)_1.jpg" border="0" width="450" height="640" /></a></span>Érthető okokból. A tavaly tíznapos Balaton - sörsátor - móka és kacagás késő délutántól hajnalig kombináció idén is megismétlődik 2013. július 26. és augusztus 4. között, néhány kuriózummal kiegészülve.</p> <p> 

du%20(1) 1Érthető okokból. A tavaly tíznapos Balaton – sörsátor – móka és kacagás késő délutántól hajnalig kombináció idén is megismétlődik 2013. július 26. és augusztus 4. között, néhány kuriózummal kiegészülve.

 

du%20(1) 1Érthető okokból. A tavaly tíznapos Balaton – sörsátor – móka és kacagás késő délutántól hajnalig kombináció idén is megismétlődik 2013. július 26. és augusztus 4. között, néhány kuriózummal kiegészülve.

 

Ilyen például az idén debütáló Beugró vs. Dumaszínház előadás, a két rokon műfaj -improvizáció és a stand up- szórakoztató összecsapása.

Beugró vs. Dumaszínház a DumaFüred fesztiválon.

„Már tavaly nyár óta erre várok!"

„Én is!!"

 

Tavaly októberben került megrendezésre a legelső Beugró vs. Dumaszínház, akkor még kísérleti jelleggel. Az eredmény minden várakozást felülmúlt, azóta az est havi rendszerességgel jelentkezik a budapesti Corvin Dumaszínházban. A humorfesztiválra először műsorra tűzött csúcsprodukciót július 31-én este 20:30-kor tekintheti meg a nagyérdemű. A Dumaszínház társulatát Hadházi László, Janklovics Péter és Mogács Dániel képviseli, a Beugró csapatából pedig Kálloy Molnár Péter és Pokorny Lia lép majd a szorítóba, a műsorvezető pedig nem más, mint a Beugró előadások motorja, Novák Péter.

 

„A beugrósok is fognak „sztendáppolni"?" -kérdezi egy kedvesek néző.

Igen, természetesen ők is készülnek egy ötperces blokkal, mint ahogy a dumaszínházas srácok is be lesznek dobva az improvizációs kihívások mélyvízébe.

 

A Beugró műsorból ismert játékok a balatonfüredi 800 fős Sun City nagysátor deszkáin is visszaköszönnek majd, a szituációs feladatok – például a Stoptrükk, a Zsebszöveg, vagy a Váltóláz- tökéletes alkalmat teremtenek a színészi vénával rendelkező humoristáknak, illetve a humoros vénával megáldott színészeknek, hogy maradandó élményt nyújtsanak a DumaFüred fesztivál közönségének.

 

„Én már kétszer voltam, harmadszor is ott leszek!"

Mi eddig öt alkalommal voltunk. A hatodikra már nem is kell olyan sokat várnunk.

 

A nyári „humorfieszta" idén ismét Balatonfüreden, a 8230 Balatonfüred, Sun City, Fürdő utca 35. alatt kerül megrendezésre július 26. és augusztus 4. között.

Idén a fellépők önálló estjeit is megtekinthetik és először lesz All Stars est, ahol a Dumaszínház legnépszerűbb fellépői közül láthatnak számos humoristát egy előadás keretében. Lesz DumaAktuál és DumaImpró, amely eddig csak a Corvin Dumaszínházban volt látható és összecsap egymással a Beugró és a Dumaszínház csapata is a színpadon.

 

A dumafured.hu oldalon, valamint a port.hu oldalán, a Corvin Dumaszínházban és a Libri könyvesboltokban 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket. 

A hétvégékre és a fesztivál egész időtartamára pedig már elérhető a fesztiválbérlet a

jegypénztárakban és elektronikus formában az alábbi linken:

http://dumaszinhaz.jegy.hu/seasonticket.php

Jegyárak: 

Napijegy: elővételes: 3.500.-Ft, helyszínen: 4.000.-Ft

Hétvégi jegy: 9.000.-Ft

Heti bérlet: 25.000.-Ft

 

„Már tavaly nyár óta erre várok!"

„Én is!!"

 

https://www.facebook.com/events/186299338162885/

http://www.dumaszinhaz.hu/

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.