2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szavazzon kedvenc légitársaságára és nyerjen

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 544x376 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/76153"><img class="image image-preview" src="/files/images/az_en_legitarsasagom_2013_logo_0.jpg" border="0" width="195" height="195" /></a></span>Idén is december végéig lehet szavazni az "Én légitársaságom" jelöltjeire. A díjat azzal a szándékkal hozták létre, hogy a magyar utazóközönség is elmondhassa, melyek azok a hagyományos és fapados légitársaságok, amelyeket a legjobbnak tartanak hazánkban. <p> 

az en legitarsasagom 2013 logo 0Idén is december végéig lehet szavazni az "Én légitársaságom" jelöltjeire. A díjat azzal a szándékkal hozták létre, hogy a magyar utazóközönség is elmondhassa, melyek azok a hagyományos és fapados légitársaságok, amelyeket a legjobbnak tartanak hazánkban.

 

az en legitarsasagom 2013 logo 0Idén is december végéig lehet szavazni az "Én légitársaságom" jelöltjeire. A díjat azzal a szándékkal hozták létre, hogy a magyar utazóközönség is elmondhassa, melyek azok a hagyományos és fapados légitársaságok, amelyeket a legjobbnak tartanak hazánkban.

 

A repjegy.hu repülőjegy értékesítő oldal, az online repülőjegy-értékesítő piac legnagyobb magyar szereplője, idén újra szavazásra buzdítja a hazai légiutasokat. A december végéig tartó online felmérésben bárki részt vehet, csupán értékelnie kell legutóbbi repülő útjait. A szavazásban több nézőpontból értékelhetőek az egyes társaságok: a menetrend, ár-érték arány, fedélzeti szolgáltatások vagy a légiutaskísérők hozzáállása. A repjegy.hu a szavazók között értékes ajándékokat sorsol ki, a fődíj pedig egy európai repülőjegy két személy részére valamint 50 000 Ft értékű szállásutalvány.

 

„A tavalyi független felmérés mind a légitársaságok, mind a szavazók körében óriási sikert aratott. 2.500 feletti értékelést végeztek a látogatók, továbbá 600-nál is több repüléssel kapcsolatos élménybeszámolón keresztül olvashattuk a magyarok repülési tapasztalatairól. A sikerek arra motiváltak bennünket, hogy a szavazásból hagyományt teremtsünk és évről évre megkérdezzük az Önök véleményét repülős útjaikról. Idén már év elejétől van lehetőség a légitársaságok véleményezésére. A voksolás jelenlegi állását természetesen szeretnénk titokban tartani, de annyit elmondhatok, hogy érdekes változásokra lehet számítani a tavalyi eredményekhez képest." – árulta el Habóczki Zsolt a Weco-Online Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A végeredmény már nem várat sokat magára, január végén ugyanis nyilvánosságra kerül, mely légitársaságok nyerik el az  „Az Én Légitársaságom 2013" címet.

 

A voksolás a http://www.repjegy.hu/azenlegitarsasagom2013 oldalon keresztül történik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.