2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Újra Magyarhertelenden az ország legnagyobb szauna rendezvénye!

1 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/78144"><img class="image image-preview" src="/files/images/Szauna_Panorama1.jpg" border="0" width="456" height="248" /></a></span>Örülhetnek a baranyai szaunabarátok: 2014. március 7-9. között a Magyarhertelendi Termálfürdő lesz a házigazdája a Szauna Szeánsz Oscar III. középdöntőjének!

szauna panorama1Örülhetnek a baranyai szaunabarátok: 2014. március 7-9. között a Magyarhertelendi Termálfürdő lesz a házigazdája a Szauna Szeánsz Oscar III. középdöntőjének!

szauna panorama1Örülhetnek a baranyai szaunabarátok: 2014. március 7-9. között a Magyarhertelendi Termálfürdő lesz a házigazdája a Szauna Szeánsz Oscar III. középdöntőjének!

Az ország legnagyobb szakmai megmérettetése során a szaunamestereknek lehetőségük van megmutatni különleges legyezési technikáikat, aromakompozícióikat. A versenyszeánszokat a szakmai legjobbjaiból álló szakértő zsűri mellett a vendégek is pontozhatják az előzetesen meghatározott szempontoknak megfelelően. A tét nagy: a döntőbe csak a legjobb kilenc szaunamester juthat tovább.

A különleges rendezvénysorozat már pénteken elkezdődik a Magyarhertelendi Termálfürdő Szaunaparkjában és három napig tart.

A felöntéseken való részvétel ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött. A verseny időtartama alatt a szauna park teljes területe fürdőruhamentesen, szaunalepedőben vagy szaunaruhában látogatható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük