SIRHA Budapest — 2014. március 10-12.
A SIRHA Budapest az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar illetve a gasztronómia új, nemzetközi szakkiállítása, (lásd: http://euroastra.hu/node/78339) amely kiemelt fontosságú és meghatározó szakmai fóruma régiónknak.
A SIRHA Budapest az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar illetve a gasztronómia új, nemzetközi szakkiállítása, (lásd: http://euroastra.hu/node/78339) amely kiemelt fontosságú és meghatározó szakmai fóruma régiónknak.
A 2014. március 10. és 12. között megrendezett szakkiállításra a METRO, mint a SIRHA Budapest kiemelt szakmai partnere változatos programkínálattal készül, amely az iparág képviselőinek, a szakma, a gasztronómia vagy éppen a vendéglátás iránt érdeklődőknek egyaránt izgalmas lehet. Az áruház közel 800 m2-es standját modern piactérré alakítja, ahol – többek között – a régiós és hazai vezetők szakmai előadásai, VIP Iounge, barista show-k, a METRO Vevőakadémia séfjeinek bemutatói és a látogatókkal közös workshopok várják a vendégeket. Látogasson el a SIRHA Budapest kiemelt szakmai partnerének közel 800 m²-es modern piacterére!
A gasztronómia csúcsa – a Bocuse d'Or.
Habár a SIRHA az az esemény, ahol az új trendek napvilágra kerülnek, kétségkívül a Bocuse d'Or a rendezvény egyik fénypontja. A versenyzők, az étterem tulajdonosok, a paloták konyháiban tevékenykedő séfek vagy a presztízs értékű versenyek többszörös bajnokai… mindannyian magas szintre emelik a versenyt. A versenyszellem által hajtva néhány versenyző új technikák bemutatására képes a kívánt eredmények érdekében… mások rendkívül nagy kreativitásról tesznek bizonyságot. Mindannyian az őket küldő országok aktuális íz- és prezentációs trendjeit képviselik. Korlátlan ihletadó lehetőség az őket közelről szemlélők számára!
A Bocuse d'Or a professzionalitás, a minőség és a szakma világversenye, amely az elérhető legmagasabb minőségről szól. A gasztronómia kiemelkedő eseményének sarkalatos pontja a legjobb halalapanyagok megléte, éppen ezért egyedülálló termékkínálatának és minőségi követelményeinek köszönhetően évek óta a METRO biztosítja a piacon elérhető legkiválóbb és minőségileg kifogástalan alapanyagokat. Az elkötelezettségét mutatja, hogy csakis a legkiválóbb minőségű és frissességű alapanyagok kerülhetnek az áruházai polcaira, amelyet a legszigorúbb, a hazai piacon egyedülálló minőségbiztosítási és élelmiszer-biztonsági tanúsítványok (HACCP) igazolnak. A fokozott minőségbiztosítást igénylő, érzékeny termékek között is kiemelt termékek a halak, amelyben a METRO a hazai piacon egyedülálló kompetenciával bír, minőségbiztosítási, minőségi és élelmiszerbiztonsági szempontok szerint is.
A METRO Vevőakadémia programkínálata:
2014. március 10. hétfő
10:00-11:00 Unilever Food Solutions bemutató
12.00 Főzőbemutató – Gyúrt tészta házilag
13:30-14:30 Unilever Food Solutions bemutató
15.00 Főzőbemutató – Vega húspárbaj Bede Annával és Bereznay Tamással
15:30 Akadémiai piacozás – Alapanyag válogatás a Vevőakadémia chefjeivel
16:10 Akadémia workshop – Közös főzés Bereznay Tamással az Akadémiai piacozáson
összeválogatott alapanyagokhoz illő tematikával
2014. március 11. kedd
10:00-11:00 Unilever Food Solutions bemutató
11.30 Főzőbemutató – Steakek
13:00 Unilever Food Solutions bemutató
14.30 Főzőbemutató – Gyors desszertek
15:30 Akadémiai piacozás – Alapanyag válogatás a Vevőakadémia chefjeivel
16:00 Akadémia workshop – Közös főzés Bereznay Tamással az Akadémiai piacozáson
összeválogatott alapanyagokhoz illő tematikával
2014. március 12. szerda
10:00-11:00 Unilever Food Solutions bemutató
11.30 Főzőbemutató – Halak és tapas
12.30 Akadémia workshop – Tematikus közös főzés Bereznay Tamással
14:00 Főzőbemutató – Sajtok hidegenmelegen
15:30-16:30 Unilever Food Solutions bemutató
Állandó programkínálat a METRO további standjain:
Ultra friss – Borok&Sajtok&Felvágottak – Új Olasz termékkínálat – Barista bemutató
Kávé&Reggelizés&Pékség.
Válogasson a friss alapanyagok között, kalandozzon a borok és sajtok világában, érezze a mesterien pörkölt kávé illatát, lesse el a Vevőakadémia séfjeinek trükkjeit, szusszanjon egyet a loungeban, majd vesse bele magát a tematikus workshopok egyikébe vagy ismerje meg a legfontosabb gazdasági tendenciákat és az iparági trendeket a régiós és hazai vezetők szakmai előadásain.
2014. március 10-12.
SIRHA Budapest
Hungexpo A
http://www.sirha-budapest.com/
Lantai József