2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Rögbi, kosárlabda és foci.

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79859"><img class="image image-_original" src="/files/images/c%20(1)_26.jpg" border="0" width="457" height="330" /></a></span>Mi a közös bennük? A legnagyobb összecsapások előtt a világvezető sportklubokban játszó sztároknak hatalmas nyomást kell elviselniük. És hogy melyik dal segíthet ebben leginkább? Aloe Blacc legújabb slágere, a The Man tökéletes lehet a felkészülésre, a szám ezen a héten frissen debütált a Class40-en és egyhamar a slágerlista élén találhatja magát.</p> <p> 

c%20(1) 26Mi a közös bennük? A legnagyobb összecsapások előtt a világvezető sportklubokban játszó sztároknak hatalmas nyomást kell elviselniük. És hogy melyik dal segíthet ebben leginkább? Aloe Blacc legújabb slágere, a The Man tökéletes lehet a felkészülésre, a szám ezen a héten frissen debütált a Class40-en és egyhamar a slágerlista élén találhatja magát.

 

c%20(1) 26Mi a közös bennük? A legnagyobb összecsapások előtt a világvezető sportklubokban játszó sztároknak hatalmas nyomást kell elviselniük. És hogy melyik dal segíthet ebben leginkább? Aloe Blacc legújabb slágere, a The Man tökéletes lehet a felkészülésre, a szám ezen a héten frissen debütált a Class40-en és egyhamar a slágerlista élén találhatja magát.

 

Eközben Kállay-Saunders András a legjobb háromba tart, a Little Mix pedig a kultikus World Uppal táncoltatná meg a leghallgatottabb rádió közönségét. A reklámkészítők is meglátták a lehetőséget a tavaly a Class által hazánkban is koncertet adó Aloe Blacc legújabb felvételében.

A The Man amellett, hogy vezeti a slágerlistákat, producerként még olyan hírességeket is jegyez, mint a legendás Elton John. A dalt több mint egymilliós példányszámban adták el eddig, és egy fejhallgató márka is a The Mant választotta betétdalának. Ebben olyan sztárok néznek farkasszemet ellenséges érzelmű szurkolótáborokkal, mint a Barcelona ásza, Cesc Fabregas. A szám frissen debütált a Class40-en, rögtön a 34. helyen.

 

A Little Mix nevű lányformáció a régi idők bevált dallamaihoz nyúl vissza, a csajok a Spice Girls ruhadobálós, retró kinézetét és hangzásvilágát idézik. A négytagú zenekar egészen friss feltörekvője a zenei világnak, a brit fiatalok 2011-ben álltak össze és ők voltak az elsők, akik a brit X-Factort csapatban nyerték meg. A Word Up! című dal eredetije már 1986-ban elkészült, Mel B, valamint a Korn is feldolgozta a számot. Az újdonság a 15 helyen áll hazánk mérvadó slágerlistáján.

 

Múlt héten Kállay-Saunders András volt a Class FM-en A hét sztárja, aki egyre jobban teljesít a listán – az amerikai-magyar előadó már a negyedik a Class40-en és igen komoly az esélye annak, hogy magasabbra is feljusson. Természetesen a Running örvend ekkora népszerűségnek a magyar zenerajongók között, amellyel András Magyarországot képviseli a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

 

Top 10 a Class40-ből:

 

1. Tiesto – Red Lights

2. John Newman – Losing Sleep

3. Avicii – Addicted To You

4. Kállay Saunders – Running

5. James Arthur – Get Down

6. Paloma Faith – Can't Rely On You

7. Kylie Minogue – Into The Blue

8. Faul Wad Ad vs. Pnau – Changes

9. Cris Cab – Liar Liar

10. Foxes – Let Go For Tonight

 

www.classfm.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.