2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Balaton újra mindenkié

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/4525"><img class="image thumbnail" src="/files/images/csoke%20csalad.thumbnail.jpg" border="0" alt="A Csõke család nyaral - alapítványi segítséggel" title="A Csõke család nyaral - alapítványi segítséggel" width="100" height="73" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>A Csõke család nyaral - alapítványi segítséggel</strong></span></span> <span class="inline left"><a href="/node/4525"></a></span> <p><strong>A <a href="http://www.balatonihirek.hu/">Balaton</a> Aranykora Alapítvány harmadik alkalommal szervezett nyaralást rászorulóknak, az idei évben már több, mint száz hátrányos helyzetû család élvezheti a magyar tenger szépségeit.</strong></p><p>

a csõke család nyaral - alapítványi segítséggelA Csõke család nyaral – alapítványi segítséggel 

A Balaton Aranykora Alapítvány harmadik alkalommal szervezett nyaralást rászorulóknak, az idei évben már több, mint száz hátrányos helyzetû család élvezheti a magyar tenger szépségeit.

a csõke család nyaral - alapítványi segítséggelA Csõke család nyaral – alapítványi segítséggel 

A Balaton Aranykora Alapítvány harmadik alkalommal szervezett nyaralást rászorulóknak, az idei évben már több, mint száz hátrányos helyzetû család élvezheti a magyar tenger szépségeit.

A tó körül összesen tíz település kapcsolódott be a programba. Jelenleg a 100. család tölti szabadságát a siófoki Aranyparton és a hétköznapok gondját feledve élvezi a helyi vállalkozók különleges szolgáltatásait. Sokan arról számoltak be, hogy életükben elõször jártak élményfürdõben, vettek részt sétahajó kiránduláson, illetve kaptak ajándékokat az üdülés mellé: érkezéskor a Balatont reprezentáló pezsgõt, üdítõt, csokoládét, valamint strandlabdát vehettek át. A szállásadók ezen túlmenõen helyi rendezvényekre szóló belépõt és kedvezményes fogyasztást biztosítottak.

A Balaton Aranykora Alapítvány elsõdleges célja a Balaton népszerûsítése, annak valódi értékeire felhívni a figyelmet. Az idei szezon lehet a vízválasztó, amikor a többéves munka eredményeként visszaáll a régi ?aranykor" és a tó újra mindenkié.

Augusztus 26-án az utolsó turnussal érkezik a budapesti Weeber Tibor és családja, akik az üdültetési program ars poeticáját fogalmazták meg pályázatukban.

Mi egy 8 gyermekes budapesti család vagyunk. Máté családunk legifjabb tagja. Õ Down szindrómával született, ezért a szülei úgy érezték, hogy nem tudják õt nevelni. Mi nagy örömmel vállalkoztunk erre a feladatra…. Sajnos a nyaralás manapság már olyan költséges dolog lett, hogy inkább csak kirándulni járunk. Mivel a létszámunk meghaladja azt, amit egy-egy rokon család el tudna szállásolni, így mostanra már ezzel a lehetõséggel sem tudunk élni. Tavaly pályáztunk üdülési csekkre, amit nem kaptunk, az idén nem is írtak ki olyan pályázatot, amelyen indulhatnánk. Ezért gondoltam, hogy megpróbálok Önöknél pályázni, hisz ezen a nyáron lenne mit kipihenni a családnak. Igyekszünk a gyermekeinket szépre-jóra, becsületességre és helytállásra tanítani. (Weeber Tibor és családja)

http://www.balatonihirek.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.