2024.május.20. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A BKV felhívása: Válts Szemeszterre szóló Budapest-bérletre

2 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/33423"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/bkv_1.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.bkv.hu" title="www.bkv.hu" width="100" height="57" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.bkv.hu/">www.bkv.hu</a> </strong></span></span>Ha szeretnéd, hogy a szemesztered alatt a legnagyobb stresszt a röpdoga és a vizsga jelentené, és a szünetben nem tervezel sem nyári egyetemet, sem pótvizsgát, akkor válts Szemeszterre szóló Budapest-bérletet! </p><p>

 

www.bkv.huwww.bkv.hu Ha szeretnéd, hogy a szemesztered alatt a legnagyobb stresszt a röpdoga és a vizsga jelentené, és a szünetben nem tervezel sem nyári egyetemet, sem pótvizsgát, akkor válts Szemeszterre szóló Budapest-bérletet!

 

www.bkv.huwww.bkv.hu Ha szeretnéd, hogy a szemesztered alatt a legnagyobb stresszt a röpdoga és a vizsga jelentené, és a szünetben nem tervezel sem nyári egyetemet, sem pótvizsgát, akkor válts Szemeszterre szóló Budapest-bérletet!

Még be sem csengettek a következő félévre, még mindig megéri Szemeszterre szóló Budapest-bérletet venni, hiszen öt hónapra 18000 Ft-ot fizetsz, azaz napi 120 Ft-ért utazhatsz, ami 1250 Ft-al kevesebb, mintha erre az időszakra havonta tanulóbérletet váltanál.

A Szemeszterre szóló Budapest-bérlet érvényes a szelvényen feltüntetett időszakban az első napon 0 órától, az utolsó napon 24 óráig a BKV Zrt. járatain. Használhatod villamoson, trolibuszon, földalattin, metrón, fogaskerekűn a vonalak teljes hosszán, HÉV-en Budapest közigazgatási határáig, autóbuszon Budapest közigazgatási határán kívüli első megállóig, valamint a MÁV meghatározott vonatain és a VOLÁNBUSZ kijelölt elővárosi járatain Budapest közigazgatási határán belül.

Az első utazás megkezdése előtt az érvényes diákigazolvány sorszámát tintával, olvashatóan, javítás nélkül be kell írni a bérletszelvény megfelelő rovatába. A bérlet csak diákigazolvánnyal együtt érvényes. Az érvényesített bérlet más személyre nem ruházható át. A rontott vagy javított bérletszelvényt kezelési díj ellenében azonos típusú új szelvényre cseréljük. A bérletet ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. Az érvényesség kezdete után a bérletszelvény nem váltható vissza. Fontos, hogy vigyázz a bérletedre, hiszen a bérletszelvényt elvesztés esetén nem pótoljuk!

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.