2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Canon megőrizte vezető szerepét a felső kategóriás beolvasók piacán

2 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/20930"><img class="image thumbnail" src="/files/images/DR%20X10C%20straight%20door%20open.thumbnail.jpg" border="0" alt="Canon DR X10C" title="Canon DR X10C" width="100" height="100" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Canon DR X10C</strong></span></span>A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata, az InfoSource első féléves adatai alapján megőrizte vezető szerepét a teljes dokumentumszkenner szegmensben. </p><p> 

 

canon dr x10cCanon DR X10CA Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata, az InfoSource első féléves adatai alapján megőrizte vezető szerepét a teljes dokumentumszkenner szegmensben.

 

 

canon dr x10cCanon DR X10CA Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata, az InfoSource első féléves adatai alapján megőrizte vezető szerepét a teljes dokumentumszkenner szegmensben.

 

A Canon az idén tavasszal jelentette be új termelői kategóriába szánt imageFORMULA DR-X10C nagysebességű dokumentum beolvasóját, amelyet felhasználói oldalról is komoly érdeklődés és várakozás előzött meg. A termék kiforrottságát jelzi, hogy 2008 első félévében azonnal az első helyre került – 57 százalékos piaci részesedéssel – a hazai értékesítések tekintetében.[1]

Az új zászlóshajó kiválóan szerepel a fokozott elvárásokat támasztó területeken: kiemelkedően teljesít napjaink irodai papír alapú dokumentumainak extrém sebességű digitalizálásában, valamint lehetővé teszi a több mint százéves archívumok rendkívül kíméletes, ugyanakkor gyors szkennelését is.

A nagy teljesítményű imageFORMULA DR‑X10C percenként 128 lap és 256 kép 200 vagy akár 300 dpi felbontású színes beolvasására képes. Ahogy a többi Canon termék, az imageFORMULA DR‑X10C is a legnagyobb igénybevételre készült, így naponta akár 60.000 beolvasás is elvégezhető vele. A Canon a dokumentum-beolvasók és archiváló-rendszermegoldások területére bevezetett lapolvasót a nagyvállalatok, a jelentősebb üzleti egységek, és nagy mennyiségű dokumentum-beolvasást végző részlegek szegmensének kínálja.

A Canon dokumentumszkennerek ugyancsak első helyen végeztek az asztali munkacsoportos (20 30 lap/perc) és a nagy sebességű szkennerek szegmensében is (100 lap/perc).

.

http://www.canon-europa.com/hu


[1] 57% MASH InfoSource

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.